Accelero Xtreme

poruka: 5
|
čitano: 1.106
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Accelero Xtreme".
17 godina
neaktivan
Accelero Xtreme

AC se još jednom iskazao. Stvarno su face.

20°C manje nego u odnosu na referentne hladnjake? IznenađenTriba i to vidit.

Je li moguće da zauzima samo 1 slot? Ako je tako onda stvarno ludnica ( moj s1 zauzima 2 slota i još da puknen ventBelji se )

EDIT: Evo sad san vidija, ipak 2 slota zauzima. Svejedno hladnjak koji bi vjerovatno i bez ventova hladija ok, još 3x80mm

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 10:26 (Funkenstein).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero Xtreme

a možda najpametnije da se lova uloži u kupnju vjetroelektrane i onda, dok dotična proizvodi struju za napajanje grafičkog procesora, usput ga pomaže i ohladiti...treba razmišljati ekološkiNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Accelero Xtreme
Funkenstein kaže...

AC se još jednom iskazao. Stvarno su face.

20°C manje nego u odnosu na referentne hladnjake? IznenađenTriba i to vidit.

Je li moguće da zauzima samo 1 slot? Ako je tako onda stvarno ludnica ( moj s1 zauzima 2 slota i još da puknen ventBelji se )

s Accelerom S1 + 120 mm vent. na 8800GT je temperatura pod opterecenjem 40° C niza u odnosu na 8800GT s referentnim hladnjakom Osmijeh

The Cake is a Lie!
17 godina
neaktivan
RE: Accelero Xtreme

Da, onak S1 je postigao bolesne rezultate ako stavis na njega 120 mm ventilator. A ovih 20°c ispod referentnog i nije bas nesto revolucionarno. Daleko od toga da to nije dobro. Ali Mislim da cijena bas i nece biti manja os S1. Tako da..

17 godina
neaktivan
Accelero Xtreme

Bit će dosta skuplji od S1 ( piše da je u SAD oko 50$ ), sad san na madshrimps sazna da zauzima 3 slota

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice