Android iz Panasonica

poruka: 9
|
čitano: 1.161
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android iz Panasonica".
15 godina
protjeran
Android iz Panasonica

Svi malo android/smartphone kolača. Vidjeli kako je drugima (Motorola npr.) uspjelo :)

3 0 hvala 0
18 godina
Android iz Panasonica

ne privlači me to

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android iz Panasonica
Imao sam vise panasonicovih proizvoda i sa svakim sam bio zadovoljan. Nikada nisam imao nikakav problem. Moglo bi nešto i ispasti od njih. Mjesta na tržištu smartphonea itekako ima.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

Stiže novi igrač među droide u svakom slučaju moglo bi biti zanimljivo{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Minos kaže...

Stiže novi igrač među droide u svakom slučaju moglo bi biti zanimljivo{#}

Ak ce radit smartphone kak DECT bezicne telefone, onda su osudeni na propast.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
protjeran
Android iz Panasonica

Nekad je Panasonic imao GD90, najmanji mobitel u ono vrijeme... kasnije GD55...

Odlicni mobiteli za ono vrijeme i usput jeftini... kako se sw u mobitelima razvijao tako su "nestali" :)

Ali sada, zahvaljujuci androidu krecu opet u akciju, svaka im cast! :)))

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Independent kaže...
Imao sam vise panasonicovih proizvoda i sa svakim sam bio zadovoljan. Nikada nisam imao nikakav problem. Moglo bi nešto i ispasti od njih. Mjesta na tržištu smartphonea itekako ima.

meni je brat kupio jednu kameru od 1400kn made in japan ,kamera je odličan uređaj za te novce mislim da sony za te pare ne bi mogao ponuditi takvu kvalitetu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
Android iz Panasonica

Panasonic će vjerovatno imati najbolji zaslon

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Panasonic će vjerovatno imati najbolji zaslon

čisto sumjam pa panasonic nije razvijao ekrane a to košta, pretpostavljam da će prije kupiti od sonya ili samsunga i sklepati neki mob. 

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice