3DMark 11 u studenom

poruka: 11
|
čitano: 2.571
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3DMark 11 u studenom".
16 godina
3DMark 11 u studenom

Taj 3DMark ce ubiti sa teselacijom....

Lijepo izgleda...{#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
3DMark 11 u studenom

ATi-u se ne piše dobro ovaj put.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 3DMark 11 u studenom
ATiGamer kaže...

ATi-u se ne piše dobro ovaj put.

navodno novi 3dmark je spreman samo ekipa iz Futuremarka ceka na novi AMD hardwer - tolko o tome koliko se kome lose pise{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 20:19 (dado8).
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

navodno novi 3dmark je spreman samo ekipa iz Futuremarka ceka na novi AMD hardwer - tolko o tome koliko se kome lose pise{#}

I šta im to vrijedi kad ih nVIDIA pomete u naprednoj teselaciji?

I Heaven je izašao nekoliko mjeseci prije Fermija pa znamo kako je završilo.

A logično objašnjenje za to čekanje, ako je uopće ta glasina točna, bilo bi kompletiranje ponude u high end segmentu i onda nek se pokolju.

17 godina
neaktivan
3DMark 11 u studenom
3D mark se odavno za validaciju scorea vrti na Preformance modu,tako da čisto sumnjam da će biti ista od extremne teselacije
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
3DMark 11 u studenom

Izgleda predivno.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
3DMark 11 u studenom

Izgleda super, no samo zbog njega sigurno neću kupovat dx11 grafu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
dado8 kaže...

I šta im to vrijedi kad ih nVIDIA pomete u naprednoj teselaciji?

I Heaven je izašao nekoliko mjeseci prije Fermija pa znamo kako je završilo.

A logično objašnjenje za to čekanje, ako je uopće ta glasina točna, bilo bi kompletiranje ponude u high end segmentu i onda nek se pokolju.

Tko koga pomete?!?, ja samo znam da vec Barts - chipic od 255mm2 pomete gf104 (GTX460) chip od368mm2 u metrou, heavenu,alienu, battlelfiedlu... dok god se koristi ona realna tesalizacija

a ona Extremna tesalizacija iz Heavena (koja je navrat nanos izkemijana preko onog "patcha" pred izlazak FERMI-a ) nema veze s realnom primjenom tj. takvu primjenu sigurno neceas vidjet u novom 3dmarku kao i u bilo kojem nadolazecem AA naslovu, naravno bit ce i onih placenickih pokusaja mazanja ociju i uvjeravanja u suprotno - adaptivna tesalizacija is way to go, hardwer za bilo sta drugo je jednostavno preslab. uostalom ne ceka novi 3dmark bezveze Caymana... 

ionako obicna tesalizacija je jos veoma daleko od nekakve stvarne primjene i rasirenosti - na samom PC-u je premala penetracija dx11 hardwera a nova generacija konzola cini mi se nece jos godinama tako da u principu jedni i drugi prodavaju jos uvijek maglu.

17 godina
neaktivan
3DMark 11 u studenom
Dado8: Da se razumijemo, nije samo Hawen di Nvidia ima značajnu prednost,tu je i Furmarkov TesMark i još par bencheva koji forsiraju teselaciju. Stavi bilo koji Hawen pod teselaciju i GTX460(256bit) dobiva ,a da ne govorim TesMark u kojem GTX460 pomete ne samo jednog Bartsa XT već tri takva. Također nisu samo Benchevi u pitanju već i ove novije DX11 igre, redom Lost Planet 2, HAWX2, čak i u stalkeru GTX460 ne parira HD5850 vec HD6870(iako je ova ipak nest jača). F1 2010 isto radi bolje na GTX460 iako je prvi EGO(Dirt2) radio bolje na Radeonki. U metrou je razlika nekih 2-3Fps-a sa time da je Min FPS jednak.Jedino di GTX460 nema šanse su DX10 igre,a posebice one sa jacim Ambient Oclusion-om
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3DMark 11 u studenom

http://www.legitreviews.com/article/1391/4/

Dakle nije samo Heaven. Već se i u igrama počinje osjećati prednost nVIDIE u DX11.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
Dado8: Da se razumijemo, nije samo Hawen di Nvidia ima značajnu prednost,tu je i Furmarkov TesMark i još par bencheva koji forsiraju teselaciju. Stavi bilo koji Hawen pod teselaciju i GTX460(256bit) dobiva ,a da ne govorim TesMark u kojem GTX460 pomete ne samo jednog Bartsa XT već tri takva.

opet se vracamo na pocetak - tesmark forsira cistu tesalizaciju koja je sama sebi svrha i nema veze s vezom a koju ocito dobro zvace FERMI arhitektura (zbog nekih svojih specificnosti koji imaju vise veze s TESLOM nego s Geforce-om) - citaj ta mjerenja nemaju veze s realnoscu, ilitiga u stvarnim igrama situacija je totalno drugacija.

microman kaže...
 Također nisu samo Benchevi u pitanju već i ove novije DX11 igre, redom Lost Planet 2, HAWX2, čak i u stalkeru GTX460 ne parira HD5850 vec HD6870(iako je ova ipak nest jača). F1 2010 isto radi bolje na GTX460 iako je prvi EGO(Dirt2) radio bolje na Radeonki. U metrou je razlika nekih 2-3Fps-a sa time da je Min FPS jednak.Jedino di GTX460 nema šanse su DX10 igre,a posebice one sa jacim Ambient Oclusion-om

zapravo suprotno prvi EGO engine radi bolje na Geforce-kama a novi GEO2 na Radeonkama, a u Stalkeru i Metrou nove Radeonke (Barts) razmontiraju daleko veci GTX460 - baci oko najnoviji pcekspert-ov test

za AO se slazem

ATiGamer kaže...

http://www.legitreviews.com/article/1391/4/

Dakle nije samo Heaven. Već se i u igrama počinje osjećati prednost nVIDIE u DX11.

lost planet muahahahahahaha, mogao si zaljepit jos HAWX2 - svasta

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 12:57 (dado8).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice