Android u kućanstvima

poruka: 7
|
čitano: 1.353
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android u kućanstvima".
18 godina
neaktivan
Android u kućanstvima

To bi se onda ugl. koristilo u pametnim kućama, a kod nas je takvih malo :/

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android u kućanstvima

ja sam citao da sad prave one kao okviri za slike (oblik)... i da ce praviti za frizidere znaci na frizider se stavi i imas u kuhinji pristup netu zkn:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android u kućanstvima
Tko bi rekel gdje se sve može stavit Android :D 
Nadam se da će ga staviti u telefone, u one bezičnom slušalicom, dosadili su mi oni jadni zasloni i ti glupi izbronici 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan
Jumperrr kaže...

ja sam citao da sad prave one kao okviri za slike (oblik)... i da ce praviti za frizidere znaci na frizider se stavi i imas u kuhinji pristup netu zkn:D

Hahaha, to je malo pretjerivanje. Više nećeš ić u frižider po hranu, neg provijerit mail.

To je više za neke super mame, pa će možda tražit recepte "na frižideru"

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
18 godina
neaktivan
Android u kućanstvima

Jedva čekam da ništa od toga ne kupim :)

Odkada je bilo ono s Chromeom ne želim ništa od googlea u svojem vlasništvu. Neka oni tupe open source pa da se može cijeli kod vidjet, neka tupe da to da meni bude jednostvanije... ali povjerenje je zajebana stvar.  Još najbolje da im javlja što imam u frižideru i da mi onda po cijeloj kući skaču njihove reklame kako su u Konzumu ima jeftinijih mrkvi. Neće tako kod meneCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Pazi, gledam te!!! Koja paranoja, musice u nosu.
Zlo i Naopako
18 godina
Android u kućanstvima

a to znači ako se sve to uveda i da ćeš preko mobilnog telefona koji je pogonjen na Androidu moći upravljati tim uređajima pa nije loše.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice