3D bez naočala iz Sharpa

poruka: 9
|
čitano: 1.544
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D bez naočala iz Sharpa".
16 godina
neaktivan
3D bez naočala iz Sharpa

kako li samo samo primitivan pa na mobitelu imam obični kapacitivni touchsreen koji SMSove prikazuje u bljak, 2d tehnici ... Neodlučan  ! Totalno UNCOOL!

Niti jedna cura me neće htjeti sada  Neodlučan

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: 3D bez naočala iz Sharpa

Hoces reci da te do sada htjela ;)

:)
17 godina
3D bez naočala iz Sharpa
Stara poslovica u moderno doba: smartphone ne čini čovjeka :P

Bas ne vidim sto ce mi 3d na mobu al ajde, ne bi bilo lose da ima neki app da ti neki zmaj iskoci iz ekrana pa plasis one koji neovlasteno prckaju po mobu :D
Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Više bi volio da mi iz mobitela se proicira 3D slika aka hologram... sigurno će doći i to ali ne još sada...

17 godina
protjeran
3D bez naočala iz Sharpa

dobro je da se stvari razvijaju, da se potpuno jednog dana uklone te bedaste naočale

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
3D bez naočala iz Sharpa

Kako su dosadni s tim marketinškim glupostima trpanja 3D-a u sve živo i neživo.

Očito pala prodaja običnim telkama i traži se neki novi marketinški "boom", već se počeo trpat i u manje stvari tipa nintendo 3DS i sl.

everybody lies

1 0 hvala 0
17 godina
3D bez naočala iz Sharpa

Steta sto ovo ne plasira apple jer bi se u tom slucaju ovdje nacrtalo bar njih par tvrditi kako je to revolucija nevidenih proporcija :)

Ovako posto to plasira sharp nije neka fora nego je za ruganje?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
3D bez naočala iz Sharpa

Kad 3D bude značio osjetiti i biti unutar igre to će gaming odvesti na drugu razinu...

Jedini pravi 3d koliko čujem je upušit se maricom i igrat :/

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Kako su dosadni s tim marketinškim glupostima trpanja 3D-a u sve živo i neživo.

Očito pala prodaja običnim telkama i traži se neki novi marketinški "boom", već se počeo trpat i u manje stvari tipa nintendo 3DS i sl.

U sadašnjoj fazi razvoja, 3D ekrani koji ne zahtijevaju naočale su upravo idealni za manje uređaje zbog cijene izrade, kuta gledanja i udaljenosti od ekrana. Za TV ekrane 3D još uvijek nije dovoljno zrel ali ne vidim razloga zašto se ne bi ugrađivao u mobitele, vjerojatno je samo pitanje vremena.

Is it weird that this gave me an orgasm?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice