Čitam postove nekih pojedinaca na ovoj i jos par slicnih tema na forumu i stvarno mi neke stvari nisu jasne.. Imamo sad aktualni ekocid, probleme s radnom snagom, nikad jaci represivni aparat porezne i policije, kriminalci i ubojice slobodno secu dok se bakice pritvaraju za 2 glavice luka... stavljam 3 tockice jer bi lista mogla ic dalje na dvije stranice, i nitko nista svi u foteljama prde i smrde ko da se nista ne desava.
ali nedaj boze da netko prode 80 kraj znaka 60 u nekoj vukojebini di su i vukovi ugasili svjetlo ili ako zena na 38 stupnjeva dok ide el.romobilom na posao slucajno ne stavi kacigu da ne dode znojna i razmazana ko da ju je poplava izbacila, e onda zivimo u pravnoj drzavi... onda je zakon sveto pismo i odma bi zatvarali, pritvarali, kažnjavali i trajno oduzimali, stavljali pod prešu, pendrečili itd.
da je izdvojit par postova na hrpu i stavit u zasebnu temu, pomislio bi netko da smo na HDZovom forumu.
Eno onaj ubija nemoj mene gledati što radim manji prekršaj
Eno onaj ubojstvo i prometni prekrsaj zasluzuju jednak policijski tretman...
Zaslužuju policijski tretman. To je ona, gospon policajac, zakaj ste mene zaustavili kad i svi drugi voze brzo.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS