Aplikacija za YouTube za Windows Phone 8

poruka: 11
|
čitano: 2.585
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacija za YouTube za Windows Phone 8".
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da će MS kešnut par milijuna $$$ za Youtube app.

0 11 hvala 0
14 godina
Re: Aplikacija za YouTube za Windows Phone 8
Meni se reklame ne prikazuju na aplikaciji za Android i sta sad?
13 godina
gamer34 kaže...

Na samoj aplikaciji ili na videima koje prikazuje aplikacija?

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ne znam što želiš reći, ali Google je vlasnik Androida, tako da mogu raditi kakve god hoće aplikacije za svoj OS koje su namjenjene njihovom servisu...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
chutac kaže...
gamer34 kaže...

Ne znam što želiš reći, ali Google je vlasnik Androida, tako da mogu raditi kakve god hoće aplikacije za svoj OS koje su namjenjene njihovom servisu...

A sjecam se kad microsoft nije nudio mogucnost izbora tudih proizvoda u svojem je popio kaznu, a google je takoder monopolist na na podrucju servisa poput youtuba samo sto oni prakticki onemogucuju korisenje na wp.

15 godina
neaktivan

Meni se cini da Google ne dopusta da se nalravi kvalitetna aplikacija jer ne zele riskirati da Microsoft radi bolju app nego oni.

Ali to je bezobrazno jer je MS dao i Skype i tako to na Android u punome sjaju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
chutac kaže...

Meni se cini da Google ne dopusta da se nalravi kvalitetna aplikacija jer ne zele riskirati da Microsoft radi bolju app nego oni.

Ali to je bezobrazno jer je MS dao i Skype i tako to na Android u punome sjaju..

Kakvu god app napravili vjerojatno ce biti bolja nego na andoridu, poznato je da google radi najgore za android, za ios su 3 koplja bolje (bez sarkazma){#}

17 godina
neaktivan

a u međuvremenu će korisnicima biti dostupna samo stara aplikacija koja koristi HTML za pristup YouTubeu i ne nudi mnoge napredne funkcije.

Ona 2 korisnika WP-a ce sigurno biti jako pogođeni ovim... {#}

0 10 hvala 0
16 godina

Ovi ratovi se nastavljaju ... bit će toga još ...

15 godina
neaktivan
Kristijan kaže...

a u međuvremenu će korisnicima biti dostupna samo stara aplikacija koja koristi HTML za pristup YouTubeu i ne nudi mnoge napredne funkcije.

17 godina
neaktivan
chutac kaže...
Kristijan kaže...

Ma nisam htio stavit neki duzi komentar pa sam bio malo ironican... Ovo je MSov nacin da skrene paznju s Google I/O konferencije i dobije besplatnog publiciteta/reklame za WP. Pa se MS predstavlja kao brine za korisnike, a zlocesti Google im ne da da rade super aplikacije. {#}

edit... zanimljivo koliko je vijest u svijetu jako odjeknula, s obzirom na velicinu trzista koje MS zauzima sa WP8 i brojem korisnika istih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 16:06 (Kristijan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice