100.000 postova na Bugovom forumu!

poruka: 43
|
čitano: 2.684
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "100.000 postova na Bugovom forumu!".
17 godina
neaktivan
RE: 100.000 postova na Bugovom forumu!
i_rambo_plache kaže...

Što bi bilo da je npr. Miro ili Petric napisao 100.000 post? Pretplata na Bug? Ili možda povišica? Smijeh

Pretplata na Bug-zicer Smijeh.
17 godina
protjeran

jedno pitanje,a di je sad taj lik? :D

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

kao shto sam i mislio

tip je doshao

lupio nekoliko postova (sveukupno pet)

dobio nagradu

i nestao

hahahahahahahahahahaha

i neko kaze da je to nevjerojatnost

jest shipak :D

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina

Cestitke Rhodinu

Sada sam da se pojavi iako sumnjam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zanima me jedna stvar, kad moderatori brišu postove, dali se i nama na našem brojaču oduzimaju ili piše isti broj????

Moj laptop:HP Compaq 6715b 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 1:29 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oduzimaju se

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
odjavljen
mali.ivica87 kaže...

Zanima me jedna stvar, kad moderatori brišu postove, dali se i nama na našem projaču oduzimaju ili piše isti broj????

PC Street Hacker kaže...

Oduzimaju se

Da, oduzimaju se! Zamislite da ste upravo baš vi napisali taj 100 000 post, ali ste na njemu pisali gluposti, pa su vam moderatori izbrisali taj post, i odabrali sljedećeg koji je napisao taj 100 000 post!
Goodbye
17 godina

...bilo bi super da je Pako napisao 100.000. post! Zavrsio bi istovremeno i na naslovnici BOL-a i na Hall-of-shame topicu :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nebi njemu dao pretplatu na bug...
17 godina
neaktivan
izith kaže...

...bilo bi super da je Pako napisao 100.000. post! Zavrsio bi istovremeno i na naslovnici BOL-a i na Hall-of-shame topicu :)

Hall Of Shame je zatvoren
Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Cestitke
 Također
CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 Hall Of Shame je zatvoren
Malo ću offtopic, nadam se da će se moj prijedlog moderatorima i adminima svidjet i da će ga prihvatiti.

Kao što Horagio kaže, Hall of Shame je zatvoren, ali bi molio moderatore/admine da ponovno otvore temu, ako je potrebno neka izbrišu inkriminirajuće postove zbog kojih je topic zatvoren.

Hall of Shame je bio izvrstan topic na kojem sam se stvarno mogao nasmijati, a glupava svađa je dovela do lockanja topica.

Hall of Shame je također imao 405 postova, vjerojatno najviše od svih topica na ovom forumu i stvarno je bio super topic. A što se tiče onih koji su se svađali, ubuduće umjesto da zatvore super topic, mogu dati žuti ili crveni karton pa nek se onda svađaju ljudi.

Zato, još jednom molim moderatore/admine da otvore HoS.
Rambo is watching you!
17 godina
protjeran
Axlus kaže...
mali.ivica87 kaže...

Zanima me jedna stvar, kad moderatori brišu postove, dali se i nama na našem projaču oduzimaju ili piše isti broj????

PC Street Hacker kaže...

Oduzimaju se

Da, oduzimaju se! Zamislite da ste upravo baš vi napisali taj 100 000 post, ali ste na njemu pisali gluposti, pa su vam moderatori izbrisali taj post, i odabrali sljedećeg koji je napisao taj 100 000 post!
 Jesi ti pročitao što je pisalo, broje se i oni izbrisani postovi, tako da i ako ti izbrišu, svejedno je taj tvoj post 100 000-ti
People that think they know it all annoy those of us that do!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice