Acerov monitor s DisplayLinkom

poruka: 6
|
čitano: 1.256
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acerov monitor s DisplayLinkom".
16 godina
neaktivan

Ajde, napokon da vidim i "euro" sa "U" jednom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi "how it works" filmici i FAQ pitanja na DisplayLink sajtu ciljaju na "sto ce mi vise od jedan monitor", nigdje ne pise nista o samoj tehnologiji.

Nekak sumnjam da je sve na procesoru, software rendering bi bio prespor na vecini stvari (igre, 3d aplikacije...).

Ima neko mozda neki smisleniji link ili bolje objasnjenje od ovih klasicnih reklamnih gluposti.

www.dice3d.com - Online portfolio
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 1:37 (horizon).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Acerov monitor s DisplayLinkom
horizon kaže...

Svi "how it works" filmici i FAQ pitanja na DisplayLink sajtu ciljaju na "sto ce mi vise od jedan monitor", nigdje ne pise nista o samoj tehnologiji.

Nekak sumnjam da je sve na procesoru, software rendering bi bio prespor na vecini stvari (igre, 3d aplikacije...).

Ima neko mozda neki smisleniji link ili bolje objasnjenje od ovih klasicnih reklamnih gluposti.

Bug br. 179, listopad 2007 - tamo je recenziran Samsungov USB monitor. Dobro sumnjas - sve je na procesoru. Na monitoru spojenom preko USB-a nije moguce igrati 3D igre.
17 godina
neaktivan

odlicna stvar za spojiti treci monitor,

da se nemora petljati s dvije graficke jer to zna biti problem

za glavni monitor se koristi normalni DVI (igre, video....) sto bi bžopterecivalo proc

a na USB monitor se stave ostale manje dinamicke aplikacije, mail, IM, obrada texta...

17 godina
neaktivan

Spomenuo sam igre cisto tako, al ciljo sam na 3d aplikacije. Imam 2 monitora, al na desnom drzim alate 3d maxa ili photoshopa, samo nekih 200 pixela skroz desne strane zauzima IM.

Kad bi vec iso uzimat treci monitor, nebi ga uzimo samo da na njemu mogu drzat otvoren mail i IM, ako je za sve ostalo prakticki beskoristan.

Al valjda ima nekih koristi, mozda za prezentacije na sajmovima i slicno (iako, opet, filmici nekako vise ciljaju na obicne korisnike)

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa eto bas to za alate photoshopa, flasha itd, mail, wingete i ostale stvari kojima se display mjenja jednom u nikad

ili gdje samo kliknes misem tu i tamo

ma bit ce to super sam da dodju i da budu normalne cijene

na quadcore se nece ni osjetiti, ni igre mi ne zauzmu 100% procesora

na glavnom monitoru radis/surfas/igras/gledas video itd... i na njemu se ionako po defaultu otvaraju sve aplikacije

isto imam 2 monitora i volim imat 2 monitora, kad se naviknes nemozes ne vratiti na 1

problem mi je 3. odnosno TV

neda mi se isljucivat/ukljucivat kablove i mjenjat rezoluciju

kad hocu koristiti TV nekoliko puta dnevno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice