Neutrino servis

poruka: 8
|
čitano: 3.457
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Neutrino servis

Kakva su vaša iskustva sa Neutrino servisom?

Ja sam mobitel odnio na servis zbog problema sa ekranom i nakon 35 dana vratili su mi defektni uređaj. Pokušali su ga popraviti ali su izgleda stavili neoriginalni ekran koji je prikazivao nekakve sive crte po cijelom ekranu.

Mobitel je vraćen na servis ali nakon 23 dana i dalje nije popravljen a odbijaju uređaj zamjeniti novim (sve skupa je to sad preko 50 dana..)

S obzirom da mi je dosta natezanja nakon možda 20 mailova i 20 telefonskih poziva, isplati li se poslati prigovor Tržišnoj inspekciji ili da šaljem još kome?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Neutrino servis
miobel kaže...

Ja sam mobitel odnio na servis zbog problema sa ekranom i nakon 35 dana vratili su mi defektni uređaj. Pokušali su ga popraviti ali su izgleda stavili neoriginalni ekran koji je prikazivao nekakve sive crte po cijelom ekranu.

Mobitel je vraćen na servis ali nakon 23 dana i dalje nije popravljen a odbijaju uređaj zamjeniti novim (sve skupa je to sad preko 50 dana..)

S obzirom da mi je dosta natezanja nakon možda 20 mailova i 20 telefonskih poziva, isplati li se poslati prigovor Tržišnoj inspekciji ili da šaljem još kome?

Na inspekciju otidi, ulozi prigovor i oni dalje postupaju. 

13 godina
miobel kaže...

probaj njima prvo "zaprijetiti" inspekcijom, vjerojatno će se odmah pokrenuti.

no možeš i direktno ići prijaviti ako ti se više neda s njima komunicirati.

6 godina
neaktivan
Neutrino servis

Nakon skoro što je 40 dana uređaj bio na servisu, reklamacija odbijena. Tako da iskustva i nisu baš pozitivna. 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Neutrino servis

Za odbijanje jamstva mora postojati nekakav razlog.

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
zagi_84 kaže...

Nakon skoro što je 40 dana uređaj bio na servisu, reklamacija odbijena. Tako da iskustva i nisu baš pozitivna. 

Drugim riječima nisi ih uspio prevarit pa nisi zadovoljan.

http://dukedantalion.weebly.com/
16 godina
Čitatelj kaže...

Za odbijanje jamstva mora postojati nekakav razlog.

-točno ... (ali) gdje ti vidiš takvu rečenicu? Koje jamstvo, gdje je što odbijeno i po kojoj osnovi? Reklamacija nije jamstvo, dok prvi post ne spominje jamstvo niti odbijanje istog npr popravak izvan jamstva..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Neutrino servis

Apsolutno izbjegavati i kao servis i kao trgovinu .

Uređa kupljen kod njih 14.05.25  se prestal paliti 04.09.25 . 

Predan u dućan u Trastinskoj 77 na reklamaciju u Petak 05.09.25 , dobil servisni nalog i kao u pon ili utr ću dobiti inforamacije što je s uređajem .

Prvo kaj skužil da pod korisnićkim računom na Neutrinomobile nemam servisni nalog , samo prodajni nalog . 

Čekal sam do srijede probal dobiti servis ali telefon cijelo vreme zauzet (probal 5-6 puta s razmacima cca pol sata/sat), poslal email na reklamacije i isto do danas na taj nema odgovora .

Na kraju u petak zvao dučan u Tratinskoj 77 di se djelatnik javio i ostal u "čudu" da nisam dobil nikakve informacije što se dešava i dopisao u servisni nalog da se netko javi stanje uređaja. To podne sam dobio email da napravim račun na Neutrinotau.

I od tada vidim stanje servisnog naloga .

Problem je da od tada na nalogu stoji da uređaj čeka na red za dijagnostiku, znaci prošao je 21 dan i uređaj još uvijek nije dijagnosticiran. 

Unutar tog naloga ima forma za slanje upitam preko koje sam  upital kada mogu očekivati da će uređaj biti dijagnosticiran i koji je po njima razumni rok za servis.

Dobil sam odogovor 4 dana kasnije da razumni rok nije zakonski reguliran i da imaju veliki obujam posla i da uređaj doci na dijagnostiku po redu zaprimanja. 

Tako da eto 21 dan da uredaj stoji , koji nije bio jeftin kada će biti gotovo tko bi ga znal , jer komunikacija s korisnikom je za budale .

Iskreno osjećam vrlo glupo da sam kupoval kod njih jer ono ušteda od 60 eura je puno ... jer izgleda s njihovim servisom i "garancijom" mogu obrisati guzu ... 

Tako da ako vam je stalo do servisa s razumnom i profesionalnom komunikacijom i nekim razumim rokovima zaboravite .

Kao što rekel na početku , ušteda nije bitna , izbjegavati u širokom luku .

Bla...
Moj PC  
4 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice