Android 2.2 u svibnju?

poruka: 16
|
čitano: 3.056
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 2.2 u svibnju?".
17 godina
Android 2.2 u svibnju?

Fascinira me brzina razvoja Androida!

Svakodnevno rade na poboljšanjima svojeg operacijskog sustava, a ionako široka paleta proizvoda na kojima je Android primjenjiv raste iz dana u dan.

After all... Drago mi je da iza svega toga stoji Linux kernel.   Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android 2.2 u svibnju?
cro_blue kaže...

Mene to upravo i živcira. Android je jako malo vremena na tržišu i već postoje mobiteli s 4 njegove verzije (1.5 , 1.6 , 2.0 , 2.1) a uskoro će doći i 2.2.

Mislio da će prednost (barem jedna od njih) androida pred windows mobile-om biti da operateri i proizvođači neće blokirati nadogradju OS-a kao što je bila nemogućnost nadogradnje nekih s WM5 na WM6 ili WM6 na WM6.5 i slično. A ono još veće sranje kod androida.

Daleko od toga da nisam sretan njegovim razvojem, ali ne želim mogućnost da je on doživio ogromne nadogradnje u novim verzijama, a ja sam zaglavljen na nekoj jako staroj verziji jer se moj poizvođač mobitela nije udostojio izdati novu verziju ili je moram čekati poprilično vremena.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:24 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...

Mene to upravo i živcira. Android je jako malo vremena na tržišu i već postoje mobiteli s 4 njegove verzije (1.5 , 1.6 , 2.0 , 2.1) a uskoro će doći i 2.2.

Mislio da će prednost (barem jedna od njih) androida pred windows mobile-om biti da operateri i proizvođači neće blokirati nadogradju OS-a kao što je bila nemogućnost nadogradnje nekih s WM5 na WM6 ili WM6 na WM6.5 i slično. A ono još veće sranje kod androida.

zato na windows mobile uredajima bez problema mozes imati zadnju verziju androida uvjek sa xdandroidom :D

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
cro_blue kaže...

Svakodnevno rade na poboljšanjima svojeg operacijskog sustava, a ionako široka paleta proizvoda na kojima je Android primjenjiv raste iz dana u dan.

After all... Drago mi je da iza svega toga stoji Linux kernel.  Namigiva

Zapravo vec je najavljen i nasljednik FroYo-a nazvan Gingerbread... 

i malo vise infoa nego li bug zna dati:

http://news.softpedia.com/news/Froyo-and-Gingerbread-to-Bring-Android-Unity-138715.shtml

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...

Daleko od toga da nisam sretan njegovim razvojem, ali ne želim mogućnost da je on doživio ogromne nadogradnje u novim verzijama, a ja sam zaglavljen na nekoj jako staroj verziji jer se moj poizvođač mobitela nije udostojio izdati novu verziju ili je moram čekati poprilično vremena.

To ti je tako kad nemaš potpunu kontrolu nad platformom :) Naravno da npr. Samsungu nije u interesu davat upgrade za prvi Galaxy, kad ima već hrpu novih modela sa Androidom. A, s obzirom da je Andorid, barem formalno, otvorena platforma, pretpostavljam da Google nema ni mogućnosti (a vjerojatno ni interesa) tražit od proizvođača tako nešto. Za razliku od toga, neki drugi proizvođači (koje ne bi imenovao), koji imaju potpunu kontrolu nad platformom, mogu izdavat update za sve uređaje za koje žele ...

pozdrav

16 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
cro_blue kaže...

After all... Drago mi je da iza svega toga stoji Linux kernel.  Namigiva

Zapravo vec je najavljen i nasljednik FroYo-a nazvan Gingerbread... 

i malo vise infoa nego li bug zna dati:

http://news.softpedia.com/news/Froyo-and-Gingerbread-to-Bring-Android-Unity-138715.shtml

E ako ovo stvarno naprave, svaka im čast.

pozz

16 godina
neaktivan
Android 2.2 u svibnju?

Svaka cast googlu!

Ali bi prava stvar bila tek kada bi se on mogao instalirati i na ostalim Android mobitelima(npr. onim sa verzijama 1.5,1.6,2.0,2.1). A ne da uvijek imam staru verziju pa da ako hocu novu,moram mijenjati mobitel :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android 2.2 u svibnju?

A jel' nova verzija donosi mogucnost instalacije prodama na SD kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stevan94 kaže...

Svaka cast googlu!

Ali bi prava stvar bila tek kada bi se on mogao instalirati i na ostalim Android mobitelima(npr. onim sa verzijama 1.5,1.6,2.0,2.1). A ne da uvijek imam staru verziju pa da ako hocu novu,moram mijenjati mobitel :)

A tko kaze da moras mijenjati mobitel ako zelis novu verziju androida?

http://www.xda-developers.com i udaraj misko!

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
Android 2.2 u svibnju?

igrao sam se malo s androidom .. i ok je .. ali nije mi jos user friendly kao iPhone koji inace koristim .. 

veseli me konkurencija .. sacekati cu novi iPhone .. i novi OS .. vidjeti sta se nudi tada na Android trzistu

pa kupiti sta me vise veseli .. 

competition FTW!

:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mr.ezrider kaže...

igrao sam se malo s androidom .. i ok je .. ali nije mi jos user friendly kao iPhone koji inace koristim .. 

veseli me konkurencija .. sacekati cu novi iPhone .. i novi OS .. vidjeti sta se nudi tada na Android trzistu

competition FTW!

lol apple fanboy. hehe salim se. nemam nista protiv toga.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
stevan94 kaže...

Svaka cast googlu!

A tko kaze da moras mijenjati mobitel ako zelis novu verziju androida?

http://www.xda-developers.com i udaraj misko!

Ah kako dobra stranica... tamo prije cetiri godine sam svasta radio sa svojim PDA od Siemensa :D Uredjaj dolazi sa 5.0 Win a ja koristim na njemu 6.5 zahvaljujuci njima ;) Ali rusi su najbolji!

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nisam u toku s tim. Da li to znaci da ako kupim npr. Sony sa Androidom 2.1 da necu moci nadograditi na 2.2 i dalje?

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
Paolo2612 kaže...

Nisam u toku s tim. Da li to znaci da ako kupim npr. Sony sa Androidom 2.1 da necu moci nadograditi na 2.2 i dalje?

Moći ćeš nadograditi ako sony izda ili dopusti nadogradnju za taj mobitel (ili možda možeš naći neslužbenu alternativu kao custom ROM-ove, nadogradnje, prepravke i slično na stranicama poput xda).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
facewithascar kaže...
Paolo2612 kaže...

Moći ćeš nadograditi ako sony izda ili dopusti nadogradnju za taj mobitel (ili možda možeš naći neslužbenu alternativu kao custom ROM-ove, nadogradnje, prepravke i slično na stranicama poput xda).

Da li postoji iti jedan mob (npr. Googleov) koji ce se sigurno uvijek moci updateati?

16 godina
protjeran
mr.ezrider kaže...

competition FTW!

A sto ne bi imao oba OSa na iphoneu :)

http://www.megaleecher.net/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice