Android 2.2 Froyo - video

poruka: 29
|
čitano: 3.777
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 2.2 Froyo - video".
17 godina
neaktivan
http://www.engadget.com/2010/05/21/android-2-2-froyo-everything-you-ever-wanted-to-know/

Na ovom sliku se mogu vidjeti scren shootovi 2.1 vs 2.2; what's new.
Yes, no.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Android 2.2 Froyo - video

Neke stvarčice su stvarno zgodne...

Baš bi želio android i N900...Neodlučan

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
Don Kihoty kaže...

Neke stvarčice su stvarno zgodne...

Baš bi želio android i N900...Neodlučan

i to je moguće, ne kao oficialno.

Nego vezano za ovo:

Korisnici mu se mogu nadati tek krajem godine

odnosi se na HTC proizvode, jer kako navode za N1 se očekuje uskoro, a vjerujem i za Milestone, odmah nakon N1?

17 godina
moderator
HCSC kaže...

Nego vezano za ovo:

Korisnici mu se mogu nadati tek krajem godine

odnosi se na HTC proizvode, jer kako navode za N1 se očekuje uskoro, a vjerujem i za Milestone, odmah nakon N1?

Pogrešno je pisalo (ispravio sam), trebalo je - u drugoj polovici godine.

Valjda nakon 2.1 nadogradnje za neke starije modele (navodno je baš izašla za Hero?)...

17 godina

Danas još nisam prelistao net, ali koliko sam u toku za Hero ima jedijno update 2.1 za USA mrežu Sprint.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

još jedan plus zbog kojeg ću uzet android mobitel

al prvo ću čekati da apple izbaci scoj "revolucionarni" ajfon pa ako je uistinu toliko revolucionaran (a mora bit da nadmaši androidov uspjeh) onda možda ipak taj ajfon uzmem

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sta je apple izbacio a da nije revolucionarno? Ipad je izmislio net (jest da treba tranice prilagoditi al et jednostavno radi, manje vise) i "izmislio" da bluetooth ne treba, iphone 3gs ce upravo izmisliti multitasking u v4 os-a a mogu zamisliti sta ce "izmisliti" iphone 4g?. VIdeo pozive?

16 godina
neaktivan

Malo OFTa

Vezano za post iznad

Apple,da,uvijek napravi nešo revolucionarno,ali tek kasnije od drugih,pa to bude uvijek bolje od ostalih.

Malo ONTa

Looks great!

Ima promjena i to mi se sviđa!

Android ide putem da prestigne iPhone OS, i to mu dobro ide (ovo govorim iako sam iPhone user :D )

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da su neki novinari već dobili nadogradnju na Froyo:

http://www.engadget.com/2010/05/22/android-2-2s-froyo-goodness-hitting-the-nexus-one-already/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Malo OFTa

Vezano za post iznad

Apple,da,uvijek napravi nešo revolucionarno,ali tek kasnije od drugih,pa to bude uvijek bolje od ostalih.

Malo ONTa

Looks great!

Ima promjena i to mi se sviđa!

Android ide putem da prestigne iPhone OS, i to mu dobro ide (ovo govorim iako sam iPhone user :D )

Kako to onda moze biti revolucionarno ako je to vec neko napravio? To samo kod appleovaca prolazi. Izmisljanje tocka. Samo okruglijeg ;)

17 godina
moderator

Tema je - Froyo!

Dosta s off-topic uletavanjima!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ovo stvarno ruzno. Pokusavam biti objektivan (da, vlasnik sam iPhonea), ali ovo stvarno izgleda kao da je radjeno prije 5-6 godina. Sve je flat, nema efekata, izgleda kao windows 3.11.

Bugovci, dajte napravite neku anketu sa screenshotovima iPhoena i Androida da vidimo sta vecina ljudi misli da je ljepse.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izmedju ljepote i funkcionalnosti uvijek biram funkcionalnost. A android nudi upravo to pa tako i ova nadogradnja. A na ljepotu se ne palim. Ako funkcionise onda mozemo pricati o ljepoti.

17 godina

Neznam je tko stavio ili ne ali sad već postoji mogućnost upgrade Froyo-a na N1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Izmedju ljepote i funkcionalnosti uvijek biram funkcionalnost. A android nudi upravo to pa tako i ova nadogradnja. A na ljepotu se ne palim. Ako funkcionise onda mozemo pricati o ljepoti.

A Windows 3.11 ne funkcionira? A Unix? Stari Linuxi? ZX 81? Commodore 64? Radis i na tome jos uvijek?

17 godina
neaktivan

Blesav ili se pravis blesav? Ti sa sa win 3.11 presao na novi samo zato sto ljepse izgleda?

Ako na mom X10 radi multitasking i bluetooth a na tvom iphoneu to ne radi ali ikonice ljepse izgledaju kupicu opet x10. Ja svoj mob za ponesto i koristim a ne idem okolo i pokazujem ga curicama tako da mi brj boja i ljepota ikonica ne znace apsolutno nista u zivotu.

17 godina
neaktivan

@facewithascar

da funkcionira, ali su sadašnji sustavi funkcionalniji

kao štio je android funkcionalniji od iPhone OS-a

a i ima za sada i ljepše sučelje!!!

meni je draže gledati desktop sa satom i prognozom te pookojom ikonicom negobiti ograničen na 16 ikonica aplikacija + 4 obavezne (safari, telefon, iPod i poruke)

i nemoj mi ni počet pričat o jailbreakeu jer pričamo o stvarima koje android ima po defaultu. mogu i ja za android isprogramirat što hoću

i još što se toga tiče - da je iPhone OS toliko "revolucionaran ne bi mu trebao jailbreak

Ovo je moj potpis...
17 godina
moderator
HCSC kaže...

Danas još nisam prelistao net, ali koliko sam u toku za Hero ima jedijno update 2.1 za USA mrežu Sprint.

Jesi vidio ovo:

http://www.bug.hr/bugvideo/android-21-htc-herou/1176.aspx

17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Nije fantastično, ali bar ima opciju flasha kod flash only stranica, a i plug in je još u beti :)

17 godina

Sto se mene tice flash mogu zakopati 6 feet under!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Adobe će se trgnuti ako mu egzistencija ovisi o tome, a sljedeće godine dolaze i višejezgreni  Cortex A9 ARM procesori tako da će to biti sve manji problem. Inače da, Adobe kasni sa GPU akceleracijom Flasha i 64-bitnim portovima ... sve je to u beti. Jobs ima pravo kad kaže da su lijenčine. Ali da li je pametno baš tako oštro nastupiti i totalno uskratitit flash na svojoj platformi, to je već druga priča.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 10:08 (stef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Inače, ako nekoga interesira full 45min prezentacija Androida 2.2 sa "Google I/O 2010" preporučam pogledati:

Lik se nije libio svako malo bocnuti Apple :).

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dantex kaže...

@facewithascar

meni je draže gledati desktop sa satom i prognozom te pookojom ikonicom negobiti ograničen na 16 ikonica aplikacija + 4 obavezne (safari, telefon, iPod i poruke)

i nemoj mi ni počet pričat o jailbreakeu jer pričamo o stvarima koje android ima po defaultu. mogu i ja za android isprogramirat što hoću

i još što se toga tiče - da je iPhone OS toliko "revolucionaran ne bi mu trebao jailbreak

Jailbreak je danas toliko jednostavan da se radi o znanju jednakom znanju instaliravanja programa (cak i manjem). Ali ako cemo gledati iPhone i Android na pocetnom ekranu opet je iPhone za tri generacije ispred Androida. Plosnate 2D ikonice kakve su na Androidu se ne koriste jos iz doba Win 98SE.

17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
dantex kaže...

@facewithascar

Jailbreak je danas toliko jednostavan da se radi o znanju jednakom znanju instaliravanja programa (cak i manjem). Ali ako cemo gledati iPhone i Android na pocetnom ekranu opet je iPhone za tri generacije ispred Androida. Plosnate 2D ikonice kakve su na Androidu se ne koriste jos iz doba Win 98SE.

O kakvim ikonama ti pričaš? Ja na svom vidim samo widgete. Jedno sedam ekrana punih widgeta. Belji se

A kakav live wallpaper koristiš?

I nije li zadnja verzija iPhone OSa još nerazbijena?

16 godina
protjeran
facewithascar kaže...
dantex kaže...

@facewithascar

iphone koristi 3d ikone? ili su samo sjencane 2d ikone? kad smo kod toga jedine prave 3d ikone sam vidio da koristi nokia na s40 seriji, cini mi se da su u m3g formatu, ali nisam siguran

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
facewithascar kaže...
dantex kaže...

@facewithascar

kao što rekoh da je iphone toliko "revolucionaran" na bi mu trebao jailbrak

i ma koje te 3d ikonice spopale? n iphoneu nemoš ni wallpaper stavit a ti pričaš kako ima 3d ikonice?? ti na ekranu moba ovak možeš gledat SAMO IKONICE a na androidu, ikonce, wallpapere, widgete, facebook....

i da iphone je 3 generacije ispred androida, i kada se android uhoda i dođe na verziju 3.5 - 4.0 bit će još bolji od iphonea

Ovo je moj potpis...
15 godina
neaktivan
Visak kaže...

I nije li zadnja verzija iPhone OSa još nerazbijena?

Nije.

17 godina

jesam sada kada si linkao. Samo neznam jeli to kuhani XDA ROM? I neznam jeli poanta na video ili članak od dva rade, pošto ne vidim mogućnost daljnjeg čitanja?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice