Mrtvi Internet

poruka: 3
|
čitano: 381
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mrtvi Internet".
10 godina
Mrtvi Internet

Svarno izgleda da su svi ti mediji zatrpani smećem, bez obzira proizvodi li ih AI ili živi ljudi.

Gomila smeća zatrpava ono malo kvalitetnog sadržaja u kojega je netko uložio trud i znanje. 

Kao što kaže autor - već je krenula samoregulacija. Nadajmo se da će se stvari barem malo pročistiti.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Mrtvi Internet

Jucer googlam nesto vezano za software arhitekturu, treba mi neka komparacija za moj case. Prvobitno probao Gemini i ChatGPT i vidim da govore generalne floskule, bez stvarne upotrebne vrijednosti. 

Sa Google-a odem na Medium na clanak koji obecava, i na prvu cak izgleda logicno, uvjeravajuce...da bih na pola skontao da je isto bezvrijedno naklapanje napravljeno pomocu ChatGPT. Tesko je opisati, sve je nekako napisano da izgleda kao smisleno, a zapravo je potpuno isprazno.

4 0 hvala 0
7 godina
Re: Mrtvi Internet
knight kaže...

Jucer googlam nesto vezano za software arhitekturu, treba mi neka komparacija za moj case. Prvobitno probao Gemini i ChatGPT i vidim da govore generalne floskule, bez stvarne upotrebne vrijednosti. 

Sa Google-a odem na Medium na clanak koji obecava, i na prvu cak izgleda logicno, uvjeravajuce...da bih na pola skontao da je isto bezvrijedno naklapanje napravljeno pomocu ChatGPT. Tesko je opisati, sve je nekako napisano da izgleda kao smisleno, a zapravo je potpuno isprazno.

Hoćeš reći , tekst prolazi provjeru sintakse, ali ne i semantičku provjeru.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:06 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice