Ima li tko zainteresiran za Hrvatski guild a da igra Archlord na Evengarda serveru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ahh..steta ja sam na nekom b serveru.. e igra me mal zivcira couse je puna buggova i nakon nekoliko minuta mi skroz zastopa i moram task managera i end process... zas to tak? help..
šteta, ja sam isto na Brumhartu, inače bi se rado pridružio
ja sam happy bash sam ga danas uninstal heheheh....imam hrpu neki goldova jer sam naletio na drushtvo iz GWa tamo.... mislim da su oni imali neki clan u arch lordu zvao se Zaishen Elite
Igra je ludnica, u njenim vodama sam već poduže vrijeme, cca blizu dvije godine i razvio sam podosta taktika što se tiče svega, od profesija, grindanja, alkemije, nabrijavanja oružja, brzog dizanja golda, apsolutno skoro svega, budući da studiram, baš i nemam puno vremena visiti u igri i dizati lvle, a još da i ne pričam kako mi je vrisnula grafička, pa da ne mogu trenutno ništa vrtiti jer sam stavio privremeno GeForce 2 :rofl:...tako da se više zabavljam proučavanjem taktika...da ne bi to pohlepno držao sa svoje kljuse odlučio sam napraviti nešto masovno, tipa veliko obrazovanje za Archlord HR populaciju, pa sam tako nedavno digao blog i uskoro forum, budući da sve to radim sam znaju se neke stvari koje su podosta velike i zahtjevaju duže vremena potrajati...dobro bi mi došao tim od par ljudi kojima bi podijelio posliće da mi pomognu, tražim mlade i veselo raspoložene ljude aktivne za rad i obrazovanje n00bova, jer svi smo mi bili jednog dana n00betine kakvih nema...
Napravimo zajedno jedno veliko mjesto gdje ce se svi moci nalaziti i raspravaljati o ovoj prezakooon igri...
Uzivajte svi i hvala na citanju, ocekujem Vase prijave za rad
Prijave za suradnju i pomoc oko Blog & foruma: archlord.flegmis@gmail.com
http://archlord.blog.hr/
ey ima li koi guild na magicwow serveru
ey ima li koi guild na magicwow serveru
Archlord ti nije WoW.
znam
Svako ko igra Archlor na Gracia serveru a nema guild neka se pridruži novom u razvitku guildu Sacrament i neka /w (wisperuje) Drimer ili Aadii ima dosta balkanaca i želimo više maknut vodeča dva guilda sa trona PKU4LIFE i CX.Uskoro če biti i otvorena naša stranica o guildu.
Hvala svima koji se jave u naprijed.
Počeo sam na Evengarda serveru pa me zanima kako se zove klan? i da me primite naravno^^