Nije to ništa, moj portal je u manje od mjesec dana postojanja uspio privući 18 korisnika !!
twitter>facebook :P
Wuhu, jedva čekam sad one koji će reći da je facebook sranje...
Facebook je sranje...
Facebook je sranje...
Care...
facebook je sranje....
jbt od toliko hackera da ga nitko nemoze srusit....
Inače 'volim' facebooik i svakodnevno ga koristim, ali mislim da ipak pretjeruju s tom brojkom...ma kojih 500 milijuna? Tko tu koga zeza?
Meni je face super.. :))
Tako se dogovaram sa frendovima kad cemo na basket i sl.
Cujem se sa rodbinom iz Amerike itd. 
ma možda i ima 500 milijuna samo je pitanje koliko je toga aktivno.eto ja sam trenutačno na 3.profilu a nisam obrisao prva 2
Da imas pravo, inace se nemozes dogovorit bez njega. Kad nije bilo fejsa ljudi se nisu nikako dogovarali. WTF... A dosadu, budim iskreni, mozes ubit i na druge bolje nacine...
Facebook je fora samo je problem ljudski faktor koji teži kretenizmu i neumjerenosti pa ima ljudi koji gore stavljaju svaki svoj korak kaj je više nego stupidno.
Face je ok ali...
Da imas pravo, inace se nemozes dogovorit bez njega. Kad nije bilo fejsa ljudi se nisu nikako dogovarali. WTF... A dosadu, budim iskreni, mozes ubit i na druge bolje nacine...
meni za ubijanje dosade sluzi cod2 mp a mislim da face nije sranje
Ako je sranje, zašto onda 500 milijuna ljudi (navodno) koristi fejs? Zar smo svi mi, korisnici facebooka budale?
Ako je sranje, zašto onda 500 milijuna ljudi (navodno) koristi fejs? Zar smo svi mi, korisnici facebooka budale?
Zasto se ti zamaras s glupostima? Pusti babetine nek pricaju, meni ne smeta.
Mi smo budale i svrsen posao.
Uf... ovo je nezahvalno za komentirati...
Ovako...
Ljudi su idioti... ima mozda oko 10% pucanstva koje nije... i na njima ostaje razvitak i svijet...
A sada ti ako koristis, koristi, ali isto imamo pravo mi koji smo ga koristili (ja ga cak jos imam iako ga ne koristim uopce) nazvati ga sranjem... SVA MISLJENJA KOJA COVJEK KAZE su subjektivna... objektivnost ne postoji...
kratko i jasno .... ne volim ga... :) a o tome da je sranje ... istina je barem meni :) o ukusima se ne raspravlja tko voli nek izvoli...
svaka šuša ima fejs.... postaje veća fora ne imati profil nego imati.
Glup si.
Prije mobitela ljudi nisu pricali?
Prije racunara ljudi nisu racunali?
Prije muzike ljudi nisu slusali?
Prije fotoaparata ljudi se nisu sjecali?
I koliko miljardi muha jede govna, zašto nebi i ti? Sigurno toliko njih ne može biti u krivu
Imao facebuk - vidio i uvjerio se da više od pola ljudi su attention whore ili ti zaspamaju sve živo s krajnje idiotskim informacijama ili glupostima. Ništa nebih rekao da su takvi i u stvarnosti, nego kao da zbog njega i normalni ljudi pop.izde. Odmah brisanje accounta
Ukratko - tko voli nek izvoli. S onim ljudima s kojima sam htio ostati u kontaktu sam ostao i ne treba mi facebook za pronalaženje davno izgubljenih ljubavi, najboljih prijatelja i magična ponovna okupljanja s suzama u očima kako ih prikazuju na Oprah i sličnim tv-emisijama. A što se tiče (besplatnog) kontaktiranja i razgovora imao sam MSN, Skype itd. prije nego što je Facebook uopće postojao. Meni je nepotreban
Ja se moram pohvalit da ga već dva mjeseca ne koristim tj. deaktivirao sam ga i GG. Iaonako ga nisam koristio, logirao se jednom mjesečno ili rijeđe jer kad sam našao ljude sa kojima želim pričati iz USA/EU, dodao sam ih u Gtalk/Mirandu i GG, ionako sam sve živo i neživo HIDE-o, usless šit jel netko igra neki drek ili kopa vrt ili se napio prošlu noć ili ga curka ostavila ili je karo 6 komada...pa me spama sa tim sranjem itd... Previše sranja na jednom mjestu. Da nema aplikacija i da su se više fokusirali na social, a ne na drk zaradu i da nisu 103240 mijenjali dizajn i drkali svako malo i da malo brže radi (ko gmail npr) onda se ne bih žalio... Sve u svemu, ima zilijun drugih načina kako kvalitetnije spucat vrijeme. npr. u zadnje vrijeme mi je gušt lurkat po youtube-u i gledati neki interesantni video vezan uz tehnologiju, znanost a kad to dosadi nadem neke debilane pa odmaram mozak :)
Ali, gg ako imaju 500 milja reganih usera, ko i za WoW, ko voli nek izvoli.
Da, možda igranjem igrica...super je to...
ah čujte, da nije s*anje - je, ali to postaje poput nekog univerzalnog IDa, svaka stranica ima link Like it na Facebook, a i većina mlade populacije podrazumijeva da se to ima tako da je ovih dana tako lakše (i popularnije) ostati povezan s društvom nego, recimo, uživo ili pozivima
ajme kakvo je to facebook sranje i jos kad sam cuo da se vise ne moze profil izbrisat pravo sranje.
ajmo mi na pivu negdje sjest i srat koliko nas je volja a vi na facebooku stavljajte slike u svoje galerije. SRANJE:
Jedni ga vole jedni ne....o ukusima se ne raspravlja
Al za pivu su svi ;)
ajme kakvo je to facebook sranje i jos kad sam cuo da se vise ne moze profil izbrisat pravo sranje.
ajmo mi na pivu negdje sjest i srat koliko nas je volja a vi na facebooku stavljajte slike u svoje galerije. SRANJE:
ne može se više profil izbrisat ? zbilja ?
ne može se više profil izbrisat ? zbilja ?
tako mi je rekao kolega s posla. nisam nikada bio registriran na FB tako da nije informacija iz prve ruke.
I koliko miljardi muha jede govna, zašto nebi i ti? Sigurno toliko njih ne može biti u kriv
Hahahahah...:) Dobar. istinit, i komičan komentar :D
Ma kog ti zajebavas? Moj pokojni pradedo vječito vjesio za fejsom 
A zamisli ovo, to znači da preko 6 milijardi ljudi nema facebook, jesu li oni svi budale?