Ahhh google... nisam ni drugacije ocekivao.
Duboki naklon apple-u sto je pokrenuo smartphone trziste
i izasvao revoluciju ali doslo je kao i prije vrijeme da se vrati
na margine iz kojih je proizasao. Dosli su novi igraci...
Ahhh google... nisam ni drugacije ocekivao.
Duboki naklon apple-u sto je pokrenuo smartphone trziste
i izasvao revoluciju ali doslo je kao i prije vrijeme da se vrati
na margine iz kojih je proizasao. Dosli su novi igraci...
Slažem se, mislim da će Android dotući Apple ako ovako nastavi. Pitanje je samo vremena. Mogu "jabučari" reći što žele, ali to je surova stvarnost.
samo da napomenem da ovo uopće ne zvuči dobro za android obzirom je u zadnjem kvartalu apple aktivirao više ajfona dnevno od ove brojke. Ili nešto ne štima sa ovim brojkama.
http://tech.fortune.cnn.com/2010/09/01/steve-jobs-hits-google-with-number-counting-accusations/
naravno pravo je pitanje kako se broje te aktivacije što se googlea tiče ( valjda kad se prvi put koriste neke od googleovih usluga ) i koliko je to stvarna brojka.
Slažem se, mislim da će Android dotući Apple ako ovako nastavi. Pitanje je samo vremena. Mogu "jabučari" reći što žele, ali to je surova stvarnost.
Jabučari ako žele mogu i nastaviti poslovati, razgledajmo to ovako. Iphone je zatvoren OS i dostupan samo za iphone, Stevica bi imao uspjeh kao Android da ga otvori i dopusti da svi koriste Iphone OS, isto tako Stevica će imati prednost a to je Hardwer, a posebno dizajn i čvrstoča koju drugi proizvođači ne prate baš.
Svaki novi Mobitel s Androidom se nakon prvog paljenja i upisivanja podataka veže uz google račun i to se broji kao aktivacija. Postoje i Android uređaji koji se ne vežu uz Google račun ali vjerujem da ta brojka nije toliko značajna. Nema tu nekog muljanja niti razloga za muljažu. A brojke su realne i takve su kakve su. Također treba uzeti u obzira da je Apple tu brojku premašivao u trenucima očekivane hiper potražnje dok je iPhone 4 bio friška roba, dok Android ima konstantu sa laganim porastom. Iskreno sad ne znam s kojim brojkama trenutno barata Apple ali evo baš me zanima.
a posebno dizajn i čvrstoča koju drugi proizvođači ne prate baš.
Dizajn, kako kome, osobno, preružan mi je iPhone.
Čvrstoća? Misliš kad ti pukne stražnja maska iz čistog mira?
Popularan je također zbog kvalitetne antene na 4.
Jabučari ako žele mogu i nastaviti poslovati, razgledajmo to ovako. Iphone je zatvoren OS i dostupan samo za iphone, Stevica bi imao uspjeh kao Android da ga otvori i dopusti da svi koriste Iphone OS, isto tako Stevica će imati prednost a to je Hardwer, a posebno dizajn i čvrstoča koju drugi proizvođači ne prate baš.
kada je kuciste u pitanju, svi reviewi se slazu da je tu nokia n8 car
a posebno dizajn i čvrstoča koju drugi proizvođači ne prate baš.
Dizajn, kako kome, osobno, preružan mi je iPhone.
Čvrstoća? Misliš kad ti pukne stražnja maska iz čistog mira?
Popularan je također zbog kvalitetne antene na 4.
Ma kad sam reko čvrstoča, više sam mislio na kvalitetu materijala, recimo ispolirani aluminij, metal itd a ne sama plastika. Zapravo apple je više mislio na te detalje nego drugi proizvođači
Gle sto se tiće dizajna, apple je uvik radio pojednako, želim reči ravan je, kockasti itd, a drugi proizvođači su najčesto radili valovite i okrugle mobitele a to mi je ponekad ružno.
Nažalost i apple ima mana, odabrali su staklenu površinu za ekran i za stražni dio, a to ponekad zna puknuti ali izgleda da je Apple prihvatio taj rizik umjesto da stavi neku plastiku itd.