Bozicni popusti pri kupnji racunala u trgovinama

poruka: 2
|
čitano: 1.384
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci!

Htio bih kupiti nekakvu solidnu pilu za igranje, nista pretjerano, recimo do nekih 4000 kn. 

Vec godinama nisam posjecivao nikakve stranice niti trgovine pa ni ne znam gdje gledati i gdje upecati nekakvu dobru ponudu. I da li su bozicni popusti samo mit u RH? :P

Ugl. da li znate koji bi shopovi mogli biti dobri za pogledati u RH, da nude ok konfiguracije i cijenu u jednom. I naravno da postoji mogucnost brzog preuzimanja, da ne umrem cekajuci :D

Kakav je HG Spot? Oni su ako se ne varam malo skuplji, a navodno se puno ljudi zali na njihove proizvode.

Malo sam gledao cijene na futura-it i centro.hr i nasao sam par ok konfiguracija, no ujedno sam otkrio i assemblio.hr koji omogucava da si sam slozim nekakvu pilicu preko future.

Sad me zanima, da li ti shopovi imaju nekakve bozicne akcije i da li te akcije vecinom idu na gotove konfe ili mozda cak i na konfu koji bi sam slozio.

Racunajuci na nekakav bozicni popust, pila od 4000 bi bila sasvim solidna, trebala bi vrtiti vise manje sve.

Misljenja, ideje, mozda jos neki store za posjetiti?

Jos jedna napomena, placao bih na rate, tako da akcije na kesovinu zaobilazim :P U nadi da ce se naci nekakva akcija i na rate, pozdravljam vas sve :P

0 0 hvala 0
12 godina

Takve su akcije, da će ti vjerojatno za Božić biti skuplje računalo nego što je bilo prije 2 mjeseca.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice