600 milijuna Windowsa 7

poruka: 42
|
čitano: 2.978
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "600 milijuna Windowsa 7".
16 godina
600 milijuna Windowsa 7

Svašta pročitah ovdje.

Koristio Vistu Ultimate (crackanu) dobre 2 godine bez ikakvih problema.

Ovdje moram još napomenuti da ni presvjetli XP nije bio to što jest bez čak 3 SP :P

Vista sa svoja 2 je sasvim odličan OS.

Također koristim crackanu 7-icu i uredno preuzimam sve update-ove,DAZ zna posao:)

I na kraju napomena:

Ne,nisam uopće ponosan što koristim crack-ane OS-e,

jednostavno nemam toliko novaca da bih kupio OS.

Linux mi je OK za surfanje,ali za gaming nažalost ne. 

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 8:54 (fromcelltohell).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: 600 milijuna Windowsa 7
duma.ivan kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Stjepanj kaže...

da kad na vrbi zasvrbi, zato su i napravili poslje nje jos 2 os-a neznas koji je gori...sumnjam da ce 7edmica,vista ili 8 ikad dozivjeti status xp-a!!!daj boze...

Da, potpuno novi kod sa korijenima iz "lošeg" Servera 2003 je fail. Sa time da je Win7 = Vista SP3. Nešto je puno primjeraka faila prodano. Mora da si u pravu.

Ne razumijem ljude koji pljuju po nečem što su isprobali na 2 dana (ako i toliko), crackirano i na slabom kompu...

Ajde molim te reci mi razliku između originala i crack-ane verzije?

Nešto je brži original? Pojasni mi.

Svaki windows koji sam imao i koji imam je crack-ani. Na bratovom laptopu imam original win7, na svom crack-ani. Nigdje razlike, osim što je jedan original, drugi falši.

u tome da krekane/jogurt verziju uključuju modifikacije OS-a, ne instaliravanje zakrpa i u kombinaciji sa wannabe 'akerima budam ja pogasio par servisa a mogo bi odmah i koj svchost proces ubit (tak i tak ih ima dosta) dobiješ vrlo nestabilan OS koji se čudno ponaša

kod mene normalno radi.....
16 godina
600 milijuna Windowsa 7

Hm,ne razumijem ja cekpi šta si ti sad napisao?

Instalacija Untouched verzije OS-a i naknadna aktivacija s DAZ-ovim Loaderom.

Uredno sve do jedne zakrpe iliti update-a sam preuzeo i čika Bill kaže da je to OK:)

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 8:53 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Uredno sve do jedne zakrpe iliti update-a sam preuzeo i čika Bill kaže da je to OK:)

mislim na razno razne blackedition, superspeed, all in one all drivers included verzije

(windows 7 enterprise kod kućnog korisnika u kombinaciji sa msdn ključem nije krekana verzija nego samo nije pravno/licenčno valjana verzija)

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
duma.ivan kaže...

Svaki windows koji sam imao i koji imam je crack-ani. Na bratovom laptopu imam original win7, na svom crack-ani. Nigdje razlike, osim što je jedan original, drugi falši.

Updateovi postoje da ubrzaju i poboljsaju OS, ti ih ne instaliras sa crackanim OS-om pa nije ni cudo da pises ovakve gluposti.

Jel ti kužiš da ja govorim sa dozom sarkazma?

Ah...

Sum_of_all_fears kaže...
duma.ivan kaže...

Na crackiranom moraš gasiti update jer osim dobro poznatog WGA updatea (ili kako se sad to čudo zove, ugl. Geniune detektor), nikad ne znaš kad će ti uletjeti update koji će razje loader. Ugašen update = welcome problemi.

Baš me zanima jel koji regularni update usput neka varijanta uspavanog detektora loadera i ostalih veselica. Jednog dana netko u Redmondu stisne veliki crveni botun i odeše piratske verzije u 3 krasne. Nešto kao VAC ban. Ne znaš kad si ga pokupio i di al si ga pokupio.

Nikad nisam ugasio update, niti ću. Uredno radi za daz-ovim loaderom, otkad su izašli windowsi...

Prodajem: Sharkon Vaya, 1GB Kingmax DDR2, Gainward 7950GT! Sva pitanja na PM
16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
duma.ivan kaže...

Updateovi postoje da ubrzaju i poboljsaju OS, ti ih ne instaliras sa crackanim OS-om pa nije ni cudo da pises ovakve gluposti.

Čekaj jel ti to ozbiljno ili se zaj...? Ja imam krekan ultimate i sve updatee do sada osim naravno famoznog 033.

I da uopće je bezpredmetno nekome objašnjavati da je sedmica bolja od xp-a da naravno da je, i vista je bolja sa sp2 sasvim dobar OS.

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 19:43 (Oldy).
16 godina
Oldy kaže...
 sve updatee do sada osim naravno famoznog 033.

Sve osim famoznog 033?

Ne vidim razloga za izbjegavanje čak ni tog update-a {#}

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Začudio bi se koliko malo ljudi zna da se može skinuti untouched ,original verzije Sedmice for free ,pa čak i oni koji se smatraju nekakvim geekovima.

Većina ih skine prvo šta stigne ,a onda to ispadaju razne black ,super-duper i ine verzije. 99% takvih je obično već zaraženo nečim.

033 uopće nije bitan ,jel za njega se zna ,a za još desetak sličnih ne ,a rade istu stvar.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:17 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Vegeta kaže...
duma.ivan kaže...

Čekaj jel ti to ozbiljno ili se zaj...? Ja imam krekan ultimate i sve updatee do sada osim naravno famoznog 033.

I da uopće je bezpredmetno nekome objašnjavati da je sedmica bolja od xp-a da naravno da je, i vista je bolja sa sp2 sasvim dobar OS.

Ne zaj****** se... Nikad nisam isključio nikakav update, uvijek mi radi sve super...

kizo2703 kaže...
fromcelltohell kaže...

Začudio bi se koliko malo ljudi zna da se može skinuti untouched ,original verzije Sedmice for free ,pa čak i oni koji se smatraju nekakvim geekovima.

Većina ih skine prvo šta stigne ,a onda to ispadaju razne black ,super-duper i ine verzije. 99% takvih je obično već zaraženo nečim.

033 uopće nije bitan ,jel za njega se zna ,a za još desetak sličnih ne ,a rade istu stvar.

Ja imam untouched s windows loaderom od daza, nikakav black edition bla bla...

Prodajem: Sharkon Vaya, 1GB Kingmax DDR2, Gainward 7950GT! Sva pitanja na PM
16 godina
neaktivan
600 milijuna Windowsa 7

U to vrijeme kada je bio aktualan 033 bilo ga je jednostavnije ne instalirati jel tako? Sada već postoje i druga rješenja samo što ja nisam svoju sedmicu instalirao sada nego još 2009. :)

i da vidi čuda nemam daza ima i drugih fora :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 3:17 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
600 milijuna Windowsa 7

XP sam koristio na P2, P3, a sada i na P4, i koristit cu ga jos bar 1-2 godine dok sve igrice koje izadju budu za Vistu i W7

Ali ne vjerujem da cu ga brzo promijeniti jer izlaze igrice i za XP, nije on jos zaboravljen, Max Payne 3 moze na XP...

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

XP sam koristio na P2, P3, a sada i na P4, i koristit cu ga jos bar 1-2 godine dok sve igrice koje izadju budu za Vistu i W7

Ha?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice