Ah, trebali su ostaviti dimnjake , to tako fora izgleda kad se prolazi kroz Bavarsku.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ah, trebali su ostaviti dimnjake , to tako fora izgleda kad se prolazi kroz Bavarsku.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Teska sramota za tu, nekada, veliku industrijku velesilu.
soon Porsche made in China...
a mi cemo se voziti a e-tricikle.....
Moguće su ih izvje$ni ljudi koji stoje iza plutajućeg terminala uvjerili da LNG zelena budućnost dok nedođe nuklerna fuzija
(negdje sredinom idućeg stoljeća baš kad iscjede sva fosilna goriva kako su zacrtali procijenili petrokemijski znanstvenici).
Francuska se nalazi na rubu političkog, ekonomskog i društvenog kolapsa.Pa ti diraj Ruse.....isto vrijedi za Njemačku,USA,zapravo cijelu Eu....
retardi, jbeni retardi... zbilja neznam kak drukcije to nazvati... i jos se mutavci spremaju na rat protiv Rusije...
Dokazano je da kada udio obnovljivih dosegne u prosjeku 1/3 (negdje prije, negdje kasnije, ovisi o uvjetima) dolazi do strelovitog rasta cijena jer se mora sve jače ulagati u baterije i dalekovode. To jasno povlači krizu i za industriju i građanstvo. U Njemačkoj je udio oko 40% i to je već nategnuto obzirom na uvjete. Ako budu forsirali daljnje povećanje kolaps ekonomije zagarantiran.
Gase nuklearke, a susjed su Francuske koja ima najviše reaktora, mislim na svijetu. Ako u Francuskoj koja nuklearka ima unfal sigurno neće do Njemačke radijacija 
Imam dojam da je trenutna i prošla garnitura Njemačkih političara i općenito spika zelenih pod velikim utjecajem Amerike i sličnih koji zapravo ne žele pre jaku Njemačku.
A ovo s LNGem mi je spika koda u kvart svaki dan dolazi cisterna s vodom i moramo nju koristiti, a ne blagodati vodovoda.
Ja mislim da Njemci jedini shvaćaju realnost.
Za nuklearnu energiju i plin se moraju naguzit Rusima.
Za naftu se moraju naguzit Amerikancima.
Dakle ostaje samo ugljen, zelene energije i električna vozila.
A kada su političke odluke imale išta s mozgom, a kamoli sa stotinama mozgova??
Gase nuklearke, a susjed su Francuske koja ima najviše reaktora, mislim na svijetu. Ako u Francuskoj koja nuklearka ima unfal sigurno neće do Njemačke radijacija 
Imam dojam da je trenutna i prošla garnitura Njemačkih političara i općenito spika zelenih pod velikim utjecajem Amerike i sličnih koji zapravo ne žele pre jaku Njemačku.
A ovo s LNGem mi je spika koda u kvart svaki dan dolazi cisterna s vodom i moramo nju koristiti, a ne blagodati vodovoda.
trebao si svabama predlozit svoje selo za skladistenje njihovog nuklearnog otpada
Ovo je vrlo promišljen korak prema tranziciji na EV.
Smanjit broj nukelarkih.

Aj nek je i balkanac počeo švabi govorit da je glup 
Stvarno radikalna nacija.
Volem ih jer su nam pomogli kada je bilo tesko, ne volim ih radi svega sto su naplatili s Franjom preko DT/HT pljacke stoljeca i kabelske mreze koje i dan danas eksploatisu za sitnis.
Ali ovo sto rade, a vide koliko Kinezi nuklearki grade, koliko ih rasturaju s cijenama, a Rusija s jeftinim energentima se ne vraca, i opet guraju u smjeru samounistenja.
Ludilo ludilo. Cak i RH gura prema 2 nuklearke, mozda jednom na kraju. A jedna nacija 80 godina ispred nas civilizacijski a jedno 700 kada pogledas Wendelstein i sl projekte, i ide u takve retardacije. Ne razumijem
Imamo mi svoj otpad. 30ak km uzvodno od ZG, NE Krško gradi podzemno skladište nuklearnog otpada. A i oni od prije skladište otpad na lokaciji, pored Save.