Nikad ne pocinji to igrati, kad se ufuras nemres van !! Igra je zakoon za onog tko zna (kao ja) 

stvarno ima mnogo ljudi koji su imali financijskih problema s tim travianom, ja jos igram al ne kupujem zlato =)
Nikad ne pocinji to igrati, kad se ufuras nemres van !! Igra je zakoon za onog tko zna (kao ja) 

stvarno ima mnogo ljudi koji su imali financijskih problema s tim travianom, ja jos igram al ne kupujem zlato =)
Ja igram travian na S1 vec 2 godine i ne mislim je prekidat jer imam viska vremena hehehheh!!!!!!!!!!
TRAVIAN JE ZA MENE SUPER IGRA,IGRAM JE VEC 1 GODINU I NE MISLIM ODUSTAT!!!!
travian sam jednom presao, i opet sam ga poceo igrat prije pola godine!!

Mene travian ubija, to je ovisnost. Kolko tu treba živaca potrošiti, ustati ujutru u 3, hoće li te/neće neko skatati, oće li ti vojska crknuti. uff. Al unatoč tome igra je zakon i danas je igram
Mene travian ubija, to je ovisnost. Kolko tu treba živaca potrošiti, ustati ujutru u 3, hoće li te/neće neko skatati, oće li ti vojska crknuti. uff. Al unatoč tome igra je zakon i danas je igram
slazem se da je ovisnost i da samo mislis na to,ako udjes duboku u igru pocnes navijati sat da te budi da igras travian....ja sam ga igrao aktivno,ali mi je toliko dojadio da vise nemam zivaca
I hvala Bogu ne planiram ga vise igrat!
Travian je super igra, ali zahtijeva jako puno slobodnog vremena, ja sam završio nedavno sa igrom na baxu, igrao sam prije toga 3 servera ali mislim da sada neću igrati nego se malo odmoriti nakon 3 god, evo vam linka od moga rušenje ww :)
http://4travian.org/log/c691a3c6a3e84748e5cfa055a1c6bdd0
slazem se da je ovisnost i da samo mislis na to,ako udjes duboku u igru pocnes navijati sat da te budi da igras travian....ja sam ga igrao aktivno,ali mi je toliko dojadio da vise nemam zivaca
I hvala Bogu ne planiram ga vise igrat!
Ja ću završit ovaj server i to je to!!! Neću si više dopustiti. Al ima dobrih 7-8 mjeseci da završi 
Jedan sam od rijetkih igrača koji se mogu pohvaliti da su držali ww
ako me se netko sjeća ja sam joza_d sa prvog hrx-a
ako želite sad igrati javite mi se da mi bar malo pomognete(reganjem preko mog REF linka)