Aplikacije ispred pjesama

poruka: 6
|
čitano: 1.534
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacije ispred pjesama".
16 godina
neaktivan
Nisu "besplatne" već "nude muda pop bubrege", a recimo pod free kategoriziraju i gluposti tipa trial, demo i lite gdje u velikoj mjeri na vrlo iritantan način forsiraju svoju paid verziju.
Sve u svem prema novom TOS-u neke stvari i po ovom pitanju bit če rješene, napokon .
http://graffiti-jam.blogspot.com/

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Treba ukinuti besplatne aplikacije, a uvesti trial.

1 0 hvala 0
16 godina

to sa pjesmama na itunesu je umjetno stvoreno zašto nešto plaćati kad imaš mukte ne internetu u jednakoj kvaliteti ako ne i boljoj,druga stvar su ploće i cd-i

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Aplikacije ispred pjesama
blackalbum kaže...

to sa pjesmama na itunesu je umjetno stvoreno zašto nešto plaćati kad imaš mukte ne internetu u jednakoj kvaliteti ako ne i boljoj,druga stvar su ploće i cd-i

jer je ilegalno osim ako nije drukcije propisano

17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Hoćeš da kažeš da je svako tržište umjetno stvoreno za koje je alternativa krađa? (ako se ne varam album na iTunesu je jeftiniji od onog na fizičkom nosaču zvuka)

16 godina
diletant kaže...
blackalbum kaže...

Hoćeš da kažeš da je svako tržište umjetno stvoreno za koje je alternativa krađa? (ako se ne varam album na iTunesu je jeftiniji od onog na fizičkom nosaču zvuka)

nije istina kad naručiš cd sa amazona dođe te s poštarinom jeftinije ili isto nego kad kupiš samo album na itunesu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice