AirPod - ide na zrak

poruka: 8
|
čitano: 1.106
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AirPod - ide na zrak".
17 godina
AirPod - ide na zrak

A crash test? Smijeh

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AirPod - ide na zrak

Bolje da naprave test bušenja iglom. Smijeh Šalim se malo i potpuno si u pravu, ovakvi automobili se prave da budu što laganiji i obično nude vrlo slabu zaštitu putnicima.

Ima tu još  inženjerskih problema i izazova, npr gas koji se širi prilikom rada se grozno hladi i treba ga zagrevati, što odnosi energiju. Energija se gubi i prilikom punjenja tokom rada kompresora, a kako se, kao i sva ostala struja koju koristimo, mahom proizvodi u termo elektranama koje zagađuju okolinu, pitanje je koliko je to sve ekološki opravdano ili da li je čistije od običnog električnog automobila kome je takođe potrebna struja iz istog izvora, ali tu bar nema kompresora koji gubi energiju i ostalih gubitaka specifičnih za automobile sa komprimovanim vazduhom, nego mu se lepo napuni baterija i ima elektromotor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2008 10:47 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: AirPod - ide na zrak

Zašto većina ekoloških i sl. automobila mora imati tako ružan i za šire mase potpuno ne prihvatljiv dizajn? Može se napraviti lagan a opet relativno zgodan auto. Voziti ovako što bilo bi predmet ismijavanja.

17 godina
neaktivan
AirPod - ide na zrak

Svaka čast na alternativnom pogonu, ali... može li biti ružnije!? Pa sumnjam baš... Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AirPod - ide na zrak
Pero1234 kaže...

Zašto većina ekoloških i sl. automobila mora imati tako ružan i za šire mase potpuno ne prihvatljiv dizajn? Može se napraviti lagan a opet relativno zgodan auto. Voziti ovako što bilo bi predmet ismijavanja.

Potpuno se slazem s tobom,,,,bas sam i ja to mislio napisat :D ....svako auto koje je ekoloski dobro ruzno je zasto ne naprave auto koj eje ekoloski dobro a i ima dobar dizajn?!?!?! :S
posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr
17 godina
AirPod - ide na zrak

istina je da termoelektrane zagađuju okoliš pa kad u ovom autiću ostaneš bez zraka za pokretanje sjedneš si kraj njeg i upuhuješ zrak u spremnik kao u loptu za palažu onda je potpuno EKO

0 0 hvala 0
17 godina
AirPod - ide na zrak

Jedna mala ispravka članka: auto nema jedno sedište koje gleda unatrag, već jedno koje gleda unapred, vozačevo, dok sedišta za putnike gledaju u suprotnom smeru. Takođe, čini mi se i da je vozačevo sedište postavljeno na sredinu, dakle dobija se pravi ugođaj vožnje formule. Smijeh Planirana cena je €3500, a prve isporuke su planirane za proleće naredne godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AirPod - ide na zrak

Zakaj nemogu npr. uzet yugića i od njega napravit takav auto a ovaj ko da se voziš u smartu - svi se okreću i smiju se.

btw zakaj im sve mora završavat na Pod

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice