lol.... prvo tuži onaj iz zatvora pa onda oni prije i sad ovi ... lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to više stvarno nema smisla. više ne možeš ni prdnit da ne povrijediš nečija autorska prava.
Potpisujem, svi misle da iz tih giganta mogu izvući lovu.
Treba ukinit te patente, stvarno nema smisla. Oćemo pokreniti to preko facebooka ili ima nešto pametnije 
Treba ukinit te patente, stvarno nema smisla. Oćemo pokreniti to preko facebooka ili ima nešto pametnije 
Pa nikoli tesli su pokrali dosta patenata pa nikom ništa...
A onaj rambus tvrdi da je on zaslužan za današnje memorije.
Meni te "High Capacitance Structure in Semiconductor Device" u AMD-ovim grafičkim čipovima nekako zvuče kao detalj vezan za sam proizvodni proces, a, koliko znam, čipove za ATI ne pravi sam AMD, već TSMC ili neka druga kompanija svojom tehnologijom koju stavljaju na raspolaganje i drugim naručiocima, tako da bih rekao da su se tužitelji obratili na pogrešna vrata.
Najbolje preko fejsbuka, to ne može nego uspjeti, kao i svaka druga fejsbuk akcija do sada...fakat ne kužim retardose koji vise na "fejsu" cijeli dan i učlanjuju se u "grupe".
Ma da, udri po najvećima. Šipak su im uzeli patent. Ovaj svijet više nije normalan, što se takvih stvari tiče.
To je točno. Danas jedni drugima kradu patente i prisvajaju ih kao svoje, a oni koji su te stvari osmislili svi zaborave. Sam je Tesla rekao:"Nije mi žao što mi kradu ideje, već mi je žao što nemaju svoje."