Android kao LiveCD

poruka: 20
|
čitano: 2.789
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android kao LiveCD".
18 godina
Android kao LiveCD

Zanimljivo! Jedva čekam da ga isprobam!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Android kao LiveCD
Evo upravo pisem s Androida, nije lose, svakako pozeljno isprobati
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
Android kao LiveCD

Taman isprobavam. Ok je, ali moram priznati da sam očekivao puno više.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
18 godina
Paolo2612 kaže...

Pa dobro! Ipak je to OS koji nije planiran za korištenje na računalu.  Namigiva

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Da, primarni cilj je za mobitele i netbooke, a chrome os će biti druga strana naprednije netboooke i desktop :)

Baš me se svida, sve od opensourcea u zajdne vrijeme ide na bolje :)

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 22:57 (linuxuser).
18 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...

Rekli su da će ići i na netbookeNamigiva Inače ovako na prvi dojam mi ne ostavlja neki dojam ni za mobitele - WM i symbian mi se čine bolje opremljeniji (naravno ako je ovo verzija kakva je i na mobitelima).

18 godina
Android kao LiveCD

Sve u svemu... Ne izgleda loše. Šteta što mi ovaj Virtualbox ne dozvoljava snimanje screenshotova.

Ako netko može, neka uploada koji screenshot na forum. Da i ljudi koji ga nisu u mogućnosti isprobati vide kako otprilike izgleda.  Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Android kao LiveCD

evo

valjda je to to jer jos nisam instalirao

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android kao LiveCD

Evo par komada:

1 0 hvala 2
18 godina
Android kao LiveCD

ja sam probao, meni ne ide. Može netko točan link dati, koju ISO datoteku skinuti (od kuda) i postupak. Nisam stime toliko pa ako može... probavao nešto pa ništa.

hvala vam.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HCSC kaže...

ja sam probao, meni ne ide. Može netko točan link dati, koju ISO datoteku skinuti (od kuda) i postupak. Nisam stime toliko pa ako može... probavao nešto pa ništa.

hvala vam.

http://live-android.googlecode.com/files/liveandroidv0.2.iso.001

http://live-android.googlecode.com/files/liveandroidv0.2.iso.002

Skineš ova dvije datoteke i spojiš ih. Ja sam to učino s hjsplitterom  - opcija Join. Samo odabereš prvi dio i on će ti automatski sve spojiti.

I onda ga spržiš ili digneš preko virtualizacijskog programa. Nema nikakve instalacije jer je live-cd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 0:04 (Paolo2612).
18 godina
protjeran
Ima i torrent, puni iso, pa pogledaj na linku u samom clanku!
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan

zapelo :D

sastavio dva fajla, i sprzio iso na cd, pocelo mi se bootat, pojavi mi se ona andorid slika, i prestane da sa cd-a cita, i tako stoji??

17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

zapelo :D

sastavio dva fajla, i sprzio iso na cd, pocelo mi se bootat, pojavi mi se ona andorid slika, i prestane da sa cd-a cita, i tako stoji??

Onda nisi dobro sastavio, ja kad sam samo pokrenuo 1 nisam znao da treba biti obadva spojena, ucitala se adroid slika i nista dalje. Upotrebaio sam onaj alat koji je korisnik ovdi naveo i sve spojio i radi :)

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
Android kao LiveCD

Radi u VirtualBoxu bez problema.

+ nema se kaj vidit. Namigiva

Vu klet ideju i pametni i bedaki, a vun ideju svi jednaki.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android kao LiveCD

A jel se da kak instalirat ili isključivo radi kao LiveCD? Imam ASUS EEE pa je malo problem što je LiveCD, neću stalno sa sobom nosit eksterni CD-ROM... Jel ima ko i Linuxi opciju install to HDD kad bootaš taj Live CD... Ak nema neću ga ni skidat pa da znam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sused kaže...

A jel se da kak instalirat ili isključivo radi kao LiveCD? Imam ASUS EEE pa je malo problem što je LiveCD, neću stalno sa sobom nosit eksterni CD-ROM... Jel ima ko i Linuxi opciju install to HDD kad bootaš taj Live CD... Ak nema neću ga ni skidat pa da znam...

Koliko ja znam nema, ali možeš napraviti bootabilni USB stick tako da ti externi cd-rom ne treba. A pošto ima manje od 200MB izvučešneku staru memoriju od 256 i to je to.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Sused kaže...

Koliko ja znam nema, ali možeš napraviti bootabilni USB stick tako da ti externi cd-rom ne treba. A pošto ima manje od 200MB izvučešneku staru memoriju od 256 i to je to.

Pa da, al onda moram stalno to imat uštekano u komp, a to ne želim... Želim normalno imat Android na kompu, izgleda odlično baš za netbookove... Probat ću napravit na SD karticu boot...

18 godina
Paolo2612 kaže...
Sused kaže...

Moze pomoc (link) kako napraviti bootabilni USB stick?

Iso datoteka je 174mb velicine ili...?

Skinuo, snimio, pokrenuo na HP laptopu i samo stoji pocetna slika (Live Android). Neka ideja???

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:08 (djigibao).
18 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Paolo2612 kaže...
Sused kaže...

Moze pomoc (link) kako napraviti bootabilni USB stick?

Iso datoteka je 174mb velicine ili...?

Skinuo, snimio, pokrenuo na HP laptopu i samo stoji pocetna slika (Live Android). Neka ideja???

Hvala

Evo 2 teme gdje se o tome raspravlja

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/boot-usb/9322.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/uputstvo-instalacija-win-xp-usb-flash-sticka/21076.aspx

Iso datoteka je velika 174MB.

Probaj pokrenuti u nelme virtualizacijskom programu - vjerovatno došlo do greškr pri spajanju ili prženju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice