Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.091.644
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Grafa naručena 24.9. 

pisalo je da vuku sa europskog skladišta i da će trebat 7.-10. dana

30.9. došao email da odaberem koji dan želim pošiljku i uredno stiglo 1.10.  

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

1 0 hvala 0
12 godina

čovječe kakav je ovo dučan.... 3 puta ti šalju procesor da bi pogodili koji radi ?? par stranica prije čovjeku poslali grafičku koja ne radi......... šta oni prodaju polovno? robu sa greškom?

trenutno kupujem fotić i kod njih ne samo da je jeftiniji nego bilo gdje drugdje nego ima 3 GODINE garanciju dok ostali dučani nude samo dvije godine....... al šta mi vrijedi to ako ću 6 mjeseci čekat fotić u slučaju da nešto krepa :/  , a pročitao sam i slučaj u kojem je čovjek izgubio objektiv nakon što ga je odnio na garanciju.... nema ni love ni objektiva

inaće, fotić je 300kn jeftiniji nego u drugim dučanima, ako hoću produžit garanciju za godinu dana to košta 350kn.. 650kn nije za baciti, za te novce se još svašta od dodatne opreme da kupit

stvarno treba imat hrabrosti  za kupovinu u ovom dučanu nakon čitanja vaših komentara.........

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kolko pljujemo po ducanu,a oni se reklamiraju na Bugu.

Super.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Sad su gadovi malo promijenili i mogucnost direktne kupnje u samoj trgovini. Prije nekoliko dana ako je proizvod bio dostupan u samoj trgovini mogao si ga kupiti bez narucivanja. Sad koliko vidim imaju ovakvu shemu kao na prilozenom ss-u

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ah, ekipa, kolko love tolko muzike! 

Ne znam sad, pričate da oni to naručuju izvana, koliko znam, nekolicina ovih poznatijih shopova vuku robu od M-San grupe.. ED očito posluju da naračue robu izvana po potrebi pa se zato treba čekati.. ne znam kak im se to isplati uopće, ali očito da se isplati.

http://bambytalica.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da li zna tko jedinstveni broj partnera e digital? da provjerim gdje je zapelo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Extreme Digital - iskustva

mislis osobni identifikacijski broj (OIB)?

ako da: 67603909448

unimatrix001 kaže...

Sad su gadovi malo promijenili i mogucnost direktne kupnje u samoj trgovini. Prije nekoliko dana ako je proizvod bio dostupan u samoj trgovini mogao si ga kupiti bez narucivanja. Sad koliko vidim imaju ovakvu shemu kao na prilozenom ss-u

ne kuzim sto je novo? pa sve je isto :S

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 19:36 (FakeDeath).
16 godina
unimatrix001 kaže...

Sad je isto ko i prije, dođeš i ako ima kupiš.

Sve (normalne) trgovine imaju mogućnost naručivanja preko interneta i preuzimanja u trgovini kako bi se izbjeglo plaćanje dostave i da se ne mora ići najprije u trgovinu vidjeti dal ima i onda drugi put ići tamo preuzeti robu.

Bitno da se pljuje, bez da se razumije o čemu se govori... {#}

TROLLBUSTER ! ! !
13 godina

i da se lupa TD ako je netko u pravu :D

Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
unimatrix001 kaže...

Sad je isto ko i prije, dođeš i ako ima kupiš.

Sve (normalne) trgovine imaju mogućnost naručivanja preko interneta i preuzimanja u trgovini kako bi se izbjeglo plaćanje dostave i da se ne mora ići najprije u trgovinu vidjeti dal ima i onda drugi put ići tamo preuzeti robu.

Bitno da se pljuje, bez da se razumije o čemu se govori... {#}

Pa ne bi bas rekao. Do prije par dana je pisalo '' proizvod je dostupan te se moze preuzeti u trgovini '' . Jednako tako prije tjedan dana sam za kolegu s posla kupovao graficku za koju sam vidio da je dostupna ( tada jos nije bila ova promjena ) i prodavac me je ipak pitao jesam li narucio , iako to nikad prije nije pitao kad bi istim nacinom uzimao ( bez narucivanja ) . Dakle , znam o cemu pisem . Informiraj se na licu mjesta pa onda komentiraj . 

13 godina

nije to tako, isto je sve kao prije, samo su sada malo popravili hrvatski pravopis :D

uglavnom krivo shvačaš...ništa se nije promjenilo...mozes i dalje otici u trgovinu,reči ja hocu to i to te kupiti, ne moraš raditi online naruzbe pa tek onda ici tamo i reci ta i ta naruzba ja bi to sada kupio...

isto je samo su malo promjenili red riječi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Aj mi onda objasni zasto mi nisu htjeli dati ventove danas posto ih nisam narucio a imaju u trgovini ????? 

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina

šta su ti rekli, nemremo ti dati jer nisi napravio online naružbu?

oceš reci da je kod njih kupnja moguca samo ako imaš internet i ako napraviš acc i ako napraviš naruzbu? koji je točno smisao trgovine onda? :S

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
FakeDeath kaže...

oceš reci da je kod njih kupnja moguca samo ako imaš internet i ako napraviš acc i ako napraviš naruzbu? koji je točno smisao trgovine onda? :S

Na zalost..upravo tako. Do sad sam prelazio preko letargicnosti zaposlenika koji trebaju 15 min minimalno za napraviti racun , obavezno pitaju za ime kod sastavljanja racuna ( valjda gledaju tko koliko kupuje pa da bi mu mogli nakon nekoliko kupnji ponuditi i popust ...ili sta ti ja znam zasto ) ali vise necu tamo  sve i da su 50 % jeftiniji .  Toliko od mene u ovoj temi 

14 godina
protjeran
FakeDeath kaže...

Čini mi se da samo pokušaje ispasti u pravu... {#}

16 godina
unimatrix001 kaže...

Pa ne bi bas rekao. Do prije par dana je pisalo '' proizvod je dostupan te se moze preuzeti u trgovini '' . Jednako tako prije tjedan dana sam za kolegu s posla kupovao graficku za koju sam vidio da je dostupna ( tada jos nije bila ova promjena ) i prodavac me je ipak pitao jesam li narucio , iako to nikad prije nije pitao kad bi istim nacinom uzimao ( bez narucivanja ) . Dakle , znam o cemu pisem . Informiraj se na licu mjesta pa onda komentiraj . 

Evo ja danas oko 17h bio tamo i nikakvih problema, a nisam naručio. Pitao me dal je naručeno il ne (kao i tebe) uz komentar da pita kako bi stavio da je preuzeto u slučaju narudžbe.

Uzeo frendu nešto jer mi je ED bio usput, za sebe nebi kupovao tamo.

Nikad ne komentiram i ne pišem ono što neznam!

Ili ćeš sad reć da lažem i tražit da odem kod frenda po račun?

Moguće da ti nisu htjeli dat ventove jer ih je netko već naručio i bili su rezervirani. U tom slučaju je logično da ih ne dobiješ iako ih imaju.

TROLLBUSTER ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 20:21 (XXX-Man).
13 godina
unimatrix001 kaže...
FakeDeath kaže...

Na zalost..upravo tako. Do sad sam prelazio preko letargicnosti zaposlenika koji trebaju 15 min minimalno za napraviti racun , obavezno pitaju za ime kod sastavljanja racuna ( valjda gledaju tko koliko kupuje pa da bi mu mogli nakon nekoliko kupnji ponuditi i popust ...ili sta ti ja znam zasto ) ali vise necu tamo  sve i da su 50 % jeftiniji .  Toliko od mene u ovoj temi 

slažem se da su spori, slažem se da su zaboravni i smotani a bome i da ih se zaobilazi jer mislim da u životu nisam vidio gore poslovanje nego kod njih

ali ovo što ti pričaš su gluposti jer nemaju svi internet i nemaju svi kompove a njihova ponuda je raznovrsna,bijela tehnika,kamere,aparati,mobiteli itd itd... te ali nikakve logike nema da moraš naruciti pa onda doci i kupiti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 20:25 (FakeDeath).
12 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
unimatrix001 kaže...
FakeDeath kaže...

slažem se da su spori, slažem se da su zaboravni i smotani a bome i da ih se zaobilazi jer mislim da u životu nisam vidio gore poslovanje nego kod njih

ali ovo što ti pričaš su gluposti jer nemaju svi internet i nemaju svi kompove a njihova ponuda je raznovrsna,bijela tehnika,kamere,aparati,mobiteli itd itd... te ali nikakve logike nema da moraš naruciti pa onda doci i kupiti...

Ma vjerovatno je bilo kako je XXX-Man napisao, al će vjerovatno nas sve uvjeravat da je tako kako on kaže. Što nema veze s mozgom.

Ja sam se mislio kupit neke stvari s ovog shopa, al nakon ovih komentara kupnja u tom shopu je očigledno ruski rulet. Koliko vidim tu reklamacija nema tj. moraš ih skoro sudski gonit da ti nešto zamijene. {#} Mislim kad bi uzeo nešto i da ne valja da bi se kleo danima, bolje dat koju kunu više ADM-u i bit miran.

12 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Kolko pljujemo po ducanu,a oni se reklamiraju na Bugu.

Super.

{#}

pa šta se čudiš - za odr. svotu Bug će reklamirat i Sanadera kao spasitelja...{#}

17 godina

Naručio 30.09. SSD koji im je na EU skladištu. Poslije prvog generičkog maila do danas se nisu udostojili napisati ni bu ni be. Otkazao narudžbu. Dobre cijene za dosta stvari, ali nema mi to smisla nakon svih napisa po netu o njima i njihovom poslovanju.

Deckard
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako ikome treba ploca za haswell, Gigabyte s1150 GA-B85M-D3H, za 489kn, mogu mu dati svoj broj narudzbe pa da ju podigne odmah...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Naručio 25.9. Samsung EVO ssd disk, stigao jučer ujutro.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...
Naručio 25.9. Samsung EVO ssd disk, stigao jučer ujutro.

Ajd super da je stvar ipak došla.

Deckard
11 godina
neaktivan
Osobno imam užasna iskustva sa ovom firmom http://www.edigital.hr/. Naime, krajem lipnja smo naručili tablet, koji nam je dostavljen u roku, ali odmah nije bio ispravan (Wi Fi nije bio u funkciji). S obzirom da je bio vikend, jer smo tablet dobili u petak, vratili smo im isti u ponedjeljak, te im je on dostavljen u srijedu (dakle u roku od 5 dana od preuzimanja robe). Gospoda iz Extreme digital-a su nas kontaktirali, te su rekli da će tablet poslati na servis. MOOOOLIIIIIMMMM????? Pobogu, kakav servis, pa tablet je neispravan od trenutka kada smo ga dobili. Nakon dužeg natezanja i našeg inzistiranja da želimo novi tablet ili da želim povrat novca (na što imamo pravo, s obzirom da je proizvod bio neispravan od početka), gospoda su se "smilovala" i poslala su nam novi tablet. I tu nije kraj našoj muci sa ovom firmom. Naime, punjač tableta je nakon 15-tak dana počeo pucketati, kada bi se uključio u struju, da bi na kraju u potpunosti prestao puniti. Pošaljemo mi tako i punjač na servis i čekamo i čekamo i čekamo.....Nakon što je prošlo gotovo mjesec dana (točnije 28), odlučimo se kontaktirati ih telefonom (jer garancija ide, a tablet ne radi, jer ga nemamo čim puniti - vrlo specifičan ulaz za punjenje ima, tako da niti jedan koji nam je bio dostupan nije odgovarao) i gospoda nam vele - "Evo, šaljemo Vam punjač!" I zaista kroz par dana nam stigne, ALI ŠTO????? NE PUNJAČ - VEĆ ADAPTER!!!!! I to sve bi nekako progutali da dio adaptera tzv. bananica nije ostala u tabletu prilikom vađenja istog. Ponovno ih kontaktiramo e-mailom, a nama stigne povratni mail  sa tekstom - citiram (imamo sve njihove dosadašnje mailove): "Danas ćemo Vam poslati još jedan potpuno nov punjač,kao što je bio ovaj prethodno poslan." Potpuno nov punjač ili adapter???!!!! I jeli to znači da je ovaj neispravni adapter bio star i da ste nam svjesno "uvalili" staru i neispravnu stvar?????? Halooooooooo!!!! Ej, pa mi smo kupili potpuno nov tablet, te smo Vam poslali njegov originalan punjač na servis i prošlo je više od 45 dana (što je zakonski rok da se proizvod vrati sa servisa), a Vi nam nudite sad "potpuno nov" punjač. I dobijem ja tako - što????? Naravno, dobijem ponovno adapter. Bez ikakvog produženja Garancije, mada su nam rekli (tj. napisali u mailu) da će nam produžiti garanciju za vremenski rok koliko je punjač bio na servisu (da ne napominjem da je taj naš originalni punjač još uvijek na servisu )

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
pink kaže...
Osobno imam užasna iskustva sa ovom firmom http://www.edigital.hr/. Naime, krajem lipnja smo naručili tablet, koji nam je dostavljen u roku, ali odmah nije bio ispravan (Wi Fi nije bio u funkciji). S obzirom da je bio vikend, jer smo tablet dobili u petak, vratili smo im isti u ponedjeljak, te im je on dostavljen u srijedu (dakle u roku od 5 dana od preuzimanja robe). Gospoda iz Extreme digital-a su nas kontaktirali, te su rekli da će tablet poslati na servis. MOOOOLIIIIIMMMM????? Pobogu, kakav servis, pa tablet je neispravan od trenutka kada smo ga dobili. Nakon dužeg natezanja i našeg inzistiranja da želimo novi tablet ili da želim povrat novca (na što imamo pravo, s obzirom da je proizvod bio neispravan od početka), gospoda su se "smilovala" i poslala su nam novi tablet. I tu nije kraj našoj muci sa ovom firmom. Naime, punjač tableta je nakon 15-tak dana počeo pucketati, kada bi se uključio u struju, da bi na kraju u potpunosti prestao puniti. Pošaljemo mi tako i punjač na servis i čekamo i čekamo i čekamo.....Nakon što je prošlo gotovo mjesec dana (točnije 28), odlučimo se kontaktirati ih telefonom (jer garancija ide, a tablet ne radi, jer ga nemamo čim puniti - vrlo specifičan ulaz za punjenje ima, tako da niti jedan koji nam je bio dostupan nije odgovarao) i gospoda nam vele - "Evo, šaljemo Vam punjač!" I zaista kroz par dana nam stigne, ALI ŠTO????? NE PUNJAČ - VEĆ ADAPTER!!!!! I to sve bi nekako progutali da dio adaptera tzv. bananica nije ostala u tabletu prilikom vađenja istog. Ponovno ih kontaktiramo e-mailom, a nama stigne povratni mail  sa tekstom - citiram (imamo sve njihove dosadašnje mailove): "Danas ćemo Vam poslati još jedan potpuno nov punjač,kao što je bio ovaj prethodno poslan." Potpuno nov punjač ili adapter???!!!! I jeli to znači da je ovaj neispravni adapter bio star i da ste nam svjesno "uvalili" staru i neispravnu stvar?????? Halooooooooo!!!! Ej, pa mi smo kupili potpuno nov tablet, te smo Vam poslali njegov originalan punjač na servis i prošlo je više od 45 dana (što je zakonski rok da se proizvod vrati sa servisa), a Vi nam nudite sad "potpuno nov" punjač. I dobijem ja tako - što????? Naravno, dobijem ponovno adapter. Bez ikakvog produženja Garancije, mada su nam rekli (tj. napisali u mailu) da će nam produžiti garanciju za vremenski rok koliko je punjač bio na servisu (da ne napominjem da je taj naš originalni punjač još uvijek na servisu )

Kakav servis o čem oni trabunjaju pa nije se tebi pokvario punjač već je bio pokvaren prije nego što je i došao.....znači dužni su novo dati kakav servis

13 godina
neaktivan

Oprosti ali zašto ti njih kriviš ako punjač ne radi? Pa nisu oni proizveli punjač niti tablet, a ako ce ti zamjenit proizvod za novi to je njihova dobra volja, trgovac to nije duzan napraviti. Krivi ljude koji su napravili tablet i punjač, ne njih. Njih krivi zbog sporosti otklanjanja pogrešaka itd..

Bene docet, qui bene distinguit.
17 godina
molnyi kaže...

Oprosti ali zašto ti njih kriviš ako punjač ne radi? Pa nisu oni proizveli punjač niti tablet, a ako ce ti zamjenit proizvod za novi to je njihova dobra volja, trgovac to nije duzan napraviti. Krivi ljude koji su napravili tablet i punjač, ne njih. Njih krivi zbog sporosti otklanjanja pogrešaka itd..

Ma o čemu ti trabunjaš? Nije to nikakva njihova dobra volja nego su to dužni po zakonu zamijeniti jer je proizvod naručen( znači kupljen na daljinu).

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan

Iz mog iskustva, kad se desi takav neki problem kad te, da ne kažem što, u zdrav mozak, najbolje bi bilo otići kod njih u dućan i to riješiti na licu mjesta. Onda se priča odmah promjeni s njihove strane. No, znam, nije svakom jednostavno potegnuti do Zagreba zbog toga. 

Mene stvarno strah da oni niti ne znaju razliku između adaptera i punjača. Adapterom se može nazvati i punjač. Ako ima stvarno tamo tako tehnički neukih... ne bih se čudio. Mislim da je sigurnije naručiti preko e-baya nego iz ovakvih shopova :D

http://bambytalica.blogspot.com/
12 godina
neaktivan

Da je meni znat gdje nabavljaju stvari da im je pola proizvoda u shopu u banani. Pa svaki 5 post u ovoj temi se neko žali kako je dobio nešto neispravno i kako se muči i po 2 mjeseca da oni obave reklamaciju. Katastrofa. Biće im pola stvari RMA pa prodaju pod novo.{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa nisu oni krivi zbog toga boze sveti. Ja sam kupio kod njih, nikakvih problema nisam imao. 3 puta sam narucivao kod njih, jedan put pogresno i poslao mail da mi otkazu narudzbu, otkazali je u roku od 2-3 sata. Javljaju mi se na pozive itd. Ocito vi drugi nemate srece sa njima. Sve sto sam kod njih kupio radi uredno. Proizvodac je kriv ako nesto ne radi, a ne preprodavac. Koliko npr maticnih ploca ne radi cim izadu iz tvornice, koliko napajanja, punjaca, tableta itd, nemozete njih krivit. Iste stvari desavaju se i u drugim ducanima samo eto mozda drugi ducani imaju brze odklanjanje problema jer su stacionirani u hrvatskoj dok je edigital iz madarske i tamo im je skladiste pa treba vremena za sve. Ali ne opravdavam ih mjesec dana i vise je previse, razumno vrijeme je unutar tj dana.

Bene docet, qui bene distinguit.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice