Ajde, napokon da vidim i "euro" sa "U" jednom...
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Svi "how it works" filmici i FAQ pitanja na DisplayLink sajtu ciljaju na "sto ce mi vise od jedan monitor", nigdje ne pise nista o samoj tehnologiji.
Nekak sumnjam da je sve na procesoru, software rendering bi bio prespor na vecini stvari (igre, 3d aplikacije...).
Ima neko mozda neki smisleniji link ili bolje objasnjenje od ovih klasicnih reklamnih gluposti.
Svi "how it works" filmici i FAQ pitanja na DisplayLink sajtu ciljaju na "sto ce mi vise od jedan monitor", nigdje ne pise nista o samoj tehnologiji.
Nekak sumnjam da je sve na procesoru, software rendering bi bio prespor na vecini stvari (igre, 3d aplikacije...).
Ima neko mozda neki smisleniji link ili bolje objasnjenje od ovih klasicnih reklamnih gluposti.
odlicna stvar za spojiti treci monitor,
da se nemora petljati s dvije graficke jer to zna biti problem
za glavni monitor se koristi normalni DVI (igre, video....) sto bi bžopterecivalo proc
a na USB monitor se stave ostale manje dinamicke aplikacije, mail, IM, obrada texta...
Spomenuo sam igre cisto tako, al ciljo sam na 3d aplikacije. Imam 2 monitora, al na desnom drzim alate 3d maxa ili photoshopa, samo nekih 200 pixela skroz desne strane zauzima IM.
Kad bi vec iso uzimat treci monitor, nebi ga uzimo samo da na njemu mogu drzat otvoren mail i IM, ako je za sve ostalo prakticki beskoristan.
Al valjda ima nekih koristi, mozda za prezentacije na sajmovima i slicno (iako, opet, filmici nekako vise ciljaju na obicne korisnike)
pa eto bas to za alate photoshopa, flasha itd, mail, wingete i ostale stvari kojima se display mjenja jednom u nikad
ili gdje samo kliknes misem tu i tamo
ma bit ce to super sam da dodju i da budu normalne cijene
na quadcore se nece ni osjetiti, ni igre mi ne zauzmu 100% procesora
na glavnom monitoru radis/surfas/igras/gledas video itd... i na njemu se ionako po defaultu otvaraju sve aplikacije
isto imam 2 monitora i volim imat 2 monitora, kad se naviknes nemozes ne vratiti na 1
problem mi je 3. odnosno TV
neda mi se isljucivat/ukljucivat kablove i mjenjat rezoluciju
kad hocu koristiti TV nekoliko puta dnevno