50.000 internauta na B.netu

poruka: 25
|
čitano: 3.740
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "50.000 internauta na B.netu".
15 godina
neaktivan

bnet je zakon, cestitam!

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
RE: 50.000 internauta na B.netu

je zakon su, a pokrivaju područje samo oko velegradova, hebo ih, većina tih korisnika je iz okolica Zagreba

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
neaktivan
istina, al to je problem svih providera osim t-coma
17 godina
protjeran

kako je lijepo kad netko ima ovakve sreće...

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odnedavno njihov korisnik. Zasad sam vrlo zadovoljan uslugom.

I samo jedna mala informacija za one koji ne čitaju sitna slova: ne zovite broj 062 xxx (koji im je već broj) za službu za korisnike nego ako imate 2D s telefonom ili 3D, lupajte 9911 (besplatni broj). Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

t-com je u velikoj prednosti on je s našim parama izgrađivao infrakstruturu dok se nije privatizirao,a drugi moraju sve sami,kad će taj bežični internet da im rečem zbogom

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
kostolomac kaže...

je zakon su, a pokrivaju područje samo oko velegradova, hebo ih, većina tih korisnika je iz okolica Zagreba

zato jer idu samo po zgradama.. tamo leži lova uz "minimalna" ulaganja..

ne rade ko t-com da traže par tisuća maraka za priključak pa onda vuku žice po svim selima..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina

Baš Dubravki treba 32Mbps.

Da su to poklonili meni, bar bi bili iskorišteni :o)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
nixass kaže...
kostolomac kaže...

zato jer idu samo po zgradama.. tamo leži lova uz "minimalna" ulaganja..

ne rade ko t-com da traže par tisuća maraka za priključak pa onda vuku žice po svim selima..

meni su roditelji platili 2,5 000 maraka i morali su potpisati da je to sve vlasništvo t-coma,lako li je tako izgraditi mrežu i sad u minimalna ulaganja crpe veliku lovu,dok b-net mora provući kabele pa im se vjerovatno ne isplati po manjim mjestima,zato nas i t-com toliko dere

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan

Čestitam sretnoj dobitnici :)

B.net je meni iskreno favorit za ISP-a, al što mi to vrijedi kad nemaju centralu tu kod mene (Suhopolje -.-'') dakle ostajem pri T-comu još par godina, ne mogu se požaliti na kvarove (bilo ih je par u 2 godine, ali ništa ozbiljnije, a i kad je bilo ozbiljnijih poput nedavnog mjenjanja rutera-dobio sam neki bijeli nemam pojma kak se zove xD, obavili su to sljedeći dan nakon što sam zvao oko 22h službu za korisnike) da kucnem u drvo ;) samo neka tako ostane i da malo dignu brzine bilo bi extra :D

Arsenal 4EVER

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Čestitam sretnoj dobitnici :)

B.net je meni iskreno favorit za ISP-a, al što mi to vrijedi kad nemaju centralu tu kod mene (Suhopolje -.-'') dakle ostajem pri T-comu još par godina, ne mogu se požaliti na kvarove (bilo ih je par u 2 godine, ali ništa ozbiljnije, a i kad je bilo ozbiljnijih poput nedavnog mjenjanja rutera-dobio sam neki bijeli nemam pojma kak se zove xD, obavili su to sljedeći dan nakon što sam zvao oko 22h službu za korisnike) da kucnem u drvo ;) samo neka tako ostane i da malo dignu brzine bilo bi extra :D

super ti je favorit koji jos nije ni cjeli zagreb pokrio ,recimo velik kvart kao dubrava nema dosutpnost B.neta  ! Mislim ...debilno je to njihovo oglasavanje na tvu ako im je dostupnost u banani i to u samom zagrebu ..

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
16 godina

a i T-com nije odavno podizao brzine, baš bi bilo ljepo da nas iznenade sa nekim većim brzinama,, al moš misliti,  ciganska posla,   daj najmanje šta možeš,,,  down/upload

5 0 hvala 0
17 godina

Nažalost t com koristi sporo razvijanje infrastrukture ostalih providera i deru nas maksimalno.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina

Bnet daje nenormalno lošu upload brzinu obzirom na down.Ako ste u području gdje ima velik broj njihovih korisnika,imaju jake padove brzine.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Došla jučer pa dobila nagradu, a ja koji sam došao kod njih dok su se zvali Elektromodul prije 8 godina, meni mauna i plaćaj i dalje kao pravi donator. Čim se malo bežični GPRS i UMTS interneti malo priberu na razumne cijene (neki flat) bježim od ovih "zemljanih" ISPova...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Elektromodul, kažeš ?   zanimljivo, u mojoj zgradi su kutije sa naljepnicom "DCM"  (ime prije B.net).     A  Elektromodul je ime firme koja je zadužena za parking u Osijeku  ^^

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Nataša simpatična kao i uvijek! Pozdrav bnetovci od bivšeg kolege programera iz vama omražene firme Osmijeh

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Go bnet go!

razmjenavjestina.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
l)oolvl kaže...

Elektromodul, kažeš ?   zanimljivo, u mojoj zgradi su kutije sa naljepnicom "DCM"  (ime prije B.net).     A  Elektromodul je ime firme koja je zadužena za parking u Osijeku  ^^

Elektromodul je pokrenuo prvu kablovsku TV u Osijeku. U rujnu 2002. počeli su nuditi i internet, tada flat 64/64 i 128/64. Nakon toga su taj dio poslovanja prodali DCM-u, koji je kasnijim preuzimanjem postao B-Net.

Inače, tebi za info, u Osijeku imaju koncesiju i za održavanje semafora i za javni videonadzor...

17 godina
neaktivan
Friedrich666 kaže...

Došla jučer pa dobila nagradu, a ja koji sam došao kod njih dok su se zvali Elektromodul prije 8 godina, meni mauna i plaćaj i dalje kao pravi donator. Čim se malo bežični GPRS i UMTS interneti malo priberu na razumne cijene (neki flat) bježim od ovih "zemljanih" ISPova...

Ako si spreman na pingove od nekoliko stotina milisekundi, slobodno. Skoro sam se preselio, i nisam imao interneta prva dva dana, pa sam koristio mobitel kao modem - čista bol kako je to sporo (GPRS 64kbps). Plus ping 700ms. O2 mreža u Njemačkoj. Dakle ne nadaj se uzalud da će ti GPRS biti konkurencija DSLu.

这是我的个性签名
15 godina
neaktivan
naravno da ću ga iskoristi :) ljubomorko
15 godina
neaktivan
ljubomorni ja nisam došla od jučer
17 godina
dubravka kaže...
ljubomorni ja nisam došla od jučer

Nisu ljubomorni nego zavidni.Namigiva

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
18 godina

Samo mi nije jasno kako oni uspjevaju dobiti takve brojke, kad uzimaju samo zgrade!

Neki dan sam ih kontaktirao i rekli su mi da još nemaju ni u planu uzimati "obična kućanstva"

Teško da će uspjeti ako ovako nastave...Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

t-com je u velikoj prednosti on je s našim parama izgrađivao infrakstruturu dok se nije privatizirao,a drugi moraju sve sami,kad će taj bežični internet da im rečem zbogom

Hakom naredio HT-u da i ostalim operaterima dozvoli pristup optici

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/hakom-naredio-ht-u-da-i-ostalim-operaterima-dozvoli-pristup-optici,94101.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice