AOC Agon za igrače

poruka: 3
|
čitano: 826
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AOC Agon za igrače".
17 godina
neaktivan
AOC Agon za igrače

e, ako vidite te aociste (i njima nalikujuće), biste li im poslali poruku od mene da se ugodno igranje ne sastoji od monitora, razlučivosti i fensi-šmensi grafike, nego od kvalitetno koncipiranog i izvedenog sadržaja igre? postoje gomile "novih" igara s čudesnim grafikama, direktovma i iksovima, fps-ima, pikselima i blablabla no dosadne su, spore, blentavo izvedene, debilne engeneral, pune rupčaga, kratke, nemaju priču i/ili atmosferu i sve u svemu ne isplati ih se ni piratski skidati. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 3 hvala 0
18 godina
AOC Agon za igrače

Da, ali ta igra koja se tebi objektivno čini  je nekome sa ovakvim AOC monitorom koji otraga ima crveni štit sa metalnim grbom i lentom - apsolutno "immersive experience".
Inače, nekako mi se čini da se onda u TPV-u odlučili da će Philipsa imati za neke ozbiljnije decentnije poslovne/profi monitore, a AOC bude ringišpil za gejmere? Barem ako se ravnam po 
ovoj nedavnoj bol vijesti.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: AOC Agon za igrače
Uopce se ne bi bunio za jedan ovaj monitor, a zaboli me sta se nalazi iza njega ako ima odlican prikaz slike.
To kakve su nove igre i jesu li ok ili nisu, stvar ukusa.

Nema veze s temom, ali lagano mi ide na zivac ekipa koja laprda kako su igre "nekada bile bolje".
Samo jedna rijec, nisu! Nisu bile bolje od igara koje danas izlaze.
Prije smo bili ograniceni na par naslova i naravno da smo ih gledali kao u Boga, ali te igre po bas nicemu nisu bolje od vecine novih igara....ni po sadrzaju, ni po mehanici igranja, ni po grafici ni po glazbi u igri....bas po nicemu.
Pamtimo ih kao nesto super jer nismo imali mogucnost odabira, a ruku na srce te igre su u usporedbi s ovima danas apsolutno smece (kaze osoba koja je odrasla u sve te stare naslove i koja je nekada gledala u te naslove kao nesto najbolje na svijetu).
Ne pricam sada tu o samo jednom zanru vec o svima opcenito, igre su danas daleko bolje (naravno da i danas ima smeca, ali ima i jako puno kvalitetnih naslova).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice