Ptianje u vezi servera!

poruka: 6
|
čitano: 1.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ptianje u vezi servera!

Evo ovako ovdije napišite odakle da najpovoljnije narucim war server 12 slotova privatni ali hrvatski (zbog manjeg lagga)

Unaprjed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ptianje u vezi servera!

Ako ti paše imas na hrvatskom hostingu Hrvatske server koji se placa 2,50kn slot,a Njemački server je također 2,50kn/slot...

A na Steel servers HR server je 4kn/slot,a GER server je 2kn/slot...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 0:09 (Pinocchio).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ptianje u vezi servera!
DeadOrAliveSquad kaže...

Evo ovako ovdije napišite odakle da najpovoljnije narucim war server 12 slotova privatni ali hrvatski (zbog manjeg lagga)

Unaprjed hvala!

Buduci da spominjes WAR Server moj bi savjet bio da ne uzimas u hrvatskoj. Zasto? Jer ako mislite igrati protiv stranih timova(prepostavljam da ocete) mogli bi naici na probleme i obijanje igranja war-ova iz razloga sto ce onda oni upravo imati LAG problem.

Mozda je bolja neka varijanta sa Njemackim serverima.

Ja recimo vecinom igram na engleskim serverima sa pingom cca 70 i sasvim sam zadovoljan.

14 godina
neaktivan

Ako zelis u hrvatskoj server imas u Hrvatskog Hostinga za 2,50kn. Ja sam imao 6mj kod njih i nikad nekih problema.Ping je bio oko 30-45 za igrace iz HR a iz svijeta 90-130

ivek
16 godina
Pinocchio kaže...

Ako ti paše imas na hrvatskom hostingu Hrvatske server koji se placa 2,50kn slot,a Njemački server je također 2,50kn/slot...

A na Steel servers HR server je 4kn/slot,a GER server je 2kn/slot...

Ja imam MC server na Hrvatskom hostingu i imam loša iskustva(vidi Bug craft temu), a ni za CoD servere nisam čuo da hvale

Volim jabuke :) | bugcraft.info
15 godina
neaktivan
Ptianje u vezi servera!

Uzmi si od OMNIGENUS servera. Njihovi serveri su najbolji, nepotrebna je opce rasprava o tebi, malo jesu skuplji ali mislim da nije problem izdvojit 10 15 kn vise jer fkt su dobri, GAME PANEL je izvrstan, mozes prebacivati iz CRACKA na ORG i obrnuto, podrska je skoro stalno ONLLINE i neznam sta da ti kazem jos, mozes instalirat mod koji ti treba preko panela..

Moj savjet ti je uzmi si od njih, jer ako igras na max_packets 30 imat ces ping 8-16-22-7-0 tako nesto...na cl_maxpackets 30 imas standardan pind 33-22..uzivaj :)

[url=http://profile.xfire.com/tomislaavcr9][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/tomislaavcr9.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice