61 milijun za Operu Mini

poruka: 15
|
čitano: 1.533
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "61 milijun za Operu Mini".
18 godina
61 milijun za Operu Mini

Ohooo... Jako fine brojke!

Mora se priznati kako je svemu tome doprinijela pojava na Apple AppStoreu, ali svejedno Opera Mini se isprofilirala kao najbolji X-Platform mobilni web preglednik. 

Operu Mini koristim već pet godina i drago mi je vidjeti kako se njen napredak očituje iz dana u dan. Samo tako Opera... Nakon mobilnog tržišta krećemo u pohod na ono među računalima! Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
61 milijun za Operu Mini

Opera Mini je zakon... Na mobitelu ga uvijek imam, što se tiće prave opere sve je super osim silnih bugova 

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: 61 milijun za Operu Mini
Daniman123 kaže...

Opera Mini je zakon... Na mobitelu ga uvijek imam, što se tiće prave opere sve je super osim silnih bugova

Ne znam na koje točno bugove misliš, ali ja koristim Operu za desktop još od verzije 8.xx i moram priznati da od svih preglednika Opera ima najmanje očitih bugova. 

Pošto se Opera "drži" gotovo svih web standarda jako je zahvalna za web developere koji pomoću nje mogu vidjeti jesu li nešto napravili kako treba ili ne.

Ona standardna i otrcana fraza: "Neke mi stranice rade u Firefoxu, a ne rade u Operi.", nikad nije držala vodu isključivo zbog lijenosti developera da se drže standarda, a ne propusta u samoj Operi.

Ali da ne zalazim u offtopic... Opera Mini je zaista fantastičan preglednik čija je najveća snaga u tome što se nudi na svim mogućim platformama. S obzirom na činjenicu da je to ipak besplatna aplikacija, moje oduševljenje Operom je još veće.

Jedino mi je žao što konkurencija u tom polju uopće ne postoji. Jedan dobar i jak konkurent bi natjerao Operu da postane još bolja.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 10:27 (cro_blue).
17 godina
61 milijun za Operu Mini

Opera mini i Opera mobile su zakon, opera je najbolji mobilni preglednik jos od prvog izdanja

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
61 milijun za Operu Mini
Meni je nekako ugrađeni browser na desireu bolji, možda najviše zbog multitoucha...

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
61 milijun za Operu Mini

Nema do IE-a.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
Upravo pišem s Opere Mini. The best of the best!
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
18 godina
61 milijun za Operu Mini

Prije sam koristio operu mini i mobile bile su ok, no nisu neke stvari radile.

Od novog firmware-a koristim samo nokjiin browser jer mi je bolji.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
61 milijun za Operu Mini

Mene na mom Samsung Galaxy-u na Androidu Opera mini jednostavno oduševljava i praktično je s obzirom na PREmalu količinu memorije u telefonu i jedino rješenje za ugodno/normalno/brzo surfanje. Od trenutka kada se pojavila opcija da je mogu koristiti kao defaultni browser ovo je definitifno najbolje što se za mobilno surfanje meni moglo dogoditi. Ekstremno je brza i upotrebljiva te vrlo ugodnog sučelja čak i ovako kao beta, učitavanje stranica je neusporedivo brže (naravno zahvaljujući optimizaciji preko Operinih servera), a za multitouchem (kojeg zapravo ni nemam) ne bih nikad žalio (niti da ga imam) jer je s obzirom na inteligentno dimenzioniranje stranice potpuno suvišan što se surfanja tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
trenutno pišem s nje
Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan
61 milijun za Operu Mini

Ma super je Opera Mini. Ali meni se još uvijek pojavljuje onaj grozni bug: kada kliknem na neki link, jako često mi se opet učita ista stranica! Ima li još tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
black_mamba kaže...

Ma super je Opera Mini. Ali meni se još uvijek pojavljuje onaj grozni bug: kada kliknem na neki link, jako često mi se opet učita ista stranica! Ima li još tko sličnih problema?

To se operi na iphoneu stalno desava pa sam je u naletu bijesa i izbrisao, a i barem pola stranica ne prikazuje dobro. 

16 godina
neaktivan
Kečko kaže...
Meni je nekako ugrađeni browser na desireu bolji, možda najviše zbog multitoucha...

Opera mini podržava multitouch.

17 godina
Hyperion kaže...

Prije sam koristio operu mini i mobile bile su ok, no nisu neke stvari radile.

Od novog firmware-a koristim samo nokjiin browser jer mi je bolji.

pa ako imas symbian smatrphone, onda imas ugradenu operu mobile, samo neku stariju verziju, na svim sybianima je Opera default samo ''maskirana''

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
15 godina
protjeran
61 milijun za Operu Mini
Naravno jer sam ja skinuo jedno 7 puta na isti mob, nekoliko puta verziju 3., nekoliko puta 4.2, nekoliko puta 5., i par puta za symbian. :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice