AMD na sudu

poruka: 10
|
čitano: 1.778
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD na sudu".
17 godina
neaktivan
AMD na sudu

lol.... prvo tuži onaj iz zatvora pa onda oni prije i sad ovi ... lol

brb

0 0 hvala 0
17 godina
AMD na sudu

to više stvarno nema smisla. više ne možeš ni prdnit da ne povrijediš nečija autorska prava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AMD na sudu

Potpisujem, svi misle da iz tih giganta mogu izvući lovu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
AMD na sudu

Treba ukinit te patente, stvarno nema smisla. Oćemo pokreniti to preko facebooka ili ima nešto pametnije Viče

www.linuxzasve.com | www.blogeri.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: AMD na sudu
Sokac kaže...

Treba ukinit te patente, stvarno nema smisla. Oćemo pokreniti to preko facebooka ili ima nešto pametnije Viče

Kako bi onda izumitelji dobivali novac i zasluge za svoje uspjehe?
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
AMD na sudu

Pa nikoli tesli su pokrali dosta patenata pa nikom ništa...

A onaj rambus tvrdi da je on zaslužan za današnje memorije.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
AMD na sudu

Meni te "High Capacitance Structure in Semiconductor Device" u AMD-ovim grafičkim čipovima nekako zvuče kao detalj vezan za sam proizvodni proces, a, koliko znam, čipove za ATI ne pravi sam AMD, već TSMC ili neka druga kompanija svojom tehnologijom koju stavljaju na raspolaganje i drugim naručiocima, tako da bih rekao da su se tužitelji obratili na pogrešna vrata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Najbolje preko fejsbuka, to ne može nego uspjeti, kao i svaka druga fejsbuk akcija do sada...fakat ne kužim retardose koji vise na "fejsu" cijeli dan i učlanjuju se u "grupe".

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz ...ma jebeš to, imam XBOX 360!!!
17 godina
neaktivan
AMD na sudu

Ma da, udri po najvećima. Šipak su im uzeli patent. Ovaj svijet više nije normalan, što se takvih stvari tiče.Neodlučan

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je točno. Danas jedni drugima kradu patente i prisvajaju ih kao svoje, a oni koji su te stvari osmislili svi zaborave. Sam je Tesla rekao:"Nije mi žao što mi kradu ideje, već mi je žao što nemaju svoje."

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke. Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice