Trazimo nekoga tko se razumije u izradu besplatnih web stranica svi koji su zainteresirani neka mi se jave na PP ili xf:1151994
Hvala!
Trazimo nekoga tko se razumije u izradu besplatnih web stranica svi koji su zainteresirani neka mi se jave na PP ili xf:1151994
Hvala!
itko?
nema nitko tko bi mi htio pomoci napraviti web?
Da si stavio neku svotu novca koju si spreman platiti javilo bi ti se nekoliko ljudi
A mislis li s domenom .tk ili ste kupili? Imam ja jednoga prijatelja koji to radi....pitat cu ga ako zelis
mislio sam onako sa .tk ako treba program ja imam taj dreamveawer ajd pitaj prijatelja pls
Hvala
mislio sam onako sa .tk ako treba program ja imam taj dreamveawer ajd pitaj prijatelja pls
Hvala
Klikni mi HVALA nemoj mi to pisat veceras ce tek doc online tako da cu veceras saznat
Team Urdead rega cod2 i cod4 igrace high skill minimalno 2000 h must have head set mikrofon imamo dva servera public and war ne primamo one koji nemaju org za cod2 i cod4 jer igramo clan base st se tice onog weba nece niko badave radit web
Prvo sto mi je prijatelj je poslao je napisao koliko placa :D
tako da.....
tako da.....
a el mi moze onda tvoj prijatelj objasnit kako se pravi?
Uzmi neki cms i cak pocetnik mže nešto napravit.
tako da.....
a el mi moze onda tvoj prijatelj objasnit kako se pravi?
Imas dosta tutorijala o tome tako da ce ti to prije pomoci nego da ti moj prijatelj to pise....