Android 4.0 je Ice Cream?

poruka: 37
|
čitano: 4.532
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 4.0 je Ice Cream?".
16 godina
neaktivan

.Neodlučan

ova vijest sucks ass ! ova vijest sucks ass !
http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
2 9 hvala 0
17 godina
neaktivan

mljac...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ovi se zamaraju ice creamom a mi nemamo pojma ni kakav će gingerbread biti...

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
RE: Android 4.0 je Ice Cream?

Vijest je vrh.

Nego, sta znace ova cesta izdanja Androida? Da li ce to u biti znaciti "tjeranje" korisnika na mijenjanje telefona svako malo ili?

17 godina
Adin kaže...

Vijest je vrh.

Nego, sta znace ova cesta izdanja Androida? Da li ce to u biti znaciti "tjeranje" korisnika na mijenjanje telefona svako malo ili?

Naravno :)

Ovaj android je isto ko i linux, svatko radi sto hoce, kad hoce i kako hoce. Uzas :)

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina
Adin kaže...

Vijest je vrh.

Pa neće više biti toliko česta, biti će do 2 na godinu...sada kroz koji mjesec izlazi gingerbread, pa bi honeycomb trebao doći kroz narednih pola godine,  a icecream tamo negdje početkom 2012. To se barem meni ne čini kao česta izdavanje novih verzija...ovo do sada su išli nešto brže da dignu OS na noge, sada kada su već napravili solidan proizvod sada treba to ispolirati kako spada...

Stoja
18 godina
neaktivan

Pa to je u ovom trenutku toliko nebitno, da ja uopće ne vidim koji je smisao ove "vijesti", što će biti ako se bude zvao iceberg. Što je po logici abecednog imenovanja također moguće, a da ne kažem da logika u marketingu uopće nije bitna (jer da je, Pentium bi bio 80586, a ne pentium, a pogotovo ne bi bio Pentium 4, nego 80986????), a vremenska distanca cijelu stvar čini uopće irelevantnom.

gdje da potpišem

2 0 hvala 0
17 godina
tihomir(3) kaže...

Pa to je u ovom trenutku toliko nebitno, da ja uopće ne vidim koji je smisao ove "vijesti", što će biti ako se bude zvao iceberg. Što je po logici abecednog imenovanja također moguće, a da ne kažem da logika u marketingu uopće nije bitna (jer da je, Pentium bi bio 80586, a ne pentium, a pogotovo ne bi bio Pentium 4, nego 80986????), a vremenska distanca cijelu stvar čini uopće irelevantnom.

A valjda je autoru falilo za stanarinu, a visina place im ovisi o broju izdanih vijesti pa covjek rece: "The hell with it :) "

16 godina
tihomir(3) kaže...

Pa to je u ovom trenutku toliko nebitno, da ja uopće ne vidim koji je smisao ove "vijesti", što će biti ako se bude zvao iceberg. 

Zovu ih po slatkišima i kolačima pa neće biti icebergBelji se

Ma to je engadget bio pustio pa mora i BUG da bude u toku sa vijestimaCool iako su se i svi na engadgetu bunili za ovavku idiotsku vijestSmijeh

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 9:10 (Stoja).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Adin kaže...

Vijest je vrh.

Pa neće više biti toliko česta, biti će do 2 na godinu...sada kroz koji mjesec izlazi gingerbread, pa bi honeycomb trebao doći kroz narednih pola godine,  a icecream tamo negdje početkom 2012. To se barem meni ne čini kao česta izdavanje novih verzija...ovo do sada su išli nešto brže da dignu OS na noge, sada kada su već napravili solidan proizvod sada treba to ispolirati kako spada...

"currently planned for Q4, 2010" znaci jos se nezna datum...

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
16 godina
viper kaže...

"currently planned for Q4, 2010" znaci jos se nezna datum...

Pa to je do kraja godine, znači kroz  2 i pol mjeseca. A nekako imam feeling da će ga i izbaciti do tada, to što nikakve informacije ne cure ne znači i da se ne radi na proizvoduOsmijeh

A ionako i da znamo datum jeli bi što pomoglo? Eventualno korisnicima nexusa one, koji bi ubrzo nakon toga dobili update, a mi ostali ostati ćemo na milosti i nemilosti proizvođača hoće li htjeti update-ati svoje modele...

Stoja
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ovaj android je isto ko i linux, svatko radi sto hoce, kad hoce i kako hoce. Uzas :)

Način razvoja Androida baš i nema veze s načinom razvoja Linuxa, ne znam odakle ti to. Andorid razvija Google - točka. Kad imaju novu verziju puste je vani (uključujući i source, osim onoga šta je zaštićeno - u pricipu drivera), na razvoju ne sudjeluje niko izvan Google-a, u razvoj nema uvida nitko osim Google-a. Znam da to zvuči super većini ljudi na forumu - Andorid je "otvoren" sustav, open source, ovo-ono, "power to the people" itd. - nasuprot mrskom iOS-u i mrskom MS-u sa WP7 koji su kao "zatvoreni" i neprijatelji ljudske vrste - ali to baš i nema veze sa stvarnošću ...

pozz

16 godina

Da ali kada izbace novu verziju i njen source onda ti ako imaš znanja možeš sa njom raditi što hoćeš...tako HTC stavi sense kojim je na 2.1 bio dodavao funkcije koje je google recimo ubacio tek u 2.2 verziji, a imaš i gomilu home moddera koji dosta toga preurede na postojećim verzijama, koje možda google nije ni imao u planu(tipa apps2sd+) znači ipak je otvoreno samo normalno prvo google ima svoju official inačicu koju on podržava i za koju prilagođava svoje usluge, dok ostali se sami moraju brinuti za ono što sami preurede(zato HTC/motorala i ostali ne izbacuju instantno novi update kako google izda jer oni moraju nabacati svoje dodatke, samo što oni stim namjerno odugovlače ili odustanu i to ubace u nove modeleMršti se)

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedva cekam da kupim novi mobitel! definitivno Android :) Samo se ne mogu odluciti koji.. jer mi je budzet 550KM.

a za te pare nema onih boljih,recimo Hero 650KM,Legend 750KM ove skuplje necu ni spominjati :)

A od jeftinijih X8 400KM,lg optimus 350KM,Wildfire 470KM (sve extra osim rezolucije,tako da ga necu)

E stvarno ne mogu da se odlucim. Ne bih da kupujem X8 kad imam pare da mogu kupiti i bolji ali trnutno ih nema u ponudi :S

Moracu sacekati da izdaju neki slican Wildfireu sa vecom rezolucijom i da odmah odem i kupim ga :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Jedva cekam da kupim novi mobitel! definitivno Android :) Samo se ne mogu odluciti koji.. jer mi je budzet 550KM.

a za te pare nema onih boljih,recimo Hero 650KM,Legend 750KM ove skuplje necu ni spominjati :)

A od jeftinijih X8 400KM,lg optimus 350KM,Wildfire 470KM (sve extra osim rezolucije,tako da ga necu)

E stvarno ne mogu da se odlucim. Ne bih da kupujem X8 kad imam pare da mogu kupiti i bolji ali trnutno ih nema u ponudi :S

Moracu sacekati da izdaju neki slican Wildfireu sa vecom rezolucijom i da odmah odem i kupim ga :)

Te cijene su malo previsoke kod vas. Pa možeš li kako naručiti tu kod nas

16 godina
neaktivan
0000 kaže...

Pa kako bi.. Niti znam od koga narucujem,nista :D

Pa vjerovatno su i kod vas takve cijene u trgovinama,ti si mozda mislio na oglas :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
0000 kaže...

Pa kako bi.. Niti znam od koga narucujem,nista :D

Pa vjerovatno su i kod vas takve cijene u trgovinama,ti si mozda mislio na oglas :)

Pa da. Možeš preko njuškala naći potpuno nove zapakirane uređaje s garancijom za puno manju cijenu nego je tu kod vas

16 godina
neaktivan
Ajd prije nek izbace verziju 3 pa onda nek smišljaju nazive novih verzija.
http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Adin kaže...

Vijest je vrh.

Naravno :)

Ha????

Usporedjivati android i linux u bilo čemu je svetogrđe...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

Super je vijest Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Napravio si novi račun samo da ovo možeš napisati?
16 godina
neaktivan

Ova vijest je posebno važna za nas na 1.6 verziji. Cool

Belji se

3D Designer
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...

Belji se

I nas na 2.1... evo vidim danas HTC izbacio novi mobitel isti ko Legend po performansama sa Froyom, a  ja na legendu nikako da docekam taj jogurt. Nice job HTC. Ovo mi je prvi i zadnji mobitel od njega.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Minoza kaže...

Belji se

I nas na 2.1... evo vidim danas HTC izbacio novi mobitel isti ko Legend po performansama sa Froyom, a   ja na legendu nikako da docekam taj jogurt. Nice job HTC. Ovo mi je prvi i zadnji mobitel od njega.

Pa to ce ti biti sada jako cesto...

način kako zaraditi... a normalno i google-u to pogoduje posto vjerojatno dobija incentive od tih proizvodjaca...

17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
tnakir kaže...
Minoza kaže...

Belji se

I nas na 2.1... evo vidim danas HTC izbacio novi mobitel isti ko Legend po performansama sa Froyom, a   ja na legendu nikako da docekam taj jogurt. Nice job HTC. Ovo mi je prvi i zadnji mobitel od njega.

Pa to ce ti biti sada jako cesto...

način kako zaraditi... a normalno i google-u to pogoduje posto vjerojatno dobija incentive od tih proizvodjaca...

Pa bas zato i kazem... prvi i zadnji. A support je divota. Svi se prave ko kreteni glupi. Il recite da ce bit u 12 mjesecu il nemojte govorit da ce bit gotov u 3. kvartalu koji je btw gotov ima 20 dana.

16 godina

Ma to gadure od proizvođača što žele forsirati ljude da uzmu mob, ali da to urade sa legendom koji je star kao i desire, a bome je i podosta skup, to je zbilja idiotsko od njih...

@tnakir, što si ne rootaš mob pa si staviš custom 2.2 verziju? Time ćeš rješiti sve probleme, em imaš više mogućnosti zbog roota em dobiješ i jogurtBelji se Jer HTC očito nema u planu se baviti legendom jer je fokusiran na desire i nove modele, one koji će im više $$$ donijeti u kasu...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Ma to gadure od proizvođača što žele forsirati ljude da uzmu mob, ali da to urade sa legendom koji je star kao i desire, a bome je i podosta skup, to je zbilja idiotsko od njih...

@tnakir, što si ne rootaš mob pa si staviš custom 2.2 verziju? Time ćeš rješiti sve probleme, em imaš više mogućnosti zbog roota em dobiješ i jogurtBelji se Jer HTC očito nema u planu se baviti legendom jer je fokusiran na desire i nove modele, one koji će im više $$$ donijeti u kasu...

Jedna od stavki je ta sto uskoro ocekujem froyo (izlaskom crnog Legenda koji ce kao doci sa froyom)...

Druga i bitnija stavka je garancija... pushim li 2 god garancije ako ga rootam i nafrljim cygnamod?

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

To će biti prvo što ću ja napraviti kada/ako krekaju boot na X10. Ovo sa SE je tragično, tek kroz par mjeseci ću dobiti službeni updejt na 2.1 dok je 2.2 vrlo upitan, vjerovatno ga neće ni biti. Iskreno se nadam da će uskoro srediti boot loader pa da puknem neki custom rom.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:19 (Minoza).
17 godina

@Stoja... jel problematicno rootat i dignut novu verziju?

0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Jedna od stavki je ta sto uskoro ocekujem froyo (izlaskom crnog Legenda koji ce kao doci sa froyom)...

Druga i bitnija stavka je garancija... pushim li 2 god garancije ako ga rootam i nafrljim cygnamod?

A znači trebao bi uskoro doći? A onda se strpi još malo, glupo je ići flashati ako će doći official(ja sam mislio da neće uopće ni doći) samo opet treba im koliko 3-4 mjeseca da ga dovedu što je blesavo...

A ovo sa garancijom nemam pojma, uvijek možeš flashati na stock rom i neće oni imati pojma...

EDIT(sada vidio novi post)

Za legend neznam, evo šef je u desire temi rekao kako je desire-a rootao u 5 minuta i još nešto vremena potrošio da stavi custom rom, sve bez ikakvih problema ili ičega, pa pretpostavljam da je slično i za legenda(probaj malo googlati unrevoked, alat za rootanje) i naravno xda forumNamigiva Ja sve kao da ću rootat svog ali mi se neda, taman sam nekako sredio da mi mob super radi, neda mi se opet gnjaviti sa promjenamaBelji se

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 15:23 (Stoja).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice