PS3 Rulez! Sve bolje i bolje 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taman kada izađu sve tehnologije za ps3 ja ću ga kupit, do tada očekujem i pojeftinjenje 3d tv-a.
Taman kada izađu sve tehnologije za ps3 ja ću ga kupit, do tada očekujem i pojeftinjenje 3d tv-a.
A koje to SVE tehnologije? Levitiranje plejke? :D
move i sigurno će bit još nešto
move i sigurno će bit još nešto
A iskreno ne znam sto bi jos mogli dodat... ali move me zanima ;)
Ako vas zanima move uzmite wii pa se igrajte ;)
3d općenito zasad nije dobar, a ne znam šta bi još mogli izmislit.
Taman im je move da drži konzolu još par godina do nove plejke
zkj bi uzimali wii?nzn bas da wii ima takve ekskluzive ko ps3 i ovakve igre inace mene ja fascinirala ona igra ko harry potter kaj su igrali movom,da ne kazem da ce u nekih god dana mozda i manje izaci sigurno wii emulator za ps3,sta se tice 3d za mene nepotrebna stvar koja mi je totalno glupa(ali ima nas svakakvih :P)
zkj bi uzimali wii?nzn bas da wii ima takve ekskluzive ko ps3 i ovakve igre inace mene ja fascinirala ona igra ko harry potter kaj su igrali movom,da ne kazem da ce u nekih god dana mozda i manje izaci sigurno wii emulator za ps3,sta se tice 3d za mene nepotrebna stvar koja mi je totalno glupa(ali ima nas svakakvih :P)
ja bi uzeo Wii jer ima nekako party igre, i naravno tu je super mario, zelda, jedino mi fali zapper i duck hunt.