Amazon izbacio WikiLeaks

poruka: 18
|
čitano: 1.860
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amazon izbacio WikiLeaks".
17 godina
Amazon izbacio WikiLeaks

Nadam se …. da ce se jednog dana uvidjeti povijesna važnost objavljivanja ovih podataka.
ne zato jel' su bitni  kompromitirajući podaci, nego sam čin poimanja slobode.
Ovdje se ne radi o smrtnicima nego izvještajima koji formiraju politiku najveće sile svijeta.
koja se deklarira kao predvodnica u slobodi govora, mira i općenito sloboda…
(barem Holiwood nameće takvo mišljenje) no daleko je od toga,
ovi podaci nisu ništa manje važni od objave registra Hrvatskih branitelja, koji nisu apsolutno ništa promijenili, jel' svi znaju sve….
 susjedi i oni kojima je bitno znaju tko je bio i koliko u ratu…
Isto pravilo vrijedi i ovdje… uzorak se ponavlja. (samo na većoj skali)
ti podaci ne otkrivaju Ništa ali apsolutno ništa što nismo znali ili barem naslućivali.

Nikako mi se ne sviđa da na stranicama Bug-a postoji meni vrlo „ne prihvatljivo“ mišljenje Kolumniste (uz svo dužno poštovanje) koji trivijalizira iznošenje ovih podataka, jel' sadržaj je malim ljudima vrlo ne bitan.

Osim toga ne sviđa mi se da se ljude koji predvode DDoS napad  na dotičnu stranicu naziva hakerima jel' to sigurno nisu hakeri, barem ono što ja smatram da podrazumijeva ta riječ.
Hakeri (kao što se vidi u istoimenom filmu) nemaju pripadnost naciji ili državi već su opće dobro, :) to što netko plača uslugu da se nekome naudi nije hakiranje…

Osim toga kad ste (urednici) odlučili spustiti se iz tehničke na političku razinu (što mi se ne sviđa)
mislim da ne bi smjeli preuzeti mišljenje dnevnih novina već sami formirati izraze koje upotrijebiti u delikatnom tekstu i na taj način ljudima dozvoliti da formiraju vlastito mišljenje.
jel' ovo se neda testirati…
ne radi se o sukobu Iphona i HTC-ova, nvidia ATI, Intel AMD
Ovdje su u igri slobode ljudi …
da ako smatraju da imaju podatke koje žele objaviti imaju slobodu to napraviti.
Mislim da smo na pragu nove revolucije svijesti čovječanstva i bitno je imati sva vrata otvorena i pustiti stvari da se odvijaju svojim tokom.

21 0 hvala 3
18 godina
RE: Amazon izbacio WikiLeaks
What ever.

Nek stave sve dokumente na torrent a ne da trkeljaju s objavom 80 dokumenata na dan i gg.
Prije bude CIA upucala lika čiji je site nego bude stigel objavit sve te silne dokumente.

Mene više zanima kolko ima istine da je lik silovatelj a kolko je to izmišljeno da bi ga se diskreditiralo i strpalo u zatvor?
18 godina
neaktivan
Amazon izbacio WikiLeaks

u redu je špijunirati, jer je "UN korumpiran" , a svi ostali među njima i ameri nisu. oni su pravednici. kad vidim kako pravdaju špijuniranje hrvatskih građana na uštrb sigurnosti svojih vojnika po žutim,plavim i crvenim morima i gorama, a iza njih zastava i washingtonov kip, na prsima kolajne, dođe mi loše. svi smo znali da je američka politika licemjerna kad su tražili od nas da predamo generale hagu, dok smo mi morali potpisati da njihovi vojnici kod nas ne smiju biti isporučeni nikome. licemjerje samo tako. i sad se klintonica ispričava i smješka se sa merkel, a jučer je izdala nalog za njezino špujuniranje. 

kaže wikileaks, svaki američki osnovnoškolac je mislio da predsjednik ne može lagati. da citiram jednog gospodina This changes everything. Again.

p.s. tko će sada zvati američkog veleposlanika na božićni banket?

@NEW MAN

i šta misliš ako njega ubiju da su riješili problem? upravo objavljuju malo po malo da bi mediji mogli to prožvakati i da budu što duže u medijima i izazvali žešće reakcije prozvanih.

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 8:44 (hrvooje).

1 0 hvala 0
17 godina
Amazon izbacio WikiLeaks

Zamislite samo u kakvom svijetu zivimo kada je reci istinu ne samo o vladama nego i o korporacijama cin koji neki smatraju zlim i kriminalnim. I sada bi kao trebao razmisljati kako pomocu covjecanstvu. Rade pomognem mravu nego covjeku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 9:13 (konjRR).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
konjRR kaže...

Zamislite samo u kakvom svijetu zivimo kada je reci istinu ne samo o vladama nego i o korporacijama cin koji neki smatraju zlim i kriminalnim. I sada bi kao trebao razmisljati kako pomocu covjecanstvu. Rade pomognem mravu nego covjeku.

Off i On Topic :

Istina boli i ružna je ! 

http://www.basketballhoopjam.com
15 godina
neaktivan
Amazon izbacio WikiLeaks

Ameri imaju zanimljivo poimanje demokracije i slobode govora - uvik su za to osim ako se ne kosi s njihovim interesima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Amazon izbacio WikiLeaks

Nije nikome palo na pamet da je dotični tempirao ovu objavu, kako bi iskoristio buku za vlastitu borbu protiv optužbe za silovanje koja mu slijedi? - Da sam ja nekog silovao, saznao da ću biti prijavljen ili to pretpostavio, a u rukama imao nešto čime mogu stvoriti ovakav skandal, to bi mi bila prva reakcija čak i ako sam s objavom namjeravao još čekati - objavi i brani se da je sve o silovanju izmišljeno i vezano uz objavu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...

Nije nikome palo na pamet da je dotični tempirao ovu objavu, kako bi iskoristio buku za vlastitu borbu protiv optužbe za silovanje koja mu slijedi? - Da sam ja nekog silovao, saznao da ću biti prijavljen ili to pretpostavio, a u rukama imao nešto čime mogu stvoriti ovakav skandal, to bi mi bila prva reakcija čak i ako sam s objavom namjeravao još čekati - objavi i brani se da je sve o silovanju izmišljeno i vezano uz objavu.

Ili to, ili je stvarno optužba za silovanje tu samo da ga se diskreditira.

Mislim, ne želiš valjda reći da je čovjek već prije nekoliko mjeseci predvidio da će ga optužiti za silovanje, pa objavio snimke amera u Iraku? Mislim, i to je moguće, ako si silovao (ili to tek planiraš napraviti), ali mi se to ipak čini malo više nategnuto od originalnog objašnjenja, zar ne?

Gledam te!
17 godina
neaktivan

Jea, silovanje. Netko uperi prstom u tebe i poviče - SILOVANJE i odmah si kriv, ne?

No, možda i ima smisla; postoji tako jedan međunarodni silovatelj koji svoje zločine skriva iza paravana prljavog rublja vlada i korporacija. Ima smisla... :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 10:57 (bazooka_joe).
15 godina
neaktivan
Amazon izbacio WikiLeaks

Optužba za silovanje je prvo bila odbačena jer za nju nema nikakvih dokaza, čak su i navodne žrtve izjavljivale po portalima da ga nisu optužile za silovanje, a sad gle vraga odjedanput je opet optužen ......

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 11:00 (KrEsHo1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

meni se cini da su mu namjestili ta silovanja da prije nadju ili da ga smaknu, to je isto ko da sam ja kriv za pljacku banke a ti to saznas i objavis da sam ja kriv, no ja sam toliko mocan da krivotvorim sve moguce dokumente i dokaze potplatim ljude i kazem da si ti kriv za neki tamo masakar ljudi i ti si public enemy nr.1

18 godina
neaktivan

Naravno, daleko vjerojatnija mogućnost, ali nije i jedina. :)

16 godina
neaktivan
Amazon izbacio WikiLeaks

U kakvom to svijetu živimo {#} Vec mi je dosta SAD-a, nek samo Kina ojaca, drzi su mi ti komunisti koji upravljaju tobom a da to znas, nego ovi koji ti govore kako cijene tebe i slobodu, a najradije bi ti programirali mozak. Ma sve je otišlo u k{#} Nebi me cudilo da uskoro pocne i 3.svj.rat...{#}

Al kad bolje razmislim, zaboli me, ionako je sve prolazno na ovom svijetu. {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma dobra je bila projekcija u Firefly-u....

Kineski jezik i Kina kao država će vladati svima nama uskoro :)

I da... i meni je dosta SAD-a i EU...

A nemojte vi misliti da je Amazon to samo tako napravio... Pritisnula ih vlada..
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

A nemojte vi misliti da je Amazon to samo tako napravio... Pritisnula ih vlada..

To i piše u članku :D

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

glupost, wikileaks se pojavio prije par godina. nije im ovo prvi uradak.

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Ili to, ili je stvarno optužba za silovanje tu samo da ga se diskreditira.

Nisam ni sumnjao da siluje. Čudi me samo kako nisu droge, pedofilija ili terorizam u igri.. {#}

16 godina

Dobra ideja, nakon silovanja,mogli bi još svašta izmislit, terorizam se ipak nekako čini najprikladniji, možda još da je i komunjara, te zasigurno ima bombu u garaži...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice