Intel izdao zakrpe koje bi trebale onemogućiti isk

poruka: 20
|
čitano: 6.521
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Intel izdao zakrpe koje bi trebale onemogućiti isk".
17 godina

I cija zakrpa sad zdere manje CPU snage!?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Windows 10 sa zakrpom

http://www.soundstream.com/

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Iskreno, rađe bih bio ranjiv na ove propuste nego izgubio 30% u performansama...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja još nikakav update nisam dobio na W10 Pro Q9400 je CPU.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Došlo je novo doba, nekad su se procesori softverski optimizirali kako bi izvukli dodatne performanse, sad se softverski smanjuju performanse. Jedva čekam update ("optimizacije") od Microsofta , a još više od toga čekam dežurne fanboye koji će grčevito braniti i pravdati korporaciju unatoć tome što nemaju nikakve dionice niti veze s tom korporacijom.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 20:56 (Shockwave).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cilj tih korporacija što lakše prevari kupca koga briga, pare dolaze, tako funkcionira Apple, Samsung, Intel i još tih koji imaju monopol ali nadam se da će se ljudi opametit, kad to ćemo još vidjet ali nadam se da će tako bit.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Intel izdao zakrpe koje bi trebale onemogućiti
PlayMaker10 kaže...

Cilj tih korporacija što lakše prevari kupca koga briga, pare dolaze, tako funkcionira Apple, Samsung, Intel i još tih koji imaju monopol ali nadam se da će se ljudi opametit, kad to ćemo još vidjet ali nadam se da će tako bit.

Zar stvarno?? Pa nisu te korporacije od jučer, ljudi se neće opametiti, korporacije će i dalje tražiti načine uštede, i zbog takvog načina rada će se i dalje dešavati ovo što se sad događa, i unatoč svemu tome će i dalje biti dobar broj ljudi koji će to kupovati, a i braniti tu korporaciju.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
10 godina
Kako se dodje do ovih Intelovih updatea?

0 0 hvala 0
15 godina
LunKraljPonoci kaže...
Kako se dodje do ovih Intelovih updatea?

BIOS updateom.

7 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

To što ti sad pričaš nema veze s vezom. Svaki algoritam ima exploitove koji se kad tad nađu, ozlorabe, pa se moraju zakrpati novim alogirtmom koji opet samo čeka da se nekako exploita. Uzevši u obzir da je prošlo 20 godina da se uopće pronađu exploiti, i k tomu ga nisu našli hakeri pa je izbjegnuta najveća šteta, ovo nije ni toliko loše odrađen posao. Ali naravno, spominjemo neku veliku tvrtku, trebamo ubaciti neke nepovezane gluposti kako bi se pravili pametni.

17 godina
moderator
Dex.pwn kaže...

http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4056892

14 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
Dex.pwn kaže...

http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4056892

Znači ručna instalacija ili?

17 godina
moderator

LOL Ručna instalacija ili čekaš dok ti ne šibnu na automatski update. Ja sam si ručno instalirao na dva računala.

14 godina
odjavljen
mbaksa kaže...

LOL Ručna instalacija ili čekaš dok ti ne šibnu na automatski update. Ja sam si ručno instalirao na dva računala.

I jel se osjeti sporost ili tromost? 

17 godina
moderator

Na šestjezgrenom i7 desktopu ne, a sa za i5 laptop... Nisam siguran. Rekao bih da sam danas u više navrata doživio situaciju da sam se zapitao što mu toliko treba, ali to bih prije pripisao sporom 2,5-inčnom disku. Ali eto - na laptopu ne mogu decidirano tvrditi ni jedno ni drugo. Na stolnom ne primjećujem razliku.

12 godina
odjavljen

Meni je moj i7 nakon zakrpe full usporio. Mislim da mu treba 0.0001sec više pri radu s standardnim programima. Dok vrijeme bootanja win se produžilo za 0.001 za onaj krug što vrti. Inače ostale razlike nisam primjetio. 

...................................... funny facts
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
skorvy kaže...

Meni je moj i7 nakon zakrpe full usporio. Mislim da mu treba 0.0001sec više pri radu s standardnim programima. Dok vrijeme bootanja win se produžilo za 0.001 za onaj krug što vrti. Inače ostale razlike nisam primjetio. 

Nadam se da si napravio Restore Point da ga možeš vratiti u vrijeme prije usporavanja. 

12 godina
odjavljen

Jesam da. Ajd probat ću napraviti, pa vam javim dali je i tu što sporiji. (hehe neću više da trollam) 

...................................... funny facts
9 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio hp workstation sa i7 proc za posao (CAD)

Ponuđen mi je update drivera od Intela. 

Budući da  kompjuter decidirano služi za posao i nije spojen na internet, osim po potrebi....pitanje glasi?

Instalirati ili ne instalirati novi update? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Propust se može zloupotrebit i ako nisi spojen online. Recimo ako ti ga ukradu i imaš šifrirane fileove,vjerojatno je moguće iskoristit propust da se otvore poslovni podaci koji nesmiju neovlašteni vidjeti.
Možda bi sam sebe trebao pitati, imam li nešto što jako vrijedi da nesmije nitko vidjeti.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice