Pošalješ curi sms sadržaja: Završio sam s poslom, dolazim k tebi. Obuci čipkane tangice i čekaj me sa ružom u ustima
Vraća se odgovor od šefa : Dočekat ću ja tebe sutra sa suspenzijom.
Vala meni i ne trebaju bugovi sa mobitelima, dovoljno sam brzoplet sa prstima pa odu sms kome i netreba...i nije baš rijetko.
Hihihihihihhhiiiihihiihii
Nije mi jasno kako Vam je uspjelo promaknuti da problem nastaje isključivo zbog greške u Facebook aplikaciji, a ne zbog Android-a. Koliko mi je poznato problem se javlja kada je u Facebook aplikaciji omogućena sinhronizacija kontakata. Ako želite biti sigurni da Vam se slučajno ne dogodi isto dovoljno je opciju sinhronizacije isključiti u Facebooku i ponovo pokrenuti uređaj.
http://www.twitlonger.com/show/7rntrc
Nažalost nigdje nije opisano da li na uređaju ostaje trag neželjeno poslane poruke ili se to ne može primjetiti osim ako ti osoba koja je greškom primila SMS ne uzvrati upitnikom.
Ovdje kaže da ima više načina kako se ovo može dogoditi, a iako se nigdje ne spominje Facebook, mislim da je to što si ti napisao samo jedan od načina da se ovo dogodi. Kako Engadget kaže, jedan od načina koji se ispoljava na Nexusu S (Gingerbread) je to da notification otvori krivu temu, a drugi je da se poruka pojavi u ispravnoj temi, a jedini način da se to otkrije (znači ipak ima načina da se to otkrije!) je da se otvori Details poruke. Imam osjećaj da su Bugovci prenosili tu vijest, a ne tvoju.
Oke, kolko sam skužio zbog te neke aplikacije i sinkronizacije poruka je stizala krivoj osobi.
Ali meni se cini da je ovo odgovornost na samoj platformi premda aplikaciju nije izdao Google.
Znaci da bi se trebao bojati instalirati bio koju aplikaciju ili igru na telefon jer mogu imati problema?
Mislim da se to na iOS-u ipak nebi moglo desiti upravo zbog njihove rigorozne kontrole aplikacija i gotovo ne
postoji mogucnost na sam OS preko aplikacija.
Koliko god mi je to na pocetku smetalo, cini mi se sad ok.
Mislim da ovo svejedno ostavlja packu na Google i Android jer govori o nekontroliranju App store-a.
A osim toga po mom misljenju OS bi trebao biti jako autonoman i neovisan o aplikacijama.
Ovo ima veci efekt na neciji život nego neko ne buđenje ujutro zbog alarma.
Npr.zbog jednog ne dolaska na vrijeme na posao rijetko tko ce izgubit posao, ali zbog par nezgodnih poruka
poslanih ševu, ta realnost je veca
Kako god bilo, mene kao potencijalnog kupca Android uređaja ili iPhonea ovo naginje iPhoneu.
Na Ip, neću poslat poruku na vrijeme...
Dok na androidu ću imati sigurnosne kopije...
Hehe... bas...
ali zanimljivo je kako se gomilaju TD-ovi od ekipe koja ima neki Android telefon, i sad im je ocito tesko priznati da njihov dragi i divni telefon koji ce vjerojatno jos otplacivati godinu-dvije kroz pretplatu nije bas najsigurniji i bez bugova kao sto su mislili...
A i stavovi im se mijenjaju iz dana u dan...
Npr.. nije bitno koliko platforma ima aplikacija, bitno je da su kvalitetne... recimo ko ova Facebook aplikacija koja salje sms-ove tamo gdje netreba...
Ili... nije bitno da je mobitel kvalitetno izradjen, bitno je da nema bugova i da je siguran... kao recimo onih tristotinjak sigurnostnih propusta i pokoji virus...
banda apple i microsoft se nakuplja :D
"Unsync your Facebook contacts and your problem will disappear"
Mogli su isto tako reci: "ugasi mobitel pa ti nece radit probleme"... Kreteni...
Osnovna funkcija mobitela ti je Facebook? Ovako nešto izvaliti i onda drugima reći da su kreteni...
a toliko su taj android svi hvalili pa ovo je velik propust,pošalješ pismo ljubavnici a dođe ženi
pa mozda onda obnovis strasti sa zenom
ali najvjerojatnije ces pljucati zenu u tom pismu pa ne bi zavrsilo dobro
ili bi isao trojac
ma mogucnosti sa androidom su nebrojene!!!
a da tek ne spominjemo kolik su svi korisnici androida prosli jaftino sto se tice aplikacija. ma toliko jeftino da su nam gotovo bile zabadava. i samo smo trebali ticknuti jednu malu kvacicu koja nam je dozvolila da instaliravamo aplikacije koje nismo skinuli sa marketa. tickni to na iphoneu. ako se probudis, naravno.
Glupost, laž, sve radi perfektno !

Izgleda da se Bug_u dogodio veliki bug u novoj godini?? Nekako su počeli sa objavom poluistine ali neka kad ih to veseli.

Ja osobno imam nexus i svaki dan bar 2 puta otvorim pogresnu osobu u indexu, ali odmah primjetim, tako da mi ne stvara "ozbiljne" probleme..
znaci, ujdem u inbox, otvorim razgovor sa zenom kad tamo neki razgovor s drugom osobom koji je na dnu svega (nemoguce da sam fulo prstom)
to su osnovne funkcije, nebi im se smjelo desavat..
Mlatite praznu slamu po tisučiti puta. Kolko blesav, zatucan ili bilo što slično moraš biti da stalno seruckaš i seruckaš o nečemu. Ajde da imate neki profit od Iphone prodaje. Iphone je daleko od savršenstva, isto kao i Android
http://www.iphonefaq.org/archives/97979
http://androidforums.com/epic-4g-support-troubleshooting/169955-epic-bug-list.html
Android ima dosta loose prava, tako da aplikacije lagano pristupaju hardware-u, zbog toga je i Facebook aplikacija dosta lagano slala poruke, a da korisnici nisu ni shvatili. Kladim se da će ta prava u budućnosti popraviti isto kao što će se i popraviti bugovi na Iphone-u. Svatko će koristiti telefon koji mu bolje paše, koji mu daje ono što mu treba. Bezveze se je stalno svađati oko "stvari" koja je za većinu samo statusni simbol, a ne neka potreba.
Mogu potvrditi da je istina, dogodilo mi se 2-3 puta i to na Android 2.1, 2.2 verzija za sada OK
ios je jači od androida
ios je jači od androida
objasni tu tvrdnju
Gdje je sad iPhone da vidimo jel on to može.
ANDROID RULES!!!!

Evo tu ima detalja o ovom bugu ali izgleda da to nema veze s Facebook aplikacijom nego je zbilja bug u samom Androidu.
evo lipo pise: "It has to do with how the stock messaging app interacts with the Android system notification."
svi ovdje koriste neki messaging app tipa handcent
Oko čega se bezpotrebno vode rasprave...Dok mi tu raspravljamo, iOS (Apple) i Google OS (Android) veselo trljaju ruke i marljivo spremaju sve naše poruke, kontakte, slike, valjda i misli. Svi ti sustavi masovno kradu podatke. Tako da mislim da su rasprave i debate čiji mobitel i čiji operativni sustav ima biše bugova čisto gubljenje vremena.

Oko čega se bezpotrebno vode rasprave...Dok mi tu raspravljamo, iOS (Apple) i Google OS (Android) veselo trljaju ruke i marljivo spremaju sve naše poruke, kontakte, slike, valjda i misli. Svi ti sustavi masovno kradu podatke. Tako da mislim da su rasprave i debate čiji mobitel i čiji operativni sustav ima biše bugova čisto gubljenje vremena.
Takoder i svaki mobilni operater to radi s porukama pa dodes na isto
Evo tu ima detalja o ovom bugu ali izgleda da to nema veze s Facebook aplikacijom nego je zbilja bug u samom Androidu.
Da, to je slično onome linku s Engadgeta kojeg sam dao nekoliko postova gore, ali Engadget kaže kako je to što si ti naveo samo jedan od načina na koji se ovo može ispoljiti. Evo LINK opet za one koji nisu vidjeli, i prekinite više govoriti kako Bug prenosi poluistinu! Idete Turčinu na sablju već!
izgleda bolje... i ima masu programa i sve
I onda nek mi neko veli da je Symbian zaostal.
Ajd si ti zamisli to, šalješ ljubavnici SMS a žena dobije poruku i onda si j...o ježa...
Ja kao ponosni vlasnik iphona 4 tvrdim da je nemoguće da se ovo dogodi androidu i vjerujem da je ovo spačka direktno iz Jobsovog ureda jer se ovakve stvari događaju samo iOS-u
Ja mislim da je to strašno ...Umjesto da poruku pošaljem majci s upitom da li trebam kupiti kruh i mlijeko, poruka se greškom Androida pošalje mojim ljubavnicama (kojih imam na stotine kao očito mnogi tu koji pljuju po Androidu) i onda sve prekinu s mnom jer ne shvaćaju zašto sam im takvu poruku poslao. Malo karikiram, ali ako ne šaljete poruke koje se tiču nacionalne sigurnosti, ne vidim problem. Ne događa se stalno, onome kojemu je krivo došla poruka se može objasniti u čemu je stvar, a i na kraju imenik na mobitelu ne treba biti sinhroniziran s mnoštvo drugih accounta...