64-bitni Windows 10 najpopularniji OS na Steamu

poruka: 18
|
čitano: 2.943
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "64-bitni Windows 10 najpopularniji OS na Steamu".
17 godina

idemo ispočetka, prozors 10 nasilno instaliran, špijunira, ma mučko djubje je taj prozors 10 XD

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Fora je što mogu igrati više igara odjednom (iz Store) + ugrađen screen recorder u Xbox aplikaciji što je fino.

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"64-bitna verzija operativnog sustava Windows 10 konačno je preuzela čelnu poziciju"

To se čekalo, sada svi skupa s M$om možemo mirno spavati a Matija može prestati čekati ovaj veličanstveni dan. Ja sam žalostan šta više neće vijesti "Windows 7 još uvijek najpopularniji OS na Steamu". Konačno, amen. Šmrc.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ako morate ili ne znate koristit drugi Os, evo link za špijunsku 10 

http://www.askvg.com/guide-best-privacy-settings-for-windows-10/

1 3 hvala 2
14 godina
Re: 64-bitni Windows 10 najpopularniji OS na Steam
Burpsuite kaže...

Ako morate ili ne znate koristit drugi Os, evo link za špijunsku 10 

http://www.askvg.com/guide-best-privacy-settings-for-windows-10/

Čovjeku se zavrti u glavi kada vidi koliko toga treba "pogasiti" zbog špijunaže.Iskreno Windows 10 je vrlo dobar OS ali su ga bespotrebno zakomplicirali sa špijunskim glupostima i pomalo nedorađenim sučeljem,nije to unificiran OS kao Windows 7.Opčenito W10 OS je samo trebao biti nadograđena sedmica sa modernijim sučeljem i poboljšanim mogučnostima bez suvišnog kompliciranja.

17 godina
odjavljen

To sve pogasiš prilikom instalacije za par minuta ili nakon nje za isto toliko. Sve je jako jednostavno, postoje i besplatne aplikacije koje to naprave za pola minute. Windowsi 10 i jesu nadograđeni windowsi 7 tak da ne vidim pontu koristite sedmicu kad desetka pruža dugotrajniju aktualnost, besplatnu nadogradnju koja vjerojatno uskoro ističe, DX 12 koji je gamerima bogom dan te neke druge prednosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
XXX kaže...

To sve pogasiš prilikom instalacije za par minuta ili nakon nje za isto toliko. Sve je jako jednostavno, postoje i besplatne aplikacije koje to naprave za pola minute. Windowsi 10 i jesu nadograđeni windowsi 7 tak da ne vidim pontu koristite sedmicu kad desetka pruža dugotrajniju aktualnost, besplatnu nadogradnju koja vjerojatno uskoro ističe, DX 12 koji je gamerima bogom dan te neke druge prednosti.

Ja sam sve pogasio osim vezano za Cortanu jer san lijen da radim neke stvari neka ona radi za mene :)

13 godina

pa i jedina, jedina, jedina prednost Owze OS-a i jest pokretanje igrica... to je jedina funkcija koju u danasnjem IT svijetu Owze imaju, ostalo je odavno sve preuzeo Linux :)

MSu je da DX prepise za Linux pa da se napokon igramo na stabilnom i pravom operacijskom sustavu a ne ovom stihijski izradjenom poluproizvodu! :D

0 18 hvala 0
17 godina
odjavljen

Možeš se odavno igrati na Linuxu ako ti ne smetaju 50% niže performanse na istom hardveru...LOL, samo navali nitko ti ne brani LOL

linux lol

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LudaRajcica kaže...

pa i jedina, jedina, jedina prednost Owze OS-a i jest pokretanje igrica... to je jedina funkcija koju u danasnjem IT svijetu Owze imaju, ostalo je odavno sve preuzeo Linux :)

MSu je da DX prepise za Linux pa da se napokon igramo na stabilnom i pravom operacijskom sustavu a ne ovom stihijski izradjenom poluproizvodu! :D

Da, eto sve puno knjigovodstvenih/poslovnih/ERP/document management/HR/booking aplikacija na linuxu. Sve ne znaš koju kupiti. I raznih CAD/CAM aplikacija.

Jbg, nisu svima PCjevi za igjice. Imaš PS i xbox za to.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
LudaRajcica kaže...

Da, eto sve puno knjigovodstvenih/poslovnih/ERP/document management/HR/booking aplikacija na linuxu. Sve ne znaš koju kupiti. I raznih CAD/CAM aplikacija.

Ma krivo mu je što Windows ima >95% marketshare, neka se oni tješe s <3% ili koliko već.

15 godina
protjeran
Džaba reklama, opet
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
XXX kaže...

Možeš se odavno igrati na Linuxu ako ti ne smetaju 50% niže performanse na istom hardveru...LOL, samo navali nitko ti ne brani LOL

linux lol

Neke igre imaju bolje performanse na linuxu nego na win 

17 godina
odjavljen

Nije isto kada imaš 100+ fpsa ili kada ti pada ispod 60 a može na 100 bez problema. Uostalom steam korisnici biraju windowse iako steam gura linuxe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 17:17 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
LudaRajcica kaže...

Ma krivo mu je što Windows ima >95% marketshare, neka se oni tješe s <3% ili koliko već.

U zadnjih nekoliko tema vezano za Windowse on prvi mora ubaciti neki (superiorniji) komentar o Linuxu.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
odjavljen
AA-d00d kaže...

U zadnjih nekoliko tema vezano za Windowse on prvi mora ubaciti neki (superiorniji) komentar o Linuxu.

Treba obrazovati malo majstora... Melje bezveze, vidiš da čovjek nema pojma zašto Windowsi drže taj udio koji imaju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Fora je što mogu igrati više igara odjednom (iz Store) + ugrađen screen recorder u Xbox aplikaciji što je fino.

Fino, eh?!

Mozda ne znas ko je Durante, ali nema veze. Vazno je da shvatis zasto je Windows 10 los OS cak i za igre.

http://www.pcgamer.com/why-pc-games-should-never-become-universal-apps/

17 godina
neaktivan

Durante = Legenda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice