Adobe bolje od očekivanja

poruka: 11
|
čitano: 1.303
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Adobe bolje od očekivanja".
18 godina
neaktivan

Zanimljiv razvoj događaja s obzirom na događanja lejtli... (Apple)...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Adobe bolje od očekivanja

Što se tiče Apple, imam dojam da će cijela priča završiti s time da će Apple postati poznat kao firma na čijim uređajima ne možeš normalno vidjeti web stranicu. 

18 godina
neaktivan

Sudeći po BOLu, svi u IT industriji su jako pesimistični...  :)

We're all mad here.
Moj PC  
17 0 hvala 1
16 godina

LOL Smijeh

A kako Adobe u stvari zarađuje lovu? Nisam upućen...

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina

Pa prodaja photoshopa i ostalih alata u creativu suit. Neki to moraju i platiti ne skidaju svi crackove za isteBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

LOL Smijeh

A kako Adobe u stvari zarađuje lovu? Nisam upućen...

Zaraduje ju na ovom softwareu. Sad si upucen.

@niki, upravo to :)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina

Ja mislio oni imaju besplatni AR i to je to Smijeh Thanks guys Sramim se

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina
neaktivan

Stvarno neocekivano... Nakon sukoba s Appleom covijek bi pomislio da lagano propadaju, ali izgleda da nije tako.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan

To nema veze s Apple-om, ilitiga s pricom o Flashu, Firme koje koriste Apple racunala (a u toj branši ih je vjerovatno i većina) su najvrjedniji potrošači CS paketa, sve iz razloga jer su upravo te dvije firme stvorile desktop publishing kakvog danas poznajemo, a iz kojega su na kraju-krajeva proizašli svi digitalni oblici istoga, a Flash i njihove prepirke oko njega su sasvim sporedna i nebitna stvar u svemu tome.

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Stvarno neocekivano... Nakon sukoba s Appleom covijek bi pomislio da lagano propadaju, ali izgleda da nije tako.

Čekaj ti stvarno misliš da apple sa svojih 0,9% udjela na webu s iphoneom može ugroziti adobe kojemu je flash samo jedan od i to manjih produkata?

17 godina
neaktivan
Kečko kaže...
Independent kaže...

Čekaj ti stvarno misliš da apple sa svojih 0,9% udjela na webu s iphoneom može ugroziti adobe kojemu je flash samo jedan od i to manjih produkata?

Ne ugroziti, ali moze nastetiti, ocito zasada nije. Nije samo iPhone u igri vec i iPod Touch i iPad. Jos ovakva prodaja iPhonea 4 mobilno trziste se sve vise siri.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice