Preporucite mi trgovine za kupovinu hardvera

poruka: 4
|
čitano: 1.227
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Zivim u Bosni ali na samoj granici tako da posiljke mogu preuzeti u Hrvatskoj posti i zanimaju me reputabilne radnje.Cuo sam samo za instar informatiku i mogu reci da im je ponuda odlicna, ali me zanima kakvi su, sta je sa garancijom (posto sam u Bosni da li bih taj paket, u slucaju reklamacije, poslao iz hrvatske poste ili je drugacija procedura?) i kako da preuzmem PDV (jer nisam gradjanin RH)?

0 0 hvala 0
10 godina

Instar se smatra malo skupljom firmom od ovih koje su samo "web" trgovine. U biti sve koje imaju poslovnicu su obicno skuplje, al najbolje ti je na nabava.net usporedit cijene par stvari koje te zanimaju (ako recimo uzimas cijeli komp) i onda uzmes sve kod jednoga i neka ti to sastave. PDV vracas pri prelasku granice, neznam imate li vi tamo ogranicenja za uvoz da te kasnije na tvojoj granici ne odrape za carinu.

U slucaju reklamacije mislim da ti mozes slat odakle hoces dok god oni to dobiju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 10:47 (sandokan111).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ak te kaj zanima, pogledaj ovdje:

http://www.magazinrs.hr/

btw frend je vlasnik a i brijem da je par forumaša kupovala tamo tak da ... Lp

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Napravio si novi post u " IT trgovine» i ti pitaš koje trgovine? Ne kužim, zar nisi mogao tu odmah sve i pročitati o svim poznatim trgovinama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice