kako li samo samo primitivan pa na mobitelu imam obični kapacitivni touchsreen koji SMSove prikazuje u bljak, 2d tehnici ...
! Totalno UNCOOL!
Niti jedna cura me neće htjeti sada 
kako li samo samo primitivan pa na mobitelu imam obični kapacitivni touchsreen koji SMSove prikazuje u bljak, 2d tehnici ...
! Totalno UNCOOL!
Niti jedna cura me neće htjeti sada 
Hoces reci da te do sada htjela ;)
Stoja
Više bi volio da mi iz mobitela se proicira 3D slika aka hologram... sigurno će doći i to ali ne još sada...
dobro je da se stvari razvijaju, da se potpuno jednog dana uklone te bedaste naočale
Kako su dosadni s tim marketinškim glupostima trpanja 3D-a u sve živo i neživo.
Očito pala prodaja običnim telkama i traži se neki novi marketinški "boom", već se počeo trpat i u manje stvari tipa nintendo 3DS i sl.
Steta sto ovo ne plasira apple jer bi se u tom slucaju ovdje nacrtalo bar njih par tvrditi kako je to revolucija nevidenih proporcija :)
Ovako posto to plasira sharp nije neka fora nego je za ruganje?
Kad 3D bude značio osjetiti i biti unutar igre to će gaming odvesti na drugu razinu...
Jedini pravi 3d koliko čujem je upušit se maricom i igrat :/
Kako su dosadni s tim marketinškim glupostima trpanja 3D-a u sve živo i neživo.
Očito pala prodaja običnim telkama i traži se neki novi marketinški "boom", već se počeo trpat i u manje stvari tipa nintendo 3DS i sl.
U sadašnjoj fazi razvoja, 3D ekrani koji ne zahtijevaju naočale su upravo idealni za manje uređaje zbog cijene izrade, kuta gledanja i udaljenosti od ekrana. Za TV ekrane 3D još uvijek nije dovoljno zrel ali ne vidim razloga zašto se ne bi ugrađivao u mobitele, vjerojatno je samo pitanje vremena.