Android 2.x na 73% uređaja

poruka: 13
|
čitano: 3.085
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 2.x na 73% uređaja".
18 godina
neaktivan

I što da radim sa svojim mobitelom koji nikako da dobije službeni Android 2.x? Bacim ga u smeće nakon par mjeseci korištenja zato jer Google želi da svi pređemo na 2.x? Neka Google Almighty pritisne T-Com i Huawei da izdaju noviju verziju Androida pa da svi osjetimo čari "ostvarenog napretka" Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Android 2.x na 73% uređaja

Baci ga i kupi iPhone, Nokiju, WP7 ili tako nesto... Belji se

Think locally, act globally...
17 godina

Pošto spominješ T-Com (misliš na T-Mobile :)) i Huawei pretpostavljam da imaš Pulse ... pa ako je tako ...

http://android.modaco.com/category/413/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/

S njima nikad kruha - ali ovdje imaš na izbor nekoliko 2.1 ROMova - a osobno preporučam FLB1.7OC (ima overclock, swap i tak dalje).

A ako hoćeš i novije - imaš CynogenMod6.1 (baziran na 2.2 Froyo) - ja ga trenutno vrtim (iako btooth, gps i kamera još nisu 100%).

I to je daleko bolje od 2.1 verzije koju je mađarski i UK T-Mobile objavio pa kasnije povukao... naši naravno nisu ni prstom mrdnuli po tom pitanju.

18 godina
neaktivan

Da, imam ga, ali malo sam skeptičan što se tiče custom ROM-ova. Vidio sam vijest za CynogenMod6.1, pa ću pričekat da riješe te bugove, a onda se i ja bacam na custom :)

I da, što se tiče T-Mobile (ovog našeg), služba za podršku se izjasnila da neće biti update-a u nas, i preporučila mi custom ROM ili mađarski/uk Smijeh How sweet of them Smijeh

17 godina
neaktivan

Isto je tako i jedan moj prijatelj, rekao je da nema sanse da se on igra s time i evo sad vrti FLB-mod i predobar mu je. Taj FLB se vrti brze od gro ROM-ova za moj Hero.

Evo ti jedan jako dobar link po kojemu sam mu rootao njegov mob.

KLIK

:D
17 godina
neaktivan

Ne razumijem da android odnosno proizvođači uređaja sa pogonom na android jos uvijek ne stavljaju najnovije software na njih, zasto je to tako? Ne sviđa mi se takva politika ni malo..

Pa nisam ja Harry Potter
17 godina
neaktivan
KAKAV totalno glup naslov...

Što je ovo? senzacionalizam?
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
KAKAV totalno glup naslov...

Što je ovo? senzacionalizam?

Potpisujem..

Pa nisam ja Harry Potter
17 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

Ne razumijem da android odnosno proizvođači uređaja sa pogonom na android jos uvijek ne stavljaju najnovije software na njih, zasto je to tako? Ne sviđa mi se takva politika ni malo..

recimo, razvoj proizvoda krene sa androidom verzije 2.1... Quality Assurance i Software engeenering svo svoje vrijeme posvete tome, kada proizvod dobije zeleno svijetlo (QA i SE obavili posao do kraja) resursi se prebacuju na novi proizvod koji, mozda i jest 2.2... ali nemaju vremena za stari uredjaj, on je kompletiran...

kansije kada ce managment utvrditi da postoje opravdani razlozi za upgrejd na 2.2, ce ubgrejdati... al to opet ovisi o resursima... a android je nova platforma pa je, vjerujem i tesko naci razvojne inzenjere sa dovoljno znanja i iskustva...

SonyEricsony recimo proizvodi Android uredjaje kod HTCa, vjerovatno im HTC ustupa i sovje inzenjere prilikom sklapanja softwarea... zato i jest jos uvijek na starome androidu... al mozda SE ulaze u inzenjere, pa ce za godinu dana imati dovoljno kvalitetne radne snage...

17 godina
TranceMight kaže...

SonyEricsony recimo proizvodi Android uredjaje kod HTCa, vjerovatno im HTC ustupa i sovje inzenjere prilikom sklapanja softwarea... zato i jest jos uvijek na starome androidu... al mozda SE ulaze u inzenjere, pa ce za godinu dana imati dovoljno kvalitetne radne snage...

Odakle ti to? Samo x1 je napravio htc.

17 godina
protjeran
dejo6 kaže...
TranceMight kaže...

Odakle ti to? Samo x1 je napravio htc.

Kolko sam ja informiran X10 je iz HTCa (mozda grijesim, al sam to procitao negdije, jos prije ljeta...)

edit:

Ok, provijerio... izgleda da nije HTC nego Foxconn, sto je u biti ista stvar, ak ne i gora :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:48 (TranceMight).
16 godina

Di bi se mogo nać firmware za LG link me.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
18 godina

pred koji dan bila ista ovakva tema...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice