3D pisač za – pizzu

poruka: 12
|
čitano: 2.219
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D pisač za – pizzu".
14 godina
neaktivan
3D pisač za – pizzu

Uskoro burek i kebap printeri. Poduzetnici Balkana, Ujedinite se!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

15 0 hvala 0
16 godina
3D pisač za – pizzu

Koliko ja vidim to je 2D printer

4 0 hvala 0
18 godina
Re: 3D pisač za – pizzu
Ikarus01 kaže...

Čekam printer za odojke i janjce. I XL varijantu za volove.

www.petvolta.com
17 godina
neaktivan
3D pisač za – pizzu

svakaj se danas naziva pisačem. ak je ovo, onda su i naše guzice, iako ono što ispisuju u 3D nema osobito široku uporabu. ali bar ne trebaš mobitel i pećnicu. 

već se i klinci u vrtiću deru: teta, sila mi je printati! 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 10:02 (Ajar).
Moj PC  
11 1 hvala 1
18 godina
3D pisač za – pizzu

Ta sintetika mi baš ne izgleda preslasno. Kao ni one printabilne jestive boje na sintetičnim tortama za rođendane klinčadiji. 
No, vjerujem da tržište naviklo na umjetne zamjene za sir, zgušnjivače, tvari za rahljenje, konzervanse, bojila i pojačivače okusa sa umjetnim aromama dima, mesa, rajčice bude zadovoljno.
Šteta što se ovog nisu sjetili u "back to the future2" - taman tamo paše.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Darmarko kaže...
Ikarus01 kaže...

E to bi već bio 3d printer. Ovo je ipak 2d sa malo većim mlaznicama i gušćom tintom.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Darmarko kaže...
Ikarus01 kaže...

E to bi već bio 3d printer. Ovo je ipak 2d sa malo većim mlaznicama i gušćom tintom.

Ovo si mislim već neko vrijeme zanima me utisak drugih.

Postoji li takva stvar da je čovjek može zamisliti a da ne bude ništa drugo nego trodimenzionalni objekt.

Recimo pravac za sad, nemoguće ga je napraviti jer bi se sastojao samo od dužine,bez širine(1D)

slijedi četverokut, ima širinu ima dužinu ali gdje je z os ono što daje "dubinu"(ako se tako može nazvati)

Pravac(1D) ne možeš nacrtati jer i da crtaš olovkom koja crta u Planckovoj dužini opet ima širinu(po potvrđenim zakonima izmjerene materije), a i z os.

Možeš uzeti najtanju naljepnicu geometrijskog lika i zalijepiti je na najglađu površinu(no opet hrapavu zbog trenja da se drži ili barem povezano nekom silom za tu ultra-glatku površinu) opet ćeš imati barem z os.

Čini se(barem meni) da je išta osim 3d za sad nemoguće.

Naravno sve je to koncepcija kao i brojevi i slova, ali ne paše mi kad netko kaže da je nešto 2d, a nešto 3d. Onda je mašta od 0D-∞D

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2016 17:40 (Ikarus01).
10 godina
odjavljen
Diablo86 kaže...

Koliko ja vidim to je 2D printer

Ne, to je 3D printer. Pomiče se i po Z osi.

17 godina
neaktivan
3D pisač za – pizzu

Jaka tehnologija. Par mlaznica za različitu smjesu i software koji s tim upravlja.

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

(...) Šteta što se ovog nisu sjetili u "back to the future2" - taman tamo paše.

Sjetili su se oni nečeg drugog, što još nemamo - hidrator za pizzu:

Hidriranje dehidrirane hrane zasad obavljamo na "starinski način" - uglavnom upotrebom kipuće vode.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
18 godina
limitedition kaže...

Jaka tehnologija. Par mlaznica za različitu smjesu i software koji s tim upravlja.

Zapravo, takav printer već postoji i bio je (ne znam jel još uvijek) u zagrebačkom Avenue mallu. Doduše, stroj je malo veći: http://franchising.hr/clanak/583/svjeza-pizza-stroja/ 

www.petvolta.com
17 godina
neaktivan
hrx kaže...

Hidriranje dehidrirane hrane zasad obavljamo na "starinski način" - uglavnom upotrebom kipuće vode.

ja sam si za peglu nabavil dehidriranu vodu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice