Aplikacija Mathpix rješava matematičke zadatke pis

poruka: 9
|
čitano: 2.571
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacija Mathpix rješava matematičke zadatke pis".
16 godina
neaktivan

nemojte odmah pobjesniti no nitko do sad još nije pojasnio koja je namjena ove aplikacije OSIM varanja na ispitima (gdje se glavnina jednadžbi uopće i pojavljuje, upravo zbog toga da "žrtvu" nauče razmišljati i rješavati probleme). nikad do sad niste priložili ikakvo izvješće o korisnoj uporabi ove aplikacije (osim da su je preuzeli, što može ispasti nekakva korist autoru ili distributeru) igdje i ikad, a dizali ste je u nebesa, kao i "startup" koji je autor te papazjanije. od početaka tvrdim da joj je namjena jednaka onoj s prozirnim drvetom = nikakva (osim "možemo, dakle činimo") iliti sviranje qqruzu no još dosad me nitko nije demantirao. dakle (osim ako joj namjena nije proizvodnja varalica i neznalica za potrebe vrlih poslodavaca)? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 12:43 (Ajar).
Moj PC  
5 12 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Aplikacija Mathpix rješava matematičke zadatke
O cemu ti pricas
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Po tebi je onda i kalkulator isto bezveze, jer zadatke mozes racunati i na papiru? 

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw
17 godina
Ne mozes porediti kalkulator. On te oslobadja rjesavanja "glupih" i repetitivnih taskova, ali sustinu matematike i dalje moras poznavati. Daklenije isto.

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vazno je razmotriti jednu cinjenicu, a to je da li aplikacija ispisuje samo konacan rezultat ili kao wolframalpha da je raspisan postupak. Ako aplikacija daje samo konacan rezultat naravno da ce mnogi iskoristit u pogresne svrhe, ali ako aplikacija ispisuje i postupak kako se taj zadatak rjesava to bi olaksalo ucenje. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroIvo kaže...
O cemu ti pricas

o crvenguljici i sedam praščića. moj post ionako nije namijenjen tebi i nalikujućima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
15 godina
neaktivan
Nije namjenjen nikome cini mi se
9 godina
neaktivan
gluhi kaže...
Vazno je razmotriti jednu cinjenicu, a to je da li aplikacija ispisuje samo konacan rezultat ili kao wolframalpha da je raspisan postupak. Ako aplikacija daje samo konacan rezultat naravno da ce mnogi iskoristit u pogresne svrhe, ali ako aplikacija ispisuje i postupak kako se taj zadatak rjesava to bi olaksalo ucenje. :)

Imaš pravo. Tako da dobijemo sve bodove na ispitu :D . lol .

16 godina
neaktivan

hm ... brišete postove jer u njima pišu činjenice, a ne argumentirate "korist" od ovakvih aplikacija. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice