100 milijuna na Viberu

poruka: 15
|
čitano: 4.248
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "100 milijuna na Viberu".
14 godina
100 milijuna na Viberu

Kako radi na WP-u? Kad sam zadnji put imao WP7, app je bilo gotovo neupotrebljiva.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: 100 milijuna na Viberu

ma koje sranje!! voip samo za nokije?! je8i se

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...

Skank, evo rješenje za tvoje probleme.

To je mi7ROM nokia ed. što znači da ti omniu pozna kao lumiu 800 i rade ti sve aplikacije koje su pisane isključivo za nokiu. Npr. nokia drive, nokia maps, counters itd...

Mislim da će i ovaj viber raditi... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 8:22 (amater_2).
18 godina
100 milijuna na Viberu

whatsapp na wp je fenomenalan. Bolje od vibera daleko... I još je free :P

0 0 hvala 1
15 godina
100 milijuna na Viberu

Ne mogu vjerovat koju usranu aplikaciju su izbacili za Symbian, nakon skoro dvije godine od najave izbace gotovo neupotrebljivu aplikaciju, očito napravljenu za neku staru verziju symbiana i samo loše portano na Belle. Dugo nisam vidio neku aplikaciju sa tako lošim UI.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
100 milijuna na Viberu

WhatsApp je bolji od vibera na svim platformama, istina nisam vidio na symbianu i win ali eto kolega gore kaze da fukcionira odlicno. Što je dobra vjest jer sljedeća nabavka je Lumia 920 :-)

Ima vise mogucnosti, pouzdani je. S viberom se znalo događat da poruke kasne preko dana. Jednostavnije djeljenje multimedije itd.

E da i vise nije besplatan :-( tj besplatan je za prvu godinu a onda ide na preplatu 1$ godišnje, što po meni za vrijednos koju se dobiva se isplati potrošit tih 6 kuna godišnje

"So say we all"

0 0 hvala 0
18 godina
100 milijuna na Viberu

Koristio sam WhatsApp kraci period na WP7, ali jednu stvar ne kontam, kakva je prednost u odnosu na e-mail/msn itd...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 10:28 (knight).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam znao da msn crross-platform. Ako nije odmah nedostatak. Po meni jedini problem je nemogućnost koristenja istog računa na vise uređaja.

Prednost je sto većina ljudi(bar koje ja znam) nemaju push mail na mobitelu, neki ga jedava i koriste.

Najveća prednost su grupni chatovi koji podsjecaju na forum.

A i mail zna biti nezgrapan za chetanje. Uplodaje i skidanje multimedije je maksimalno pojednostavljeno.

"So say we all"
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 11:06 (zaocovik).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

WP7 Viber je razvijen u suradnji s Nokijom:

Viber developed the app "in partnership" with Nokia, according to the company's press release, and the app is currently available exclusively on Nokia Lumina phones.

Ili prevedeno - Nokia je platila razvoj Vibera za WP7. Zanimljivo je da nakon gotovo godine dana na tržištu, još ima ljudi koji pišu Nokia Lumina.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
odjavljen

danke. to su trebali napisat i u vijesti.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
danas kad su pozivi i poruke prejeftini i kad uracunas mailove i 0.facebook, viber mi nije jasan
mozda za pozive u inozemstvo, ali malo ljudi to koristi
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
18 godina
100 milijuna na Viberu

Jel mi može netko objasniti koja je prednost Vibera u odnosu na Skype? Ne razumijem čemu tolika popularnost te aplikacije, uz Skype.

0 0 hvala 0
16 godina
dd.inc kaže...

Jel mi može netko objasniti koja je prednost Vibera u odnosu na Skype? Ne razumijem čemu tolika popularnost te aplikacije, uz Skype.

Ljudima se ne da registrirati posebno za skype. Viber radi preko broja kao i whatsup. Bar znam da zbog tog cura i svi njeni s faksa koriste te dvije aplikacije. Direktno u imeniku pronađe sve prijatelje, ne mora ih posebno dodavati 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 13:51 (Iggx).
17 godina

Praktičniji mi je od Skypa.  Skype često izbacuje, a ovo mi služi ko normalan telefon. Netreba login svaki put. Skype zna zezat s kamerama itd. Viber prepozna odmah kad imaš nekog u imeniku tko ga već koristi, dok sa skypom i nije slučaj. 

17 godina
neaktivan
100 milijuna na Viberu

Ja osobno na mobitelu sam koristio skype, facebooki viber. Jos uvjek koristim gtak sporadicno i whatsapp često. Skype i face su spori glomazni i nepuzdani i komplicirani za koristenje(u odnosu na whatsApp). Viber je ok ali pola poruka poslano ne prođe. Mi ga koristimo u klubu za dogovaranje treninga i sl. Svi poruku dobiju odjednom i svaki odgovor svi vide nema potrebe za slanjem poruka posebno svakome i sl. Znam da face i skype imaju slicnu opciju grupnog chata ali je ovo u WhatsApp pune elegantnije i jednostavnje rjeseno. I mobitel mi ne uspori na 60% kao kod skypa ili facebooka. Nemamo svi zadnje mobitele :-)

"So say we all"

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice