AMD Catalyst 10.10

poruka: 67
|
čitano: 5.301
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Catalyst 10.10".
17 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

kakav je za hd 4xxx

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

Zasto su radili dvije razlicite verzije drivera sa i bez OpenCL drivera? Ja nikako ne uspjevam vidjeti smisao u tome...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.

0 0 hvala 0
17 godina
AMD Catalyst 10.10

jel nebi poslje 10.9 trebalo ići 11?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD Catalyst 10.10

ja ih stavio ma isto radi ko i svaki drugi drajver he...ništa posebnoSmijeh

pozdrav

18 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

Ja sam stavio...čisto da budem u trendu...Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
dejo6 kaže...

Nego ovak.

10.1, 10.2... ->... 10.12 pa onda

11.1, 11.2... ->... 11.12 pa onda

12.1, 12.2... ->... 12.12 itd.

ovo iza decimale označuje mjesec izdavanja, a prvo znači godina.

10.10 (2010, 10mj.)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 13:55 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Pa i ne bas posto ti shema s AMD/ATI driverima ide ovako: prva brojka oznacava godinu a posto je sada 2010 ta brojaka je 10.

Druga oznacava mjesec te posto je to drajver za listopad druga brojka je takoder 10. Sukladno tome obicno svaki mjesec izdaju

novu verziju, te ce tek poslije verzije 10.12 za prosinac slijediti verzija 11.01.

Moram reci da mi s AMD-ov nacin verzioniranja vise svida od nvidijinog, s time da nvidiji ovakav nacin vjerovatno nebi odgovarao

jer znaju izdavati drivere i cesce nego jednom mjesecno.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
dejo6 kaže...

Ha ??

10 (godina).(točka)10(mjesec)

EDIT : Vidim da sam već prestignut :))

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 13:46 (dado2202).
18 godina
drnde kaže...

Moram reci da mi s AMD-ov nacin verzioniranja vise svida od nvidijinog, s time da nvidiji ovakav nacin vjerovatno nebi odgovarao

Pa i ati izdaje hotfixeve, ali opet nema nekih čudnih brojki kao nvidija nego doda sufiks tipa "10.10a", a koliko vidim već su izašli 10.10c. 

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
dejo6 kaže...

Nego ovak.

10.1, 10.2... ->... 10.12 pa onda

11.1, 11.2... ->... 11.12 pa onda

12.1, 12.2... ->... 12.12 itd.

ovo iza decimale označuje mjesec izdavanja, a prvo znači godina.

10.10 (2010, 10mj.)

sad neka mi jos neko objasni Nvidijunu logiku kod imenovanja drivera Cool

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
18 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

Je li tko instalirao 10.10? Zanima me da li powerplay radi kak treba ili se napon i/ili takt memorije ne spustaju?

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
AMD Catalyst 10.10

Stvarno nemam dume po kojoj logici nvidija imenuje svoje drivere...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 14:27 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Zasto su radili dvije razlicite verzije drivera sa i bez OpenCL drivera? Ja nikako ne uspjevam vidjeti smisao u tome...

mene više interesira zašto ne mogu pronaći zaseban opencl driver nakon što sam već instalirao onaj "običan" CCC. U individual components djelu možeš naći samo driver za grafičku + CCC, ali ne i OpenCL driver.

AVIVO encoder im je i dalje u verziji 10.9.

Catalyst im je i dalje brendiran s ATI.

Na 4850 poboljšanja performansi nisam primjetio, a srećom niti degradacije performansi u odnosu na prethodnu verziju. Pretpostavljam da više neće biti nekih poboljšanja za 4xxx generaciju jer ih nije ni bilo već zadnjih nekoliko revizija.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 14:44 (Zura).
18 godina
Zura kaže...

Na 4850 poboljšanja performansi nisam primjetio, a srećom niti degradacije performansi u odnosu na prethodnu verziju. Pretpostavljam da više neće biti nekih poboljšanja za 4xxx generaciju jer ih nije ni bilo već zadnjih nekoliko revizija.

Neznam šta očekuješ, da obrate pozornost na kartice stare 2+god.?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 14:49 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Zura kaže...

nije stvar u starosti,recimo  hd 4870 je još jako dobra grafička i zaslužuje da se još malo amd posveti i obrati pozornost na nju i da da* koji fps još u igrama.

18 godina
joze kaže...

nije stvar u starosti,recimo   hd 4870 je još jako dobra grafička i zaslužuje da se još malo amd posveti i obrati pozornost na nju i da da* koji fps još u igrama.

Nisu oni Nvidia da smanjuju kvalitetu slike da bi povećali performanseŠutim

Kartica je dobra i sada bih bio na njoj da se nije dogodila nesreća.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 15:00 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

pogledaj prvi post u temi.

I što fali 4xxx generaciji ? gomila ljudi ih ima i ponekad znaju ubaciti kakvo-takvo poboljšanje. Zašto bi poslije 2 godine prestajala podrška za komponente?

18 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

Imam jedan problem, instalirao 10.10 ali mi je crvena u banani nesto :S

Sivi tonovi (barem prije instalacije su bili sivi) mi sad imaju nekakvu roznu/crvenu nijansu. Ima li jos tko takav problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Imam jedan problem, instalirao 10.10 ali mi je crvena u banani nesto :S

Sivi tonovi (barem prije instalacije su bili sivi) mi sad imaju nekakvu roznu/crvenu nijansu. Ima li jos tko takav problem???

moze ti biti do ICC profila

EDIT: Link na moguća rješenja

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 15:27 (Zura).
18 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

Gdje to vidim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Bolje i rezat kvalitetu nego da ti igra neradi nikako.

Primjer? Cryostasis, Saboteur, HAWX 2 Benchmark, Anoo 1404 DX10, Splinter Cell Conviction, Battlefield Bad Company 2 multi GPU podrška i još puno drugih problema

Izdali su 10.10 drivere i nakon toga u roku 48 sati su izdali i 3 Hotfixa za iste. Ma nema šta, vrhunski posao. Barem nek pričekaju dan dva i istestiraju nove drivere nego da izdaju pa još 100mb patchiranja.

Vec vidim hrpu TD-owna, ali šta ću kad ja smatram da je tako i uistinu sam osjetio sve probleme i šlampavosti istih drivera.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Zura kaže...

mene više interesira zašto ne mogu pronaći zaseban opencl driver nakon što sam već instalirao onaj "običan" CCC. U individual components djelu možeš naći samo driver za grafičku + CCC, ali ne i OpenCL driver.

Pa ne mozes ni OpenGL driver naci, sve je to integrirano u Catalyst zato se i pitam zasto postoji verzija bez OpenCL drivera, pogotovo ako znamo da ATI-jeva implementacija OpenCL drivera podrzava rad na CPU u slucaju GPU-a koji ne podrzava OpenCL.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

kad sam instalira ove cataliste na youtubeu mi zelena bojau videu

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 17:56 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Catalyst 10.10

koji su najbolji drajveri za Gigabyte Radeon HD3870 ovi 10.10 ili neki stariji.

1 0 hvala 0
16 godina
Weky kaže...
Hyperion kaže...

Primjer? Cryostasis, Saboteur, HAWX 2 Benchmark, Anoo 1404 DX10, Splinter Cell Conviction, Battlefield Bad Company 2 multi GPU podrška i još puno drugih problema

Izdali su 10.10 drivere i nakon toga u roku 48 sati su izdali i 3 Hotfixa za iste. Ma nema šta, vrhunski posao. Barem nek pričekaju dan dva i istestiraju nove drivere nego da izdaju pa još 100mb patchiranja.

Vec vidim hrpu TD-owna, ali šta ću kad ja smatram da je tako i uistinu sam osjetio sve probleme i šlampavosti istih drivera.

fixevi se odnose na hd68xx seriju...

joze kaže...

vrati stare 10.9, ne razumjem zašto stavljaš novije drivere ako u release notes ne piše nikakva poboljšanja za hd4xxx seriju

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
17 godina
neaktivan
superJozo kaže...
Weky kaže...
Hyperion kaže...

fixevi se odnose na hd68xx seriju...

joze kaže...

vrati stare 10.9, ne razumjem zašto stavljaš novije drivere ako u release notes ne piše nikakva poboljšanja za hd4xxx seriju

novije je novije

16 godina
neaktivan
loko_1 kaže...

koji su najbolji drajveri za Gigabyte Radeon HD3870 ovi 10.10 ili neki stariji.

he imam i ja tu grafulju ati 3870 meni dela sve super sa tim drajverima Smijehi filmovi i igrice tako da nevidim zašto ne staviš....eto

16 godina
neaktivan
superJozo kaže...

Zato sto moze biti popravaka/poboljsanja koji se ne ticu konkretno niti jedne serije, na taj se nacin instalira i poboljsani OpenGL driver.

17 godina
neaktivan
Zura kaže...
rustweaver kaže...

(...)

Do verzije 10.10 driveri za grafičku karticu nisu uključivali OpenCL, nego je za korištenje OpenCL-a bilo potrebno instalirati Stream SDK.

Od ove verzije, postoje dva downloada drivera - sa i bez OpenCL-a (razlika je u oko 15 MB prilikom downloada).

U Individual Downloads postoji mogućnost downloada OpenCL drivera; vidi sliku ispod.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
16 godina
neaktivan
drnde kaže...
dejo6 kaže...

Pa i ne bas posto ti shema s AMD/ATI driverima ide ovako: prva brojka oznacava godinu a posto je sada 2010 ta brojaka je 10.

Druga oznacava mjesec te posto je to drajver za listopad druga brojka je takoder 10. Sukladno tome obicno svaki mjesec izdaju

novu verziju, te ce tek poslije verzije 10.12 za prosinac slijediti verzija 11.01.

Malo je smiješno s tim driverima, svaki mjesec drugi. Dobro kolega kaže određeni driver za određeni mjesec. Smijeh

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice