Čestitke Bugu i Rhodinu
Čestitke
Onaj offline i online status bio bi super kad bi ga mogli vidjeti
i odaberi bug...
Sreckovicu cestitam
Pff mislim da je ovo namješteno :D
Od svih autora koji svakodnevno pišu i imaju po xxx/x postova naleti novi likec :)
Uglavnom u svakom slucaju cestitke :)
citat Čestitke Rhodinu, a sada razmišljamo o nagradama za pola-milijunti i milijunti post…
Cestitke i od moje strane.Nego idem sada marljivo da nabijam postove sve do pola milijuna postova
Admin! Be afraid...be very afraid
Joj, pa i ja sam na slikici :D.
Ajme.... Koja sreća..... Čestitke!
evo ga, 100.001 post
joke
čestitke bolu i adminima na ovome uspjehu
EDIT. kompotko, da si samo koju minuticu ranije napisao post... i dobio bi nagrau...
Čestitam.I ja sam odgovarao na tu temu,trebao sam biti na slikici.
Sretnik, kompotko umalo, možda te drugi put potrefe, pošto si bilo blizzzzzzuuuuu.....
pih!
4 posta i bash da bude 100.000-ti
mora mu je neki bugovac prijatelj dojavio :D
čestitam
Čestitke!
Koliko rhodin ima postova da izračunamo koeficijent za kladionicu? Čestitke btw :D
*evo vidim da ih je imao 5 dakle koeficijent 20000, nije loše, kao da će Dinamo osvojiti ligu prvaka iste godine kad i Hajduk kup uefe.
Koliko rhodin ima postova da izračunamo koeficijent za kladionicu? Čestitke btw :D
*evo vidim da ih je imao 5 dakle koeficijent 20000, nije loše, kao da će Dinamo osvojiti ligu prvaka iste godine kad i Hajduk kup uefe.
Čestitke Rhodine xD
Koja fora. Čestitam.
Što bi bilo da je npr. Miro ili Petric napisao 100.000 post? Pretplata na Bug? Ili možda povišica?
Što bi bilo da je npr. Miro ili Petric napisao 100.000 post? Pretplata na Bug? Ili možda povišica?

vjerojatno su mu resetirali broj postova jer kreće nova utrka za 500 000 postova.
Kolko je Bug forum već aktivan? Oko 6 mjeseci? Ili ipak malo više? Recimo 6 i pol. Znači oko 200 dana...
E sad, 100.000 postova podjelimo na 200 dana, znači 500 postova na dan. Podjelimo 500.000 sa 500 i dobijemo 1.000, točnije, dobijemo broj dana kolko će trebati do 500.000 postova. Od toga moramo oduzeti 200 dana koji su već za nama (već ima 100.000 postova) i dobijemo 800 dana. Od toga ćemo oduzeti još 100 dana jer će se broj korisnika ziher povećati, samim time i broj postova po danu... Dobijemo 700 dana, ilitiga malo manje od 2 godine.
Točnije 500.000 post će biti napisan točno na 1. 8. 2010. prema mojim kalkulacijama...
kako ste se i raspisali bude uskoro i 500 000 posteva
ajd udrite jos kakvih 100 000 posteva hvala i čestitke :D
trebali bi to uvest
trebali bi to uvest

saka čast!!!!!!!!!!!
bravo mala!
LEGENDO
Čestitke!!!