Recruit u BOL Cod4 Clan

poruka: 69
|
čitano: 9.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

Evo ga - stiglo je vrijeme rcruita za BOL Cod4 Clan

Uvjeti:Xfire,WLM(MSN),Call of Duty 4 1.7 MP patch

Nije obavezno da prvih 16 upada.

Napišite iskustvo u igri,a kandidature predložite u ovoj temi.

Predložak:

Nick na XFu:

Nick in game:

Rank:

Godina igram*:

Omiljeni tip igre**:

*-Koliko godina igrate cod

**-S&D,HQ,FFA

Evo ga ja sam prvi član - treba nas još 15.

Koji su primljeni dobit će sve obavijesti na PM.

EDIT:Ime Clana je Bug Warriors

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 22:30 (Zippo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Recruit u BOL Cod4 Clan
Zippo kaže...

Predložak:

Nick na XFu:

Nick in game:

Rank:

Godina igram*:

Omiljeni tip igre**:

**-S&D,HQ,FFA

e ćinimise da ćeš i ostat prvi ćlan nikad ćuja za taj ćuveni klan
MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (3×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
17 godina
neaktivan
Dotore kaže...
Zippo kaže...

Predložak:

Nick na XFu:

Nick in game:

Rank:

Godina igram*:

Omiljeni tip igre**:

**-S&D,HQ,FFA

e ćinimise da ćeš i ostat prvi ćlan nikad ćuja za taj ćuveni klan
 Ovo je novonastali klan - tek je sad stvoren - zato nikad nsis "ćuo" za njega
Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
Recruit u BOL Cod4 Clan

hahah! Ćini ti se da ne Ćuješ dobro... joj, pa ne znate ni pisati. I naravno da nisi Čuo za taj klan kad ga tek osnivaju. O Bože...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Predložak:

Nick na XFu:

Nick in game:

Rank:

Godina igram*:

Omiljeni tip igre**:

**-S&D,HQ,FFA

EDIT:Ime Clana je Bug Warriors

Hm i mislim da bi trebala obavezna biti orginal igra ako klan misli biti uspješan..

Evo ja se prijavljujem

xfire: bloodysilent
nick u igri : silent
igram oko dvje godine mp: 1 godina i nešto mjeseci cod 4  oko 900h igranja coda 4
omiljeni tip igre : s&d naravno samo to i igram....

EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

Nick na XFu: ivica17

Nick in game: mijenjam ga cesto

Rank: 55

Godina igram: Preko godinu dana

Omiljeni tip igre: S&D

MSN: byIvica2@hotmail.com

Evo ja se prijavljujem u ovaj BOL klan. =)

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

hahah! Ćini ti se da ne Ćuješ dobro... joj, pa ne znate ni pisati. I naravno da nisi Čuo za taj klan kad ga tek osnivaju. O Bože...

kakav bozji klan polje da ste osnovali klan za skupljanje otpada pa bi se dizali u 6 a ligali u 21 ka kokoše i jošbi nešto i zaradili a vako samo tati trošite struju a mami hranu i nikakve koristi od tog vašeg klana koji je i onako već propa
MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (3×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
17 godina
Dotore kaže...
 kakav bozji klan polje da ste osnovali klan za skupljanje otpada pa bi se dizali u 6 a ligali u 21 ka kokoše i jošbi nešto i zaradili a vako samo tati trošite struju a mami hranu i nikakve koristi od tog vašeg klana koji je i onako već propa
 a da se ti naucis pravilno pisat. Nebi reko da svi mami i tati trosimo struju neki tu medu kojima sam i ja zaradujem i placam struju sam.

te tvoje gluposti ostavi za sebe tako je najbolje, jer ocito nemas pojma ni sam sta pricas, ukratko pametniji si kad sutis.
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 1:34 (toxic).
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

vidi vidi, rival'silent oce u klan, hmmm

ajd budem i ja onak iz zezancije...

sad, imam xfire account: v3ky, ali mislim da ću napraviti novi za ovaj klan...

Iskustvo: ~900h na XF CODa 4, igram ga od izlaska redovno

Igram: S&D promod FTW

Nick: mjenjam svako malo: Replik, zrakoplovac, v3ky...

Dakako imam originalnu verziju

EDIT: nemoj me klat da pod ovo Rank misliš na lvl 55 i te brije...ako oćeš ozbiljan klan igra se promod bez ikakvih rankova i perkova, možemo i na Clanbase...probaj, vidit ćeš

Moja prijavnica još nije finalna, i enmojte me smatrat članom dok ne ptvrdim..prvo ćemo malo zaigrat..:P

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 1:38 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

vidi vidi, rival'silent oce u klan, hmmm

ajd budem i ja onak iz zezancije...

sad, imam xfire account: v3ky, ali mislim da ću napraviti novi za ovaj klan...

Iskustvo: ~900h na XF CODa 4, igram ga od izlaska redovno

Igram: S&D promod FTW

Nick: mjenjam svako malo: Replik, zrakoplovac, v3ky...

Dakako imam originalnu verziju

A to vise radi ekipe na forumu da se upoznamo i tako... rival je moj klan tako da mi je ipak on na prvom mjestu..
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
  A to vise radi ekipe na forumu da se upoznamo i tako... rival je moj klan tako da mi je ipak on na prvom mjestu..
  Ma znam, ja isto zbog ekipe i zezancije...nikakav pro klan..:P
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Dotore kaže...
 a da se ti naucis pravilno pisat. Nebi reko da svi mami i tati trosimo struju neki tu medu kojima sam i ja zaradujem i placam struju sam.

te tvoje gluposti ostavi za sebe tako je najbolje, jer ocito nemas pojma ni sam sta pricas, ukratko pametniji si kad sutis.
 a tićeš da me naućiš pravopisu vidise iz fine si kuće ćim igraš igrice po netu i ukratko nisan ja ništa govorija nego san pisa lolBelji se
17 godina
Dotore kaže...
toxic kaže...
Dotore kaže...

a tićeš da me naućiš pravopisu vidise iz fine si kuće ćim igraš igrice po netu i ukratko nisan ja ništa govorija nego san pisa lolBelji se
 Pa kako te nije sram pisat takve gluposti i jos tolko nepismeno, ja tebe ne razumijem stvarno...
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 2:30 (toxic).
17 godina
Recruit u BOL Cod4 Clan

Brijete u offtopic!! Svadjajte se u PM-ovima! Šta nitko ne igra CoD5 da se za*ebavamo malo u WWII!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

mogu i ja na xfire sam ceiksiks na cod4 cxx rang 60

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Brijete u offtopic!! Svadjajte se u PM-ovima! Šta nitko ne igra CoD5 da se za*ebavamo malo u WWII!!

ja igram
Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
16 godina
neaktivan

v3ki di si ti bio dok sam ja haro na CB-u ;)

17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

2 člana za sad primljena.

Ako netko ima vremena neka izradi Logo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Recruit u BOL Cod4 Clan

dolazim samo uz uvjet da imate original i da su svi punoljetni

xfire ddoxy

rank (totalna debilana...glupost na treću, zašto to tražiš ako se igra promod) : 55 oko 20 puta imao...nakon friške instalacija sma na nekih 30 opet

sati cod4: mislim oko 500

iskustvo: 2 godine online fps-a

S&D igram

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

dolazim samo uz uvjet da imate original i da su svi punoljetni

xfire ddoxy

rank (totalna debilana...glupost na treću, zašto to tražiš ako se igra promod) : 55 oko 20 puta imao...nakon friške instalacija sma na nekih 30 opet

sati cod4: mislim oko 500

iskustvo: 2 godine online fps-a

S&D igram

Ma tjeo sam napisat da nije vazno uopce rank.
I ko kaze da se igra Promod - Igrat ce se HC - S&D
Znaci Promod samo pod uvjetom ako budu drugi inzistirali.
Ja imam Original,neznam za druge.
I ja sam sam na ranku 30 zbog reinsatll winsa

Inace evo i moji stats:
Xf:mislav111
rank:30
sati:Xfire - 25sati ovaj novi Xf,a jos 200tinjak sati LANa i 100 sati stari Xf
2godine LAN i 6mj preko neta
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 14:15 (Zippo).
17 godina
protjeran
Recruit u BOL Cod4 Clan

oukej onda

dodaj me na xfire pa zaigramo predvečer

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakav Hard core no way. ako mislimo nesto postic mora biti obican promod i to 431 ovaj najnoviji.

Bitno je nabavit dobar hosting , izabrat domenu, te onda napravit web...

A prije svega treba nam server, moze posluzit od mog klana tj moj server dok necemo mi igrat i dok ne nabavite neki drugi tj nabavimo

17 godina
protjeran
toxic kaže...

Kakav Hard core no way. ako mislimo nesto postic mora biti obican promod i to 431 ovaj najnoviji.

Bitno je nabavit dobar hosting , izabrat domenu, te onda napravit web...

A prije svega treba nam server, moze posluzit od mog klana tj moj server dok necemo mi igrat i dok ne nabavite neki drugi tj nabavimo

potpis
ali..mogu se napravit 2 squada u smislu HC i PRO squad
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

All OK.

Onda ce bit PROMOD

za server cemo se snac.

Ingame tag ce bit:[BOL] ili [BOLCro] - vi dolucite

Ako imate neki drugi prijedlog za tag - slusam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Recruit u BOL Cod4 Clan

"BOL!*Doxy

logo može bit nekakva bubamara...makar nam to ni ne treba

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

"BOL!*Doxy

logo može bit nekakva bubamara...makar nam to ni ne treba

Posto nam se klan zove Bug Warriors, mozda bi bilo recimo nesto tipa [BOL(W)]Silent, al meni osobno odgovara ovaj prjedlog od doxy-a....

Bug's Attack   naš moto hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 15:55 (toxic).
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

Ivica(TM) je napravio logo

zahvaljujem na tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

Ivica(TM) je napravio logo

zahvaljujem na tome

Može li ga uplodat ovdje na forum jer ja nemogu vidjet dok ne dođem doma sa posla... ajde pls neka bude dobar pa nek uploda .Tnx
17 godina
neaktivan
Recruit u BOL Cod4 Clan

Doxy je usao u klan

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 16:21 (Zippo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Recruit u BOL Cod4 Clan

tnx

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice