- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda jako dobro slozen Hardware/Software barem u prezentaciji, testovi ce pokazati kako to zapravo radi. Steta sto nema face id. Osobno ostajem na normalnom Pro ne zbog cijene nego nekako meni osobno netreba Duo. Cijena je paprena svakako mogli su bar 512gb staviti kao ulazni model ali moraju nesto ostaviti i za iducu godinu 😅
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Idući mjesec Watch Ultra 4, a na godinu ”Duo2”, pa konačno kompletan eco sustav unutar sustava
!
Obzirom na cijene, a znamo da je memorija otišla cijenom u nebesa, volio bih 2TB uzeti, ali, budem još preko 365 dana imao priliku gruntat!
Izgleda jako dobro slozen Hardware/Software barem u prezentaciji, testovi ce pokazati kako to zapravo radi. Steta sto nema face id. Osobno ostajem na normalnom Pro ne zbog cijene nego nekako meni osobno netreba Duo. Cijena je paprena svakako mogli su bar 512gb staviti kao ulazni model ali moraju nesto ostaviti i za iducu godinu 😅
Softwerski bi se moglo reći da je Apple odradio posao, no što se tiće hardwarea ne bih se baš složio.
Osobno taj asimetričani prednji display mi je totalno kontra produktivan.
Onda dolazimo na kameru ispod displaya koja sa ovim mat filterom nema smisla i još pritom kamera se nalazi puno niže naspram Samsungovog Fold8.
Što se ostatka hardwarea tiče, što je tu drugačije nego na drugim fold telefonima?
Imam Ultra 2 od kada je izasao i nemam potrebe za zamjenom. Nosim ga svaki dan nema ni ogrebotine i baterija mi dura 2-3 dana ovisi sto radim.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
2300€, aka 17k kn za mobitel. Wow, kao iOS developer mogu samo reći wow. 2k€ sam platio bijelu tehniku bez vešmašine tokom renovacije stana. 🤣
Ne patim za velikim mobitelima, stovise gledam da uzmeme neki koji ce mi sto manje prostora zauzimati, citaj sto manje smetati - a i nisam jos corav na blizinu. Da patim, isao bi na neki trifold. Ali ne sumnjam da ce imati dobru prodaju kod apple ovcica, kako to vec ide i s ostalim brandovima.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
uzima se sigurno, bijeli naravno. Posto dobro raspolazem sa memorijom 256 mi je sasvim dovoljno.
Zaš lupate čovjeku TD, pa nije on kriv za cijene...
Ugl na prvu nam je mob bio Wauu efekt, i pred kraj komentiramo kao koja će cijena biti, nismo ni blizu ja i supruga bili, i onda joj kažem pa sjeti se iShit air-a cijene(ona je iShit user, ja sam zakorjeli kineskoanroidač), i rekla je da sam u pravu.
Ali iskreno, ovo je prvi iShit koji me dosta zaintrigirao, ali def previše su cijene napuhane. I naravno, kao u kod svakog novog uređaja, ja osobno bi izbjegavao prvu generaciju.
Airpodovi mi predzadnja i ova nova generacija iskreno izgledaju sick, što sam stariji naginjem iShit proizvodima, to mi se ne sviđa...
Samsung je imao IDC dok nisu odlučili odj... i preči na klasiku i to je ono što me u zadnje vrijeme nervira od Samsunga, jedan korak naprijed dva nazad.
A ako ćemo realno Duo nije doslovno u ničemu promjenio igru u fold svjetu, barem što se tiče hardwarea.
moram bit iskren i reć da predobro zgleda uređaj a i cifra je bome paprena pa tko voli...