Nije mi jasno ovo, a tiče se i ostalih ne samo Acer-a. Želi biti pristupni na smartphone tržištu i udaljuju se od WM platforme, još ktome i imaju je i više se orijentiraju na Android?
Vrijeme će pokazati pravovaljanost odluke.
Nije mi jasno ovo, a tiče se i ostalih ne samo Acer-a. Želi biti pristupni na smartphone tržištu i udaljuju se od WM platforme, još ktome i imaju je i više se orijentiraju na Android?
bravo Acer, mislim da je pametan potez
Svi dobro znamo kakve je kvalitete WM, nije inuitivan, zamara kad ga koristiš i baš mi ne izgleda pretjerano lijep, vjerojatno zbog toga odustaju od njega, njegovo vrijeme je prošlo
Kako za koga. Nakon što sam skršio svoj HTC Touch HD, nabavio sam Samsung Galaxy sa Androidom i moram reć da nije ni do koljena HTC-u. Ni hardverski ni softverski. Mob nije loš ali... To nije to ( barem za mene ).
Svi dobro znamo kakve je kvalitete WM, nije inuitivan, zamara kad ga koristiš i baš mi ne izgleda pretjerano lijep, vjerojatno zbog toga odustaju od njega, njegovo vrijeme je prošlo
Paralelno koristim i WM i Android i WM je daleko veći smartphone u odnosu na Android ili bilo koji drugi OS. Možda i nje ljep za oko ali ima kud i kamo najveću software-sku podršku sa kvalitetnim i svrsihodnim aplikacijama. Što još Android nema.
Potpisujem.
Paralelno koristim i WM i Android i WM je daleko veći smartphone u odnosu na Android ili bilo koji drugi OS. Možda i nje ljep za oko ali ima kud i kamo najveću software-sku podršku sa kvalitetnim i svrsihodnim aplikacijama. Što još Android nema.
složit ću se oko software-ske podrške, ali to je jedina prednost jer kvaliteta na kraju treba pobijediti i iako android mozda jos i nije najbolje rijesen operativni sustav i nema softwaresku podršku kao iPhoneOS ili WM, to ne znaci da je nece dobiti kad se vecina proizvodaca okrene njemu
A tko zna što nam donosi WM7? Kakav user interface... tako da?
Ako će im ti mobaći bit ko laptopi, GG.
Acer je otvoren za nove tehnologije...
Njihov Aspire 5738DG ima interesantnu 3D tehnologiju u sebi. Iako bez 120 Hz u ekranima je teško dobiti nešto upotrebljivo.
Konvertor 2D u 3D je uz 3D ekran vrlo zgodna stvar, pa je tako ACER omogućio da se zaviri malo u budućnost koja dolazi (danas sa naočalama, a sutra bez njih).
Ali zvuk je na nekim ACER laptopima katastrofa. Trebao sam snimiti neki zvuk sa jedne miksete i dali su mi opciju ACER i Vista (neki noviji model), ili IBM i XP (ovaj je bio 5 godina star). Ne znam da li je bila stvar u Visti ili ACER-u, ali snimao sam sa starim IBM-om (zbog šumova), koji je odradio posao vrlo dobro, a da uopće za to i nije predviđen.