Čitam tu Vaša iskusutva, pa ovaj ED se ponaša ako da jedini na planeti prodaju IT opremu, pa ti rokovi isporuke su i više nego žalosni, a da ne spominjem reklamacije, slanje u Mađarsku i slično, wtf.
Trebaš imat tonu živaca i strpljenja za takve imbecile.
Očito kod njih kad kupiš konfiguraciju, sigurno je jedna u kvaru, i još onda da čekaš mjesece dok ne dobiš natrag.
Ovakav način poslovanja bi ih na zapadu zatvorio u roku dok si rekao keks. Al očito da ovdje kod nas mogu navlačit kupce kako im padne na pamet.
Uz XY provjernih IT trgovaca nebi kod ovih ED uzeo ni žvakaču, a kamoli što skuplje.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s

slušalica?!?
kolko ja znam Extreme Digital ne vode Gebels niti Hitler tak da nema frke. Samo treba prihvatit njihov način poslovanja, dakle da im je sjedište te servis(dost toga se može servisirat i kod nas) u Mađarskoj a kolko ja znam ta država nije na Plutonu jel.Ti bokca pa ljudi naručuju tehnikalije iz Kine, recimo neki jeftini 4K monitor za malo love ili neki mobitel pa kad se nekaj pokvari a di je tu onda garancija. Ako garancije i ima eto onda šalji monitor ili bilo kaj drugo nazad u Kinu pa drži fige itd.