Mladić policijskoj kameri pokazao srednji prst, pr

poruka: 66
|
čitano: 8.764
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mladić policijskoj kameri pokazao srednji prst, pr".
22 mjeseca
Re: Mladić policijskoj kameri pokazao srednji prst
konjRR kaže...
Novice kaže...
neznalica90 kaže...

Čitam postove nekih pojedinaca na ovoj i jos par slicnih tema na forumu i stvarno mi neke stvari nisu jasne.. Imamo sad aktualni ekocid, probleme s radnom snagom, nikad jaci represivni aparat porezne i policije, kriminalci i ubojice slobodno secu dok se bakice pritvaraju za 2 glavice luka... stavljam 3 tockice jer bi lista mogla ic dalje na dvije stranice, i nitko nista svi u foteljama prde i smrde ko da se nista ne desava.

ali nedaj boze da netko prode 80 kraj znaka 60 u nekoj vukojebini di su i vukovi ugasili svjetlo ili ako zena na 38 stupnjeva dok ide el.romobilom na posao slucajno ne stavi kacigu da ne dode znojna i razmazana ko da ju je poplava izbacila, e onda zivimo u pravnoj drzavi... onda je zakon sveto pismo i odma bi zatvarali, pritvarali, kažnjavali i trajno oduzimali, stavljali pod prešu, pendrečili itd.

da je izdvojit par postova na hrpu i stavit u zasebnu temu, pomislio bi netko da smo na HDZovom forumu.

Eno onaj ubija nemoj mene gledati što radim manji prekršaj

Eno onaj ubojstvo i prometni prekrsaj zasluzuju jednak policijski tretman...

Zaslužuju policijski tretman. To je ona, gospon policajac, zakaj ste mene zaustavili kad i svi drugi voze brzo.

17 godina
Novice kaže...
konjRR kaže...
Novice kaže...
neznalica90 kaže...

Čitam postove nekih pojedinaca na ovoj i jos par slicnih tema na forumu i stvarno mi neke stvari nisu jasne.. Imamo sad aktualni ekocid, probleme s radnom snagom, nikad jaci represivni aparat porezne i policije, kriminalci i ubojice slobodno secu dok se bakice pritvaraju za 2 glavice luka... stavljam 3 tockice jer bi lista mogla ic dalje na dvije stranice, i nitko nista svi u foteljama prde i smrde ko da se nista ne desava.

ali nedaj boze da netko prode 80 kraj znaka 60 u nekoj vukojebini di su i vukovi ugasili svjetlo ili ako zena na 38 stupnjeva dok ide el.romobilom na posao slucajno ne stavi kacigu da ne dode znojna i razmazana ko da ju je poplava izbacila, e onda zivimo u pravnoj drzavi... onda je zakon sveto pismo i odma bi zatvarali, pritvarali, kažnjavali i trajno oduzimali, stavljali pod prešu, pendrečili itd.

da je izdvojit par postova na hrpu i stavit u zasebnu temu, pomislio bi netko da smo na HDZovom forumu.

Eno onaj ubija nemoj mene gledati što radim manji prekršaj

Eno onaj ubojstvo i prometni prekrsaj zasluzuju jednak policijski tretman...

Zaslužuju policijski tretman. To je ona, gospon policajac, zakaj ste mene zaustavili kad i svi drugi voze brzo.

To je ona, zakaj bi se bavili svima ravnopravno trebaju samo nesretnici bez pozadine dobiti policijski tretman.

22 mjeseca
Ovo je meščini najveći zločin i najveći problem unas! Locirati, privesti i nakolčiti zločinca!

Unas uvijek isto , malim lopovima skidamo glave, a velikima šešir!

Nek dječko na sudu kaže, "druže sudija ukočio mi ae srednjak i ja onako u šoku mahao rukom" ili da je to moderni lički pozdrav. Kako je Musk onomad rekao da je onaj njegov pozdrav bio stari narocki (naci) rimski.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sirotanovic kaže...
Ovo je meščini najveći zločin i najveći problem unas! Locirati, privesti i nakolčiti zločinca!

Nek dječko na sudu kaže, "druže sudija ukočio mi ae srednjak i ja onako u šoku mahao rukom" ili da je to moderni lički pozdrav. Kako je Musk onomad rekao da je onaj njegov pozdrav bio stari narocki (naci) rimski.

Nek djecko kaze pokazujem srednji prst jer smijem. Nekome se nesmije nekome pokazati srednji prst? Kome, kada i zasto?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2026 10:58 (konjRR).
10 godina
Sirotanovic kaže...

Ispod drzavnog grba postaviti taj natpis.

17 godina
Gebirgs kaže...
Sirotanovic kaže...

Ispod drzavnog grba postaviti taj natpis.

Ispod? Mislis preko. 

p.s. po ulicama normalno promovirati genocid i siriti mrznju velicanjem fasizma i ndh, a srednji prst problem? Gdje su ovi forumski nakaradni botovi sto to sve brane jer treba to "tumaciti"? A srednji prst "mulca" je drama? Ponavljam dobro dosli u fasizam! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2026 11:55 (konjRR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice