Garmin Fenix 8 Pro predstavljen s mogućnošću satel

poruka: 18
|
čitano: 5.322
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Garmin Fenix 8 Pro predstavljen s mogućnošću satel".
9 mjeseci

Pa do kada će proizvodiri te slojevite satove sad to već postaje odveć ružno i zastarjelo , moglo je proći prije pet godina . Evo lijepim fotografije novog garmina za usporedbu sa prekrasno izrađenim huawei starim dvije -tri godine, kao i jedinog garmin sata koji nije slojevit vizualno (iako se vidi neka brtva).

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 3 hvala 0
6 godina
Re: Garmin Fenix 8 Pro predstavljen s mogućnošću s
Do kad će ih kupovat, btw ovaj huaveji i ovaj garmin baš i nisu za istu rečenicu, osim možda kolko je garmin sportski sat, a huaveji pametni.

4 0 hvala 0
17 godina
Target buyers su im poprilično različiti. Netko tko cilja na Garmina radi to sa razlogom i niti ne gleda Huawei.
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 mjeseci
Vas dva trolate ili stvarno niste skužili moj komentar gdje su priložene fotografije problema.

Imam na ruci Garmin feniks 6 x pro te navikao sam na garminove (zasad) nenedmašne sportske funkcuje ali vizualno mi sve više smeta ta zastarjela slojevitost te ako ništa drugo uzeti neki forerunner gdje se ne ističe toliko ta vizualna zastarjelost. Vizualno mi je top vidjeti vijke na feniksu, to je njegova oznaka. No može garmin bolje (fotografija onog modela od čelika iz Damaska) ali ponaša se kao Apple i mnogima se ne sviđa slojevitost , zato što ne nosimo samo za trčanje taj sat nego ga mw skidamo s ruke i u svečanim prigodama.
Ali tako vidljiva slojevitost u današnje doba gdje ostali pametne satove i mobitele sastavljaju u preciznosti 0,003mm (huawei preklopni mob.).

I super što su ostali sa sportskim funkcijama sve bolji pa možda jednog dana bacimo garmina.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2025 8:26 (Sirotanovic).
6 godina
To tvoj rant je nepotreban. Neko to i dalje kupuje, a vjerojatno nekom i paše/sviđa mu se...
9 mjeseci
Prvo nađi takvoga kome se to sviđa pa onda komentiraj takvo što, dobro , možda neki ne uviđaju taj izgled.
Ja sam komentirao zato što se meni i mnogima ne sviđa te moj komentar nije suvišan.
6 godina
Evo našo.
Sviđa mi se više nego huaveji.
Sviđa mi se manje nego sunto.
Ali sviđa mi se.
Očeš da najdem još koga?

Tak buš ti sigurno našel i one kojim se ne sviđa.

Minvajl ova bu se vura jako prodavala.
Prije sam bil suntaš, sad Enduro 3 i sad mi je jasno zakaj se Garmin prodaje.
Hebeš izgled ak mi ne dela kak i kaj trebam, da bateriju ni ne spominjem.

Na kraju; ljepota (sviđanje) je u oku promatrača.

Da si rekel "meni se ne sviđa" odma, reč ne bi rekel, ali -kad budu počeli te ovo te ono; imam vremena pak tipkam
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2025 11:28 (Iggivaggi).
17 godina
Sirotanovic kaže...
Prvo nađi takvoga kome se to sviđa pa onda komentiraj takvo što, dobro , možda neki ne uviđaju taj izgled.
Ja sam komentirao zato što se meni i mnogima ne sviđa te moj komentar nije suvišan.

Ne treba tražiti, ja se javljam da mi se sviđa! I što ćemo sad?

Komentirati o tome kome se što sviđa je korisno kao lanjski snijeg.

Čaos!

9 mjeseci
"Sviđa mi se manje nego sunto".

Eh tako lažemo djevojke da ne kažemo da nam se ne sviđa 😅
Hajde priznaj da ti se ne sviđa jako.

Da Sunto mi ima neke predivne satove.

I sad će te reći da je ovo na prvoj fotografiji feniks 6 pro slojevi titanij, stakloplastika, titanij ljepše nego huawei isto od titanija ali cijeli je u titaniju!
9 mjeseci
Eventualno ako ćemo o ljepoti te da imam toliko novca viška kupio bih si https://www.garmin.com/en-US/p/1765781/
Pogledajte tu ljepotu čak i sa bočne strane te su isto cijeli upakovali u nehrđajući čelik iz Damaska, premda se vide slojevi sastavljanja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Na kojim drogama su ovi iz Garmina? Za tu € kupiš zvjer od laptopa sa Oled ekranom od 14-16"...

1 0 hvala 0
14 godina
hrc_smb kaže...
Na kojim drogama su ovi iz Garmina? Za tu € kupiš zvjer od laptopa sa Oled ekranom od 14-16"...

U svakom slučaju kolega 

Hajde ga probajte nositi recimo deset dana na ultramaratonu, ili uz svu opremu na uspon na recimo Olymp (namjerno sam uzeo u obzir tu planinu, jer sam 2019 bio ispod, ali se nisam uspeo! Razlozi, gore na vrhu je bila oluja, do doma u kojem bi prespavali za uspon na vrh treba oko 4 sata, a dom nema niti struje niti pitke vode, a do vrha je još dva sata pa šest sati dolje), koji je u principu po sastavu loša kršljiva stijena i lako se može poskliznuti, nešto polomiti! 
Ako već se moram sa nečim , onda ću radije sa profi kamerom, koja isto ima preko 1000 grama, ali ako se pruži prilika za koju fotku a la "Pulitzer", svaka kap znoja se svakako će višestruko isplatiti! 

ATJ Lučko
17 godina

Oni koji znaju, znaju da kupuju alat koji im drži bateriju 2 tjedna na Himalaji, radi GPS i kad nema signala, preživi pad s bicikla i kišu, i vodi ih natrag kući kad mobitel već odavno crkne. Sve ima svojega kupca. A oni koji zamijene Garmina sa Huaweiom radi "vizualne slojevitosti" vjerojatno taj isti Garmin nisu koristili za ono sto je napravljen, jer inace ne bi presli na Huaweia. 

14 godina

Zijev na sve navedeno.

Sljedeći impulsive buy mi je Foretrex 601 !

Da imam za po šumi i "za u svatove". :-)

1 0 hvala 0
9 godina
Da se prikljucim raspravi o dizajnu i materijalima kao netko tko voli obicne “dumb” satove.

Garminovi satovi su za mene alat. Kada sam po gradu onda imam na lijevoj ruci obicni sat (u kolekciji imam i satove od preko 3000 eura), a na desnoj ruci imam Garminovu narukvicu koja mi prati svakodnevne metrike kao korake, otkucaje srca i ostalo. Kad se idem penjati ili po sintetickim hvatovima u dvorani ili vani po stijenama, planinarenje, trcanje i ostalo, onda imam Instinct koji je super izgreban zbog razine koristenja, ali jos uvijek savrseno radi i ne mislim ga tako skoro mijenjati.

Nakon dugog uvoda, zelio bih se vratiti na dizajn. Celicno kuciste i narukvica u mom slucaju bi bili velika mana jer bi sat bio itekako tezi i na celiku se ogrebotine vise vide nego na plastici. Spomenuti Marq ima jako lijepo kuciste i ako je korisnik netko tko hoce imati smart watch “za na odijelo” onda moze kupiti tako nesto, iako za mene kupovina luksuznog smart watcha nema puno smisla. Ako pljunem par tisuca eura na sat, onda hocu da je to sat koji mogu za X godina dati djetetu koji ce jos uvijek raditi, a to je upitno sa smart watch (podrska, problemi sa hardverom…), dok se “dumb” satovi, pogotovo mehanicki uvijek daju popraviti sto svjedoci da imam Seikoa koji ima barem 45 godina koji je pripadao pokojnom djedu.

1 0 hvala 1
6 godina
Ne
6 godina
Sirotanović
Izgleda da je ljudima dizajn ok
I više

0 0 hvala 0
10 mjeseci
tokyu kaže...
Da se prikljucim raspravi o dizajnu i materijalima kao netko tko voli obicne “dumb” satove.

Garminovi satovi su za mene alat. Kada sam po gradu onda imam na lijevoj ruci obicni sat (u kolekciji imam i satove od preko 3000 eura), a na desnoj ruci imam Garminovu narukvicu koja mi prati svakodnevne metrike kao korake, otkucaje srca i ostalo. Kad se idem penjati ili po sintetickim hvatovima u dvorani ili vani po stijenama, planinarenje, trcanje i ostalo, onda imam Instinct koji je super izgreban zbog razine koristenja, ali jos uvijek savrseno radi i ne mislim ga tako skoro mijenjati.

Nakon dugog uvoda, zelio bih se vratiti na dizajn. Celicno kuciste i narukvica u mom slucaju bi bili velika mana jer bi sat bio itekako tezi i na celiku se ogrebotine vise vide nego na plastici. Spomenuti Marq ima jako lijepo kuciste i ako je korisnik netko tko hoce imati smart watch “za na odijelo” onda moze kupiti tako nesto, iako za mene kupovina luksuznog smart watcha nema puno smisla. Ako pljunem par tisuca eura na sat, onda hocu da je to sat koji mogu za X godina dati djetetu koji ce jos uvijek raditi, a to je upitno sa smart watch (podrska, problemi sa hardverom…), dok se “dumb” satovi, pogotovo mehanicki uvijek daju popraviti sto svjedoci da imam Seikoa koji ima barem 45 godina koji je pripadao pokojnom djedu.

Oni koji kupuju Marq u pravilu imaju jako skupe mehaničke satove u kolekciji. 10k+€ po mom iskustvu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice