Android 2.1 za Sony Ericssone X10

poruka: 36
|
čitano: 5.070
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android 2.1 za Sony Ericssone X10".
15 godina
neaktivan
RE: Android 2.1 za Sony Ericssone X10
cro_blue kaže...

Nisam vidio da je itko spomenuo pa evo ja ću...

Turski ured Sony Ericssona je potvrdio da radi na nadogradnji Androida 2.2 (Froyo) za Xperiu 10 koja će biti gotova u drugom kvartalu sljedeće godine.

Ne znam samo što im to predstavlja budući da će u to vrijeme vjerojatno biti aktualna verzija 3.0! {#}

--LINK-- na vijest!

...što se tiče BUG-ovog kasnog objavljivanja ove vijesti, ne znam... Zaista mi se ponekad čini da neke važne stvari prespavaju!

Mislm da je ta vijest samo tako puštena i da nema baš puno istine. Turci svakakve priče izmisle, i ja sam jedan od tih koji ne vjeruje njima toliko.

A i više ispravnosti vidim u tome da 3.0 bude dostupno u drugom kvartalu sljedeće godine.

A svaka ti čast ako tako fulaš turski jezik :D

15 godina
neaktivan

Ko da je bitno daj je 2.1,2.2 ili froyo...bitno je da možeš zvat,primat pozive i slati sms. Meni je toliko potrebno, ne više:)

Izvinite ako je post off. I samo da dodam da mi je mob Xperia x10 mini pro, dobila od dječka ima tri tjedna :D

Ali ako umijem iskoristit 30% njegovih mogućnosti, puno sam rekla :D Samokritika mi je na mjestu xD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

2.2 jeste froyo ;)

Sta ce ti smartphone za to sto tebi treba?

:)
15 godina
neaktivan

Pa koristim navigaciju (rijetko) i slikam dosta :D

Ostalo manje više, internet imam doma...a kad sam vani nemam neku osobnu potrebu nakačit se na WiFi i internet.

I oprosti na mojoj grešci..mislila sam na 3.0 umjesto Froyo-a... :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nemojd ati se to ponavlja ;)

Daj na neki rad ovdje da ga ocijenimo ;)

:)
17 godina

HITNO!!!

Nemogu uci u mobitel.

5 puta je pogresno napisana lozinka (ono povezivanje tockica)

MOLIM POMOC

thx

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice